Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ben gece uyumayı sevmiyorum ya sabah hava aydıglandıgını görücem.günün en sevdiğim saat sbabaha kadarşı 4-6 arası sonsuza kadar bu saatte yaşayabilirm sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 e gündüz napıyorsun? iş, güç, okul falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 kaltıgımda ofisa gidiyorum babamın yanıan 2-3 gibi eve geliyorum okul bitti.ama tekrar okuyabilirim belli değil henuz. lisede falanda uyumadan giderdim okula zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 keşke uyku hiç gerekmese ama maalesef normal günde 2-3 de yatar 8 de kalkarım 2 de yatarsam güzel kalkarım 3 de yatarsam sabah ilk saatim moron gibi geçer sonra uyanırım :D sınav dönemide akşam 8 de yatıp akşam 11 de kalkıorm sabah kadar ders sonra lab fln derken 2 hafta sonra çöküyo insan mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Uyku benim için ayin gibi, yerimide yadırgarım öyle her yerde kolay kolay uyuyamıyorum illa kendi yatağım olacak, hayattada en iğrendiğim şey başkasının yatağında uyumak o çarşaf, nevresim, yastık yüzü illa temiz olmalı ve değişmiş olmalı gözümün önünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 sevismeden uyuyanlar kendini belli ediyor tabi hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ben de temiz yatakta uyuyabilirim ancak, milletin kıçını koyduğu koltukta uyurum ama kullanılmış (üzerinde hunharca seks yapılmış der gibi oldu) yatakta yatamam bi de uyuyun abi, PFFT ZAMAN KAYBI diyip az uyku olaylarına girmeyin valla salak oluyor insan sonra, yani ilk günden görülmüyor belki etkisi ama devamlı hale getirince beyin lavaş oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 "Mutlu bir insanın en mutlu olduğu an uykuya daldığı andır ve mutsuz bir insanın en mutsuz olduğu an uyandığı andır. İnsan hayatı bir tür hata olmalı" Adam ağıt bile yakmış uykuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 off gözümü korkuttunuz olm. ben uyumayıp sınava çalışacaktım negzel. beynin lavaş olur, anlamazsın dikkatini toplayamazsın, unutkanlık başlar.. bunlar en son isteyeceğim şeyler.:( :( tamam 6 saat en son ama daha fazlası yok. zaten 1 sene boyunca hiç olmadığım kadar asosyal olucam evden çıkmicam denilebilir en fazla test çözmekten yorulurum. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 degildir, ihtiyactir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 şahsen bi süredir uykusuz kalmışsam 80 yaşında dede gibi oluyor kafam, isim unutmacalar, karıştırmacalar, cümlenin yarısında beyne reset yemek vs geçen gün enişteme oğlunun adıyla hitap etmişim mesela, bikaç saniye sonra babam düzeltti, ha ne yoo ne alakası var diyip inkar ettim bi de. çok acayip bişey uykusuzluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Uykusuzken bildiğin "aptal" oluyorum ve günlük hayattaki tek amacım eve gidip uyumak oluyor. Günde 4 saat falan uyuyorum hafta içi. Hafta sonu ise günde 17 saat. Dolayısıyla hayatımı aptal bir insan olarak geçiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bilim de onayladigina gore rahat bir nefes alip arkamiza yaslanabilirz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 çok uyunca insanlar aptal gibi kalkar özellikle uyanıp tekrar uyuyp ve öğlen gibi kalktıgında ciddi insan kendini uyusuk ve aptal hisseder, bu aksama kadar gecmez. ama bu saatle alakalıdır. böyle bir şeyi gece yaşarsanız zinde kalkarsınız. Güneş ışığı ile alakalı bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 su yeni eve tasinmadan once, gunes isigi gormedigim haftalar oluyordu benim lan. gunes isigi denilince aklima geldi. kadife gunes gecirmez perdelerim vardi, ustune panjurlari kapatiyordum, sonra saat 4te uyaninca pm mi yoksa am'mi diye bakmak zorunda kaliyordum eski gunler, guzel gunler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Hayatımda "güneş ışığı görmemek nedir" almanya'da tanıdım lan, iki ayda bir ışıldadı güneş. Zaten o ara şanzımanı dağıttım ben, hala etkisinden kurtulamadım anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Gece 11'de uykuya dalmali sabah 6 da kalkmalisin. Böylece en verilmi uykuyu alirsin. Zaman da kaybetmemis olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Hayatımda 11'de yatmadım lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Biyolojik saatinizi fazla zorlamayın. Kaliteli uyku uyumaya çalışın. Bunu sağlamak fiziksel olarak yorulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 önce sınavına hazırlan, sonra hobi olarak yine uyursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bi üstteki post abi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 her gün bi saat kadar şurada takıldığıma yanmıyorken uyuduğum süreye mi zaman kaybı diyicem.peh.6-8 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ben 8 saat uyku dolmadıkça her türlü alarm dış etken tarzı şeylere immunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 dün 1de yattım sabah 8de kalktım yine en güzeli. rahat rahat duş alıcam, kahvaltı yapıcam 11:30'daki derse gidicem. ama ev arkadaşları yüzünü yıkayıp dışarı çıkıcak ve okulda iğrenç sucuklu tost yicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar