Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Kolayi kes proteini arttir. Saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 çok uyuyorum ben de boynum ağırarak kalktım mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 geçen rüyamda çiğ börek gördüm bi yerim şişicek ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniz88 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 AtlaraFisildayan said: gordugum ruyaların 7 sanıyeden uzun olduguna dair 3 bin tl sine iddiaya girerim. arkadaş film çekiyorum resmen. sabaha kadar sürdüğüne eminim yani. Rüya süresi ortalama 2-3 sn'miş. Fakat biz o rüyayı daha uzun görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 uyanınca şöyle bi kükreyin gerinin zıplayın az, geçer hepsi GÜNE KÜKREYEREK BAŞLAYIN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Hadi nasıl daha az uyunur teorilerimizi yazalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 rüyalar gerçek paralel evrene gidiyoruz zaman o yuzden öyle.paralel evdenrende 20dk burda 5yıl dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 aşırı seks/mastürbasyon dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Norak said: uyanınca şöyle bi kükreyin gerinin zıplayın az, geçer hepsi GÜNE KÜKREYEREK BAŞLAYIN!! güne hafif bi kahvaltı ve sıkı bi sporla başlayınca baya dinç oluyosun tüm gün boyunca. çok değişken saatlerde de uyumaman lazım ve geciktirmemen lazım uyku saatini. gece 11 - 12 falan direkt yatay pozisyon. tabi git mota mot böyle yap demiyorum ot musun derler adama safsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Dynun said: Hadi nasıl daha az uyunur teorilerimizi yazalım kayfe ic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 zate uyku dediğin olayda sistemler %10 kapaıo anca, gerisi açık hep işlemci ramler felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Xaenin said: Kolayi kes proteini arttir. Saygilar. kolayla alakası varmı, protein de çok alıyorum ama. gunde 4-5 tane kutu kola içiyorumdur. edit : kolalar light. uykusuz geceler için çok güzel çözümler var be, yazmyım ama özedirici olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 birde su yatağı satanlar , sabah ağrılarınız %90 oranında azalır diyor, ne diyorsunuz bu işe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 su yatağı alanlara sorman lazım bence onu. satan herşeyi der. bi de kolayı bırak. boş yere kafein... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 alternatif ne var ki kola yerine, yemek yerken kesin birşeyler içmeliyim yani. ice tea denedim bir ay, diş ağrıları arttı, dişlerim çürüdü sanki direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bişey içmek zorunda olmadığını kabul et. =) zorunda değilsin hakkaten. kafein bağımlılık yapmış resmen be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 dün biride coka yaprağı onun ıcınde ondan alışmışsındır diyordu, kolileri evin girişine dizmiştim. kim kaybettide biz bulduk lan coka yaprağı kolaya konulur mu. sadece light kolaya böyleyim ama , yemek yerken kesin birşey içiecem, çok zor onu aşamam sanırım. su olmaz, tatlı birşey olmalı. en iyisi azaltiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Abi gunde 2 litre kola iciyodum ben. Artik aylardir agzima surmedim yemin ederim denge geldi vucuduma. Su iciyorum yemekle de mis gibi. Bu arada gece 4 de yatip ogleden sonra 3 de kalkiyorsan boyle sikayetler etmeyeceksin yani. Boktan uyumaktan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 abi helal ya , yemekle su içebiliyorsan benim imkansız sanırım o, ya da baya alışmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 yemeğin yanında hiçbi şey içemiyorum ya ben. bol bol su içerim ama yani o ayrı sdfg. bu yorgun uyanmak bende hep oluyor ya, haftanın 3 günü suratsız takılıyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 hayattan yorulmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 uyku düzensizligi baya zorlar hayatta bi görün yarim saatini alir bisey yoksa ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bak yine uykum geldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 abi sığır gibi tıkınıp uyuma.ayrica camı pencereyi de iyice aç uyurken.oda havasız oluyosa oksijensiz solunum sonucu iyi dinlenemezsin.bunlar olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 oksijensiz solunum öyle bişey değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar