dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ya abi benim sıkıntım zaten inşaat falan da değil, milletin düşünmeyi becerememesi. adam diyor ki mesela piramit şeklide bişi yap -materyalden bağımsız bu arada ha- içine elma koy, bozulmasın. düşünmüyor ne oluyor orada diye. jilet koy, keskinleşsin... nasıl olur ki böle bişi demiyor. kabul et geç. statik hesabı yapılamadı dediler di mi? ok. doğrudur de. yahu neden yapılamasın demiyor. fizik kuralları mı farklı çalışıyor, elimizdeki hesap gücümüz mü yetmiyor? iki tane öğrenci mi yollamışlar oraya? bu adamlar hesap yapmadan mı inşa etmeye çalışmışlar? sorgulama yok. ha ben bu sorgulamama, kabul etme olayına feci gıcığım. kişisel bişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ahah süpermiş Aha demişler size arsa.yapın.adamlar baslamış bi yerde tıkanmış öyle mi? dasaaa ile ben 2-3 yıl ofise kapansak hesaplarız bence :p yeterli para da aktarılırsa projeye 2-3 yıla anahtarı teslim ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 SeaGle said: En sevdiğim şey rulman ve inşaat mühendisi yalamak. dasaaa'cım uzat yanağını. du suratıma pekmez süreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 pekmez mi ıyk gey gey olmaz öyle, mühenis adam sakallı da yapar o işi agaddfsaa O değil de piramitte jilet keskinleşiyorsa, yap bi piramit kullanılmış permatikleri topla koy içine tekrar sat infinite money. http://www.taktikoyuncu.com/wp-content/uploads/2011/04/trollface.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 30-35 milyar dolara seri üretime geçerim diye hesap ediyorum Her şehre 1 piramit. Tanesi 3.2milyar $+kdv anahtar teslim. 36 ay vade imkanı da cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Ooo kaçırmışım ben bu konuyu. Bir kere Dasaaa'nın en agresif olduğu topiclerin hepsi uzaylı yada bunun gibi topicler dikkat ettiniz mi bilmiyorum :D, nilep'in şike konusu aktifliğine eş değer. Öncelikle piramitlerin günümüzde yapılamayacağı olayı bence yalan, bal gibide yapılır ama yinede çok uğraşılması, uzun hesaplar yapılması falan gerek. Ama işte aynı olayın o dönemlerde yapılmasını garipsiyorum ben. Sırf mısır piramitleri değil, Dünya geneline yayılmış çeşitli piramitler olması ve hatta bunların birbirine çok benzemesi bence garip olan şeylerden. Yada okyanusta 2000-3000 popülasyonu geçmeyecek büyüklükteki ada üzerinde 2-3 katlı bina büyüklüğünde heykeller falan. Bunlar, bunların yapımı, aynı dönemlerde farklı yerlerde yapılmalmaları falan, enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Jilet bileyicilerini de ben imal ederim. Kimya mühendislerinden biri de çürümeyi engelleyici hede yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 formaldehyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 O kartondan piramit olayıda efsaneymiş ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 birinin hurda gemi kovalaması lazım İhale çözüp onları cukkalaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Bizim dükkanda bayaa artık sac var. Giriş için kullanırız, az biraz para yapıp gemi alırız. Her şekilde infinite money. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 geceleri piramit icinde uyusak, yaslanma yavaslar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Piramitte yapanın kısırlık derdi bile olmuyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 LathspeLL said: Ooo kaçırmışım ben bu konuyu. Bir kere Dasaaa'nın en agresif olduğu topiclerin hepsi uzaylı yada bunun gibi topicler dikkat ettiniz mi bilmiyorum :D, nilep'in şike konusu aktifliğine eş değer. genelde düşünmeden kabulün dinden beter zirve yaptığı konular çünkü bunlar. din tartışmasına dönmesin, sadece aradaki farkı sölüyorum; varlığını kabul ettiğin yaratıcıya inanma ve iyi bi insan olmak için onun tarafından getirilmiş kurallara bağlanma olayı. uzaylı konuları ise -kusura bakmasın kimse- genelde "beynimi kiraya verdiğim için ben düşünemiyorum.. birileri bana böle bişