gecko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 uykunun allah belasını versin yetmiyor kardeşim bana 24 saat yetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 11-12 saat benim genelde uykum. ara sira da gun icinde siziyorum boyle, gunler cok cabuk geciyor gibi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Kendi ağzınla dedin abi işte günler hızla akıp geçiyor ama uyuyarak! Hayatı ıskalıyoruz. :( Sen böyle devam etsen ömrünün geri kalanının yarısını uyuyarak geçirmiş olacaksın mesela. 4 saat belki alışık olmadığımdan zor gelebilir ama 5'ten başlamak istiyorum yarından itibaren artık. Evet en fazla 5 saat uyku iyi gibi. Böylelikle 60 gün karda olucam bu da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 önemli olan o zaman da ne yaptıgın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 uyku değil de çok uyku zaman kaybı bildiğin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bu sene direk imsomnia takıldım, hatta imsomnia nasıl olurum dıye kastıgımı hatırlıyorum. ama az uyumanında zararları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 fede said: oha 1 sene sonraki sınav için mi bu telaş. son gün otur çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 throine said: Kendi ağzınla dedin abi işte günler hızla akıp geçiyor ama uyuyarak! Hayatı ıskalıyoruz. :( Sen böyle devam etsen ömrünün geri kalanının yarısını uyuyarak geçirmiş olacaksın mesela. 4 saat belki alışık olmadığımdan zor gelebilir ama 5'ten başlamak istiyorum yarından itibaren artık. Evet en fazla 5 saat uyku iyi gibi. Böylelikle 60 gün karda olucam bu da iyi. ya zamaninda bende dusunduydum lan gunde 10-12 saat arasi uyuyorum, zaman kaybediyormuyum diye de. sonra bi donem az uyumaya basladim 5-6 saat civarlarinda fln... baktim uyku disindaki yararli is yapma performansim degismiyor, kazandigim zamani bos bos geciriyorum, disari cikiyordum, madem oyle diyip eski duzenime geri dondum sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 her gün zar zor 2 saat uyuyup haftada 1 gün 14-15 saat uyuyarak balans yapan biriydim, çok şikayet ederdim uyuyamamaktan. şimdi de akşamları çok çabuk uykum geliyor çoğu zaman uyuyakalıyorum direnemeden, ertesi gün daha erken kalkıyorum, akşama yine feci uyku bastırıyor falan loopa giriyor öyle. hiç bişi yapamıyorum uyumaktan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 DoruK said: her gün zar zor 2 saat uyuyup haftada 1 gün 14-15 saat uyuyarak balans yapan biriydim, çok şikayet ederdim uyuyamamaktan. klasik sınav dönemi veyahut klasik sapıtma ve aylak gezme dönemi olayı bu da heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Sağlıklı bir yetişkine 6 saat civarı uyku yeter.Ama yaş,o kişinin çalıştığı iş,çevresel faktörler,stres,içki,sigara tüketimi haliyle başta karaciğerler olmak üzere vücuttaki organların ve dolaşım sisteminin dinlenmesini gerekli kılıyor.Eğer sağlıklı isen gerçekten de günde 6 saatten fazla uyku bence zaman kaybıdır.Hayatın^3'te 1'ini yatakta geçirmek bence saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Polyushka said: fede said: oha 1 sene sonraki sınav için mi bu telaş. son gün otur çalış son gün mü ? sınava girerken yapacaksın bu işi telaşla 10 dakka içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Benimde bir türlü zapdetemiyorum şu uyku problemine, bende hep 10-11 saat arası uyurum.Çok önemli işlerim olduğu zamanlar göt korkusu 6-7 saat uyuduğum zamanlar bütün gün yorgun ve esneyerek geçiriyorum.Onun dışında normalde alarmı 8 saat sonraya kursam hayatta uyanamıyorum.