FoShiZzle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Bira feci gobek yapiyo ama yerinede icicek bisi bulamadim. Sekerli icki pek sevmem. Zaten vodka kolanin filanda biradan asagi kalir yani yok. Cintonik az kaloriymis ama oda sekerli, bayiyo bi sure sonra. Viskininde bira gibi icimi yok. Google dan bile arattim buldugum en iyi oneri miller light oldu ama millerin tadida berbat bence bira gibi diil. Barda, cafede gecirilen 2-3 saati buz gibi fici bira ve fistik yerine ne doldurabilir?
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 votka portakal, biraz uğrasırsan aynı rengi bile yakalarsın
FoShiZzle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 nomsar said: az iç çok öğün iç. cay bardagi ile diyosun
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bana yasak içki bu aralar. bende icetea limon içiyorum :D
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 adamsan rakı içersin. bak adam değilsin demiyorum
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 viski demişsin ama viskiden daha fazla kilo aldıran bi içki yok. alkol istiyosan çözümün votkada.
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 FoShiZzle said: Bira feci gobek yapiyo ama yerinede icicek bisi bulamadim. Sekerli icki pek sevmem. Zaten vodka kolanin filanda biradan asagi kalir yani yok. Cintonik az kaloriymis ama oda sekerli, bayiyo bi sure sonra. Viskininde bira gibi icimi yok. Google dan bile arattim buldugum en iyi oneri miller light oldu ama millerin tadida berbat bence bira gibi diil. Barda, cafede gecirilen 2-3 saati buz gibi fici bira ve fistik yerine ne doldurabilir? bütün ickileri saymıssın bi rakı yok rakıya başla olgunlaşırsın
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bisi doldurmaz hergece film izlerken fransa turunu seyrederken iciom, iyice alistim bende. alkolik oldum rehab nerde diye topic acmam an meselesi sdfsdf
FoShiZzle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 iksmen said: Alıntı FoShiZzle Bira feci gobek yapiyo ama yerinede icicek bisi bulamadim. Sekerli icki pek sevmem. Zaten vodka kolanin filanda biradan asagi kalir yani yok. Cintonik az kaloriymis ama oda sekerli, bayiyo bi sure sonra. Viskininde bira gibi icimi yok. Google dan bile arattim buldugum en iyi oneri miller light oldu ama millerin tadida berbat bence bira gibi diil. Barda, cafede gecirilen 2-3 saati buz gibi fici bira ve fistik yerine ne doldurabilir? bütün ickileri saymıssın bi rakı yok rakıya başla olgunlaşırsın raki oyle ayak ustu icilcek bi icki degil o yuzden saymadim.Peyniri var kavunu var uzun is...Is cikisi arkadasinla bara gidip raki icmekde bi garip olur. Demekki yok biranin yerini tutan. Ulan nekadar guzel sey warsa hepsi zararli..
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bu kadar da takılmayın. bira candır.
yav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Tekila'yla içmek kesinlikle en mantıklı hareket hammallık yapmamak ve reaksiyonu hızlandırmak için. 6-7 bira içeceğime 3 shot tekila ile 3 bira içerim şahsen her zaman.
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Vidar said: viski demişsin ama viskiden daha fazla kilo aldıran bi içki yok. alkol istiyosan çözümün votkada. Bana niye gelmiyor bu kilolar?
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 dasaaa said: bunu koymaya gelmiştim
Öne çıkan mesajlar