Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ist Avrupa Eve Taşınma - Fikirler , Öneriler

import

Öne çıkan mesajlar

karşıya geçiceksen modayı düşün abi
inanılmaz bi 1+1 düşürmüştüm orda zamanında 550 liraya, kaçırmıştım. Moda hem çok güzel semt araban varsa.İnsanları çok kibar =)
Hürriyet emlak,sahibinden bunlar faydalı siteler bir fikir veriolar. ama gitmen lazım abi.

Gidip gezicen sokak sokak, emlakçısız bir arıcan sonra emlakçıya sorucan. Beşiktaşta aralarda ben görüordum.

Bak, istinye underrated, tarabyanın tepeleri underrated semtler, güzel evler bulursun.

Sarıyer üni dolayısıyla pahalıdır biraz, bide trafiği var. Ama tek tek gez abi sokakları haftasonu çıkıp.

önceliğin
beşiktaş-yıldız olsun da ( zamanla anlarsın neden böyle dediğimi, insan sabah gülümseyerek uyanıyor ya hu! ).
Yani gece beyoğlundan çıkıp, gümüşsuyundan aşşağı salınarak yürümek gibisi yok.
Yok dolmuş şöförü bekle, yok keyiflerini bekle, yok kelle koltukta git yok araba dolmadı kalkamıorz muabbeti. tın, en basidi atlarsın taksiye 5 lira tutar zaten lol.
+
ortaköy yürüme mesafesi, beyoğlu yürüme mesafesi, fındıklı,kabataş ve teee eminönüne kadar yürüyebilirsin.
Arada cihangirden beyoğluna çıkarsın, bazen tünelden gidersin
her haftasonu rahat rhat sergiye felan gidersin, hiç kasmaz.
Millet plan yapar taksim için, sen duş alıp çıkarsın 5 dakkada.

Ha bu arada, gümüşsuyunda da güzel evler var sanırım ama 1000 den aşşağıya bulabileceğini zannetmiyorum ( galata taraflarına da bakıver istersen, restore edilmiş evler olabilir ).
çok özledim nan :/
Sosyal ağlarda paylaş

import said:

Neresi oluyor bu Göztepe ? Karşıyı hiç bilmiyorum ama dolmuş bu kadar yakınlarından geçiyorsa , düşünülebilir .

Pinleyebilir misin google map'te falan yaşadığın cadde ya da sokağı ?

Taksim - Göztepe diye bir dolmuş mu var yav ? :D

Şu anda pinleyemem, eve gideyim atarım şimdi zor. Ama benim oturduğum yer bağdat caddesinin biraz üstünde, Bostancı-Taksim dolmuşları bağdat caddesinden geçiyorlar, iki adım caddeye yürüyorum bi dolmuşla vıjt diye karşıdayım. Trafik varsa da taksiyle metrobüse gidiyorum yukarı yürümeye üşendiğim için, ordan bir metrobüs ile geçiyorum, istersen minibüs ile metrobüs durağına gidebilirsin. Benim oturduğum yerden bu şekilde Taksim'e geçmen dolmuş ile 6.5 lira mı ne tek vasıta. Minibüs metrobüs metro üçlüsü yapacaksan da 5.5 liraya falan geliyor ne trafik derdi var ne bişeyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Galata tarafında arkadaşım oturuyor restore edilmiş 0 evde, 1700 lira kira veriyor oralar deli pahalı artık.

Tarabya üstleri falan da underrated değil abi, biz orada evi kiraya verdik, meblağ vermek istemeyeceğim kadar yüksek bir fiyat yani, hiç vakit kaybetmesin oralarda ev bakarak.
Sosyal ağlarda paylaş

giriş katı bi eksi ama demirlik var, bişolmaz hehralde
kombi oluşu güzel evin içi çok güzel ve fiyat
mükemmel! benim ev gecekondu gibi kalıyor bunun yanında =)

otopark sorunu yaşayabilirsin, ama hemen git konuş bence.
süper.

Her sabah asmalıdan falan geçebilirsin istersen =). mmmm

ev çok güzel ya fena kıskandım seni
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaistaanbullll :/
Sosyal ağlarda paylaş

Evt otopark sorunu olur burada . Karaköy'e doğru belki bi yer bulunursa parklık o şekilde halledilebilir.

Kumbaracı Yokuşu gece güvenli midir acep ? İtalyan kons a inan cadde mi o , ben mi yanlış hatırlıyorum.

Bi gidip bakayım hakikaten. duşu muşu iyi görünüyor , hoşuma gitti
Sosyal ağlarda paylaş

suan kız arkadaşımla kalıyorum,

2 yıl oldu en büyük sorunlar:

-fatura öderken adresi ve kişileri kontrol edin yanlıs yerleri ödemeyin. farkında olmadan 2 yıl yanlıs bir daireinin su faturasını ödeyebliriniz.

-düzenli temizlikçi bulun ve cidden güvenilir olsun

-avrupa yakasında birtek merkezi yerlin kiraları daha yüksek

pek bir farkı yok biraz da insanı daha görgülü anadolu yakası biraz varoş

-eğer evde yemek yapma fikriniz varsa mutlaka paylaşın çalışan insanlar hergun yemek yapamaz öyle bir dunya yok.

daha aklıma gelirse yazarım
Sosyal ağlarda paylaş

Iggy said:

import o evi kaçırma.

Evet harbiden güzel duruyor , bir bakmak lazım haftasonu.

Kapısı sorunlu gibi biraz , tahta kapı , çok rahat açılır. Kiradan düşme şartıyla çelik kapı yaptırılırsa çok tatlı olur

Bi de ev arkadaşı ayarlamam lazım tabi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Önce bi ortağım ve yakın bir iki arkadaşımla görüşeyim de , bakalım çıkmak isterler mi .

Gerçi ben organize olana kadar bu ev gider gibi hissediyorum

Halide edip adıvar mah ve ortaköy mah da 2 tane ev bulmuştum süper içime sinen , birkaç saat ile ikisi de kaçtı nasıl olduysa :)
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly2 said:

import said:

Beyoğlu 2+1

Discuss pls
İlan dün girmiş , eğer düşündüğüm kadar mantıklıysa çok kalmaz, hızlıca bi görüşleirinizi alayım ,arkadaşı arıycam bgn müsatise götüreyim bakalım onunla

bu mu eli ayaa düzgün lüks ev.
fakirlik akıyo lan duvarlardan.

Lokasyon avantajlı bu , düzgün site vari evler İkitelli ve gerisinde başlıyor.

Tek tük butik projeler hariç şehir içindeki , onların da kiraları bi kaç bin $
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...