İstediği kadar gürültü olsun, uykum baya ağır 10 saat uyumadan uyanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ben maks 5 saat uyuyorum sabah 5-6 da yatıp 10-11 de kalkıyorum mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 zaman kaybı gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Uyku bir ayrıcalık. Gün içinde zamanınız güzel kullanıyor gün sonundada yoruluyorsanız uğraşlarınız ve hobiniz neticesinde, cila gibi geliyor uyku. Uykuyu hak ediyormuyum acaba bunu sorun kendinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 dünyada 6 milyar insan keşke hiç bişey düşünmeden uyusam bu gece 10 saat diye düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 olay çok değil verimli çalışmak dendi mi? ayrıca 6 saat uyku ihtiyaç diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Law said: Uyku bir ayrıcalık. Gün içinde zamanınız güzel kullanıyor gün sonundada yoruluyorsanız uğraşlarınız ve hobiniz neticesinde, cila gibi geliyor uyku. Uykuyu hak ediyormuyum acaba bunu sorun kendinize. kim haketmiyor olabilir ki? vucudun ihtiyaclarından biri sonucta. sen ne kadar uyumak istemesen de sızıp kalıyosun sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 mertadam said: Sağlıklı bir yetişkine 6 saat civarı uyku yeter.Ama yaş,o kişinin çalıştığı iş,çevresel faktörler,stres,içki,sigara tüketimi haliyle başta karaciğerler olmak üzere vücuttaki organların ve dolaşım sisteminin dinlenmesini gerekli kılıyor.Eğer sağlıklı isen gerçekten de günde 6 saatten fazla uyku bence zaman kaybıdır.Hayatın^3'te 1'ini yatakta geçirmek bence saçma. Yetmiyor, gün içinde çalışıyorum, artı eve gelip spor. 6 saat imkansız yetmesi, beslenmem düzgün, sigaram yok alkolüm yok, kilo normal, multivitamin kullanıyorum düzenli olarak, 8 saat tam yetiyor ama 6 saat olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 dasaaa said: said: az uyku kilo aldırır cıks.. deli gibi kilo veriyorsun o zaman benim hormonlar bozukl asdjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 toggie said: Law said: Uyku bir ayrıcalık. Gün içinde zamanınız güzel kullanıyor gün sonundada yoruluyorsanız uğraşlarınız ve hobiniz neticesinde, cila gibi geliyor uyku. Uykuyu hak ediyormuyum acaba bunu sorun kendinize. kim haketmiyor olabilir ki? vucudun ihtiyaclarından biri sonucta. sen ne kadar uyumak istemesen de sızıp kalıyosun sonunda. Ben şey demek istedim, yani böyle gün sonunda tatlı bir yorgunluk olur üstünde, yorulmuşssundur, kafan rahattır, koyverirsin kendine mis kokulu nevresimle kaplı yatağa, yastığa sarılırsın ya böyle oh diye, kasların tatlı tatlı sızar. Gün içinde bedelini ödemişsindir bazı şeylerin, sorumluluklarını yerine getirmişsindir, bir amacın vardır ve amacın doğrultusunda hareket etmişsindir. Yani kafan rahatsa, bir boka yarıyorsan zamanını çar çur etmeyip bir meşgalen varsa, hak ediyorsun uykuyu demek istediğim buydu. Aksi halde zaten ne uyku gelir, nede keyif alırsın, zaman yetmiyor gibi gelir sana, işte öyle sızıp kalır bombok bir şekilde uyur kalkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 gece kaçta yatarsam yatayım en geç 9'da uyanıyorum. bi ara baya bi salmıştım 12'de falan kalktığım oluyordu baya üzüntü verici bişi. az uyumak güzel ve ben keyifliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Law said: toggie said: Law said: Uyku bir ayrıcalık. Gün içinde zamanınız güzel kullanıyor gün sonundada yoruluyorsanız uğraşlarınız ve hobiniz neticesinde, cila gibi geliyor uyku. Uykuyu hak ediyormuyum acaba bunu sorun kendinize. kim haketmiyor olabilir ki? vucudun ihtiyaclarından biri sonucta. sen ne kadar uyumak istemesen de sızıp kalıyosun sonunda. Ben şey demek istedim, yani böyle gün sonunda tatlı bir yorgunluk olur üstünde, yorulmuşssundur, kafan rahattır, koyverirsin kendine mis kokulu nevresimle kaplı yatağa, yastığa sarılırsın ya böyle oh diye, kasların tatlı tatlı sızar. Gün içinde bedelini ödemişsindir bazı şeylerin, sorumluluklarını yerine getirmişsindir, bir amacın vardır ve amacın doğrultusunda hareket etmişsindir. Yani kafan rahatsa, bir boka yarıyorsan zamanını çar çur etmeyip bir meşgalen varsa, hak ediyorsun uykuyu demek istediğim buydu. Aksi halde zaten ne uyku gelir, nede keyif alırsın, zaman yetmiyor gibi gelir sana, işte öyle sızıp kalır bombok bir şekilde uyur kalkarsın. Oyy acaip canım cekti valla. Bu sabah 5'te kalktım GRE sınavı yuzunden. Neyse ki puanı aldık, kafam rahat bi uzanayım bakiyim yataga. Basım da catlıyo bi yandan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar