barnacle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 alsancak savaş alanı olcak yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 birikmişlik var baya zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 aslında o tarihte İzmir'de olma durumum var gitsem mi lan maça? Hangi tribüne girsem ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 bu lig daha bir heyecanli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 şaka bi yana gerçekten daha heyecanlı. ncaa > nba gibi millet kasıyo, digeri ise folloş kapitalist lig gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 gmztepe karşıyaka maçlarına deplasman seyircisi gelmicek diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bank asya değil ama; kocaeli 0-9 yeni malatya, dakika 80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 kocaeli'yi kapattılar abi korfez var artık. korfezspor mu ne oyle bise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 yok kocaelispor o, birleşme yatmış bunlarda işte mahalleden falan topladıkları adamlar gibi birşey asdfasd geçen hafta altay acımıştı erken bırakmıştı maçı, yoksa onlar 13-14 falan atarlardı. Malatya yine kötü takım diye 9'da kaldı aasdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 altay kac atmıs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bugünden sonra kapatırlar merak etme kocaelispor'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 6-0 yendiler de 23 dakika da 5-0 oldu sonra bıraktılar oyunu aralarında paslaştı altaylılar falan adfds 77'de mi ne 6-0 oldu sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 kocaelispor mbs yüksek olan kuponda banko mağlubiyetle mbs dolduruyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 abi bu gidişle +7 oranı 2.00 falan olacak asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 bu kocaeliye gelen geçen sallıyor çok üzülüyorum balıkesirspor 7 kocaeli 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Kocaeli ilk golünü atmış, hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 herifler 3 haftada 20 gol yediler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 süper lig baydı buraya doluşun,şike de yok hem.miss gibi lig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 düşürmezler ya,baksana adamlar meclise bile ayar verdirtti yasa değiştirtiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 önder turacı > göztepe Moussa Traore > elazığspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Yarın Elazığspor - Kartalspor maçındayım asfsdf bakalım bu sene evimizde beraberlik bile almadık, hep kazandık. Yarın da bir galibiyet hoş olur. Puan kaybedersek kendi cenabetliğime bağlayacağım :( edit: yanlış hatırlamışım, evimizdeki ikinci maçta Çaykur'a yenilmişiz bir kere sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 -10 derecede parmak uçlarımı kaybetmek üzereyken 90+2'de gelen galibiyet golünün tadı çok apayrı birşeymiş ya geçen hafta konya maçında da 3. uzatma dakikasında son atakta atmıştık. Bu seferde uzatmada attık. Hakemlere rağmen koyduk. Birde maçtan yarım saat önce başlayan kar, ardından buzlanma vs. derken oyuncular ayakta bile duramıyordu TRT'den izleyenler varsa görmüştür. Top kontrolü adına tek birşey yoktu. Lİ-DER oha çok derin memleket havasına girdim. Önümü alamıyorum. Yalnız çok deli oynuyoruz çok, bir tek gol atamıyoruz, hücum hattı çok kötü lakin özellikle geri dörtlü olağanüstü oynuyor. Geriden harika oyun kuruyor Elazığspor ama devamı gelmiyor. Bu maçta da her maç olduğu gibi topa hakim taraftık, harika paslaşıyorlar ve ikili oyunları özellikle çok iyi yapıyorlar. Orta sahada üstünlükte kurulunca yarı sahanın gerisine düşülmedi hiç, Tekrar geri dörtlüye değinirsek, adamlar tek bir hata bile yapmadı şu hava şartlarında, şu oyun düzeninde... Gerçi pek pozisyona da giremedi adam akıllı Kartal asdf Deplasmanda da puan almaya başlarsak şampiyon olarak bitirebiliriz. Söylenildiğine göre 2. lig şampiyonu olursak 50 trilyon para geliyor kasaya, Elazığ'ın tüm borcu 20 trilyonmuş. Şampiyonluk için herşey yapılıyor, yeni yönetim stadı Avrupa standartlarına uygun hale getirmek için söz vermiş ve ilk işlemler başlamış. Lige çıkılırsa kalıcı olmak için kasılacak ve özellikle kadro bütünlüğü devam ettirilecek vs. deniyor. Bakalım, görünürde herşey iyi ama burada konuştuğum, özellikle tribünde konuştuğum adamların hepsi bu takm şampiyon olmazsa seneye komple dağılır diyor. Hani ikincilikte bir nebze iyi fakat taraftarda, takımda şampiyonluğa kitlenmiş. Benim için günün tek üzüntü kaynağı hem maç öncesinde, hemde sonrasında saha altındaki şehrin tek Elazığspor Store'unun kapalı olmasıydı. Para kulüpte kalsın diye şehir merkezinde bulunanları kapattırıp malları topluyorlar, sadece maç günlerinde açık olacağız diyorlar bu mekanlara da ... Lakin maç günü mekan açık değil. Dün, yani Cuma önünden geçtiğimde yine kapalıydı. Pazartesi akşamına kadar buradayım, umarım açarlar ... Hani sağlam hediyelik sözü verdim, min 3 forma, 6-7 atkı sözüm var ama işletmecilik terk yüzünden yapamayacağız galiba ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 buralar hep fenerbahçe olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Bugün yine gittim, Store kapalı Atkı sözüm var diye şehri dolaştım yürüye yürüye, rahat 300-400 dükkanın önünden geçmişimdir sanırım derken bir Bijuteri'de asılı halde çakma atkılardan bulupta aldım getirdim. Hayır kulübe para gelsin diye şehirdeki bütün lisanslı ürünleri toplayıp, Store açıyorsun stadının altına ama maç günü bile açmıyorsun soğuk diye ... Üstüne üstlük Elazığ gibi bir yerde açıldığı gün 120.000TL'lik satış yapmış bir mekandan bahsediyoruz. Formaların 50TL'ye satıldığı yerden bahsediyoruz ... Bir eleman çalıştıracan lan altı üstü ... Güngörenspor'un bile formalarını yarın gitsem rahatlıkla alabilirim kendi mekanından ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar