Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyku zaman kaybı mıdır?

throine

Öne çıkan mesajlar

keşke uyku hiç gerekmese ama maalesef normal günde 2-3 de yatar 8 de kalkarım 2 de yatarsam güzel kalkarım 3 de yatarsam sabah ilk saatim moron gibi geçer sonra uyanırım :D sınav dönemide akşam 8 de yatıp akşam 11 de kalkıorm sabah kadar ders sonra lab fln derken 2 hafta sonra çöküyo insan mesela
Sosyal ağlarda paylaş

Uyku benim için ayin gibi, yerimide yadırgarım öyle her yerde kolay kolay uyuyamıyorum illa kendi yatağım olacak, hayattada en iğrendiğim şey başkasının yatağında uyumak o çarşaf, nevresim, yastık yüzü illa temiz olmalı ve değişmiş olmalı gözümün önünde.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de temiz yatakta uyuyabilirim ancak, milletin kıçını koyduğu koltukta uyurum ama kullanılmış (üzerinde hunharca seks yapılmış der gibi oldu) yatakta yatamam

bi de uyuyun abi, PFFT ZAMAN KAYBI diyip az uyku olaylarına girmeyin valla salak oluyor insan sonra, yani ilk günden görülmüyor belki etkisi ama devamlı hale getirince beyin lavaş oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

off gözümü korkuttunuz olm. ben uyumayıp sınava çalışacaktım negzel. beynin lavaş olur, anlamazsın dikkatini toplayamazsın, unutkanlık başlar.. bunlar en son isteyeceğim şeyler.:( :(
tamam 6 saat en son ama daha fazlası yok. zaten 1 sene boyunca hiç olmadığım kadar asosyal olucam evden çıkmicam denilebilir en fazla test çözmekten yorulurum. sdf
Sosyal ağlarda paylaş

şahsen bi süredir uykusuz kalmışsam 80 yaşında dede gibi oluyor kafam, isim unutmacalar, karıştırmacalar, cümlenin yarısında beyne reset yemek vs

geçen gün enişteme oğlunun adıyla hitap etmişim mesela, bikaç saniye sonra babam düzeltti, ha ne yoo ne alakası var diyip inkar ettim bi de. çok acayip bişey uykusuzluk
Sosyal ağlarda paylaş

çok uyunca insanlar aptal gibi kalkar

özellikle uyanıp tekrar uyuyp ve öğlen gibi kalktıgında ciddi insan kendini uyusuk ve aptal hisseder, bu aksama kadar gecmez.

ama bu saatle alakalıdır. böyle bir şeyi gece yaşarsanız zinde kalkarsınız.

Güneş ışığı ile alakalı bir durum.
Sosyal ağlarda paylaş

su yeni eve tasinmadan once, gunes isigi gormedigim haftalar oluyordu benim lan.
gunes isigi denilince aklima geldi.

kadife gunes gecirmez perdelerim vardi, ustune panjurlari kapatiyordum, sonra saat 4te uyaninca pm mi yoksa am'mi diye bakmak zorunda kaliyordum

eski gunler, guzel gunler...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...