Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uyandıktan sonra bile yorgun olmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
AtlaraFisildayan said:

gordugum ruyaların 7 sanıyeden uzun olduguna dair 3 bin tl sine iddiaya girerim. arkadaş film çekiyorum resmen. sabaha kadar sürdüğüne eminim yani.

Rüya süresi ortalama 2-3 sn'miş. Fakat biz o rüyayı daha uzun görüyoruz.
Mesaj tarihi:
Norak said:

uyanınca şöyle bi kükreyin gerinin zıplayın az, geçer hepsi

GÜNE KÜKREYEREK BAŞLAYIN!!

güne hafif bi kahvaltı ve sıkı bi sporla başlayınca baya dinç oluyosun tüm gün boyunca. çok değişken saatlerde de uyumaman lazım ve geciktirmemen lazım uyku saatini. gece 11 - 12 falan direkt yatay pozisyon.

tabi git mota mot böyle yap demiyorum ot musun derler adama safsdf
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Kolayi kes proteini arttir. Saygilar.

kolayla alakası varmı, protein de çok alıyorum ama.

gunde 4-5 tane kutu kola içiyorumdur.
edit : kolalar light.

uykusuz geceler için çok güzel çözümler var be, yazmyım ama özedirici olmasın
Mesaj tarihi:
dün biride coka yaprağı onun ıcınde ondan alışmışsındır diyordu, kolileri evin girişine dizmiştim.

kim kaybettide biz bulduk lan coka yaprağı kolaya konulur mu.

sadece light kolaya böyleyim ama , yemek yerken kesin birşey içiecem, çok zor onu aşamam sanırım. su olmaz, tatlı birşey olmalı. en iyisi azaltiyim
Mesaj tarihi:
Abi gunde 2 litre kola iciyodum ben. Artik aylardir agzima surmedim yemin ederim denge geldi vucuduma. Su iciyorum yemekle de mis gibi. Bu arada gece 4 de yatip ogleden sonra 3 de kalkiyorsan boyle sikayetler etmeyeceksin yani. Boktan uyumaktan o.
Mesaj tarihi:
yemeğin yanında hiçbi şey içemiyorum ya ben. bol bol su içerim ama yani o ayrı sdfg.

bu yorgun uyanmak bende hep oluyor ya, haftanın 3 günü suratsız takılıyorum resmen.
  • Yeni Oluştur...