4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Bence beğendim güzel iş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 dasaaa said: bone +1 ben de tablet hedesi gibi yapılmış şeyleri fazla sevmiyorum bu kullanışlı olmuş gerçi ama splitted screen tırt bişi. ha bi de uzun videoları bırakayım, yüklesin sonra izlerim.. dediğinizde yarıda bi yerde kesiyor salak.. baydım download ettim doğrudan. O olay bayaadır var, 1.5-2 saatlik videoları falan bir yere kadar bufferlıyor maalesef. Bir nevi bandwidth management olayı, öküz gibi sömüremiyorsun. Mesela bende 125 mbit internet var ayıptır söylemesi, atıyorum 2 saatlik video mu açıyorum, birkaç saniyede yarıya kadar doluyor ileri gitmiyor, biraz izledikten sonra kalanını da çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 eski hale döndüm. iyi olmasına iyi ama çok tablet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 e ne değişti bi kaç butondan bşka? ne kaldı geriye bir kaç resimden başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ben sevdim baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 video oynarken o sağ taraftaki feedback o kadar gereksiz olmuşki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 testsürümü abi bi zahmet olsun feedback. fena değil ama beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar