Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bank Asya 1. Lig Tartışma Başlığı

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Yarın Elazığspor - Kartalspor maçındayım asfsdf

bakalım bu sene evimizde beraberlik bile almadık, hep kazandık. Yarın da bir galibiyet hoş olur.

Puan kaybedersek kendi cenabetliğime bağlayacağım :(

edit: yanlış hatırlamışım, evimizdeki ikinci maçta Çaykur'a yenilmişiz bir kere sadf
Sosyal ağlarda paylaş

-10 derecede parmak uçlarımı kaybetmek üzereyken 90+2'de gelen galibiyet golünün tadı çok apayrı birşeymiş ya

geçen hafta konya maçında da 3. uzatma dakikasında son atakta atmıştık. Bu seferde uzatmada attık. Hakemlere rağmen koyduk. Birde maçtan yarım saat önce başlayan kar, ardından buzlanma vs. derken oyuncular ayakta bile duramıyordu TRT'den izleyenler varsa görmüştür. Top kontrolü adına tek birşey yoktu.

Lİ-DER

oha çok derin memleket havasına girdim. Önümü alamıyorum. Yalnız çok deli oynuyoruz çok,

bir tek gol atamıyoruz, hücum hattı çok kötü lakin özellikle geri dörtlü olağanüstü oynuyor. Geriden harika oyun kuruyor Elazığspor ama devamı gelmiyor. Bu maçta da her maç olduğu gibi topa hakim taraftık, harika paslaşıyorlar ve ikili oyunları özellikle çok iyi yapıyorlar. Orta sahada üstünlükte kurulunca yarı sahanın gerisine düşülmedi hiç,

Tekrar geri dörtlüye değinirsek, adamlar tek bir hata bile yapmadı şu hava şartlarında, şu oyun düzeninde... Gerçi pek pozisyona da giremedi adam akıllı Kartal asdf

Deplasmanda da puan almaya başlarsak şampiyon olarak bitirebiliriz. Söylenildiğine göre 2. lig şampiyonu olursak 50 trilyon para geliyor kasaya, Elazığ'ın tüm borcu 20 trilyonmuş. Şampiyonluk için herşey yapılıyor, yeni yönetim stadı Avrupa standartlarına uygun hale getirmek için söz vermiş ve ilk işlemler başlamış. Lige çıkılırsa kalıcı olmak için kasılacak ve özellikle kadro bütünlüğü devam ettirilecek vs. deniyor. Bakalım, görünürde herşey iyi ama burada konuştuğum, özellikle tribünde konuştuğum adamların hepsi bu takm şampiyon olmazsa seneye komple dağılır diyor.
Hani ikincilikte bir nebze iyi fakat taraftarda, takımda şampiyonluğa kitlenmiş.

Benim için günün tek üzüntü kaynağı hem maç öncesinde, hemde sonrasında saha altındaki şehrin tek Elazığspor Store'unun kapalı olmasıydı. Para kulüpte kalsın diye şehir merkezinde bulunanları kapattırıp malları topluyorlar, sadece maç günlerinde açık olacağız diyorlar bu mekanlara da ... Lakin maç günü mekan açık değil. Dün, yani Cuma önünden geçtiğimde yine kapalıydı. Pazartesi akşamına kadar buradayım, umarım açarlar ... Hani sağlam hediyelik sözü verdim, min 3 forma, 6-7 atkı sözüm var ama işletmecilik terk yüzünden yapamayacağız galiba ...
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün yine gittim, Store kapalı

Atkı sözüm var diye şehri dolaştım yürüye yürüye, rahat 300-400 dükkanın önünden geçmişimdir sanırım derken bir Bijuteri'de asılı halde çakma atkılardan bulupta aldım getirdim.

Hayır kulübe para gelsin diye şehirdeki bütün lisanslı ürünleri toplayıp, Store açıyorsun stadının altına ama maç günü bile açmıyorsun soğuk diye ...

Üstüne üstlük Elazığ gibi bir yerde açıldığı gün 120.000TL'lik satış yapmış bir mekandan bahsediyoruz. Formaların 50TL'ye satıldığı yerden bahsediyoruz ...

Bir eleman çalıştıracan lan altı üstü ... Güngörenspor'un bile formalarını yarın gitsem rahatlıkla alabilirim kendi mekanından ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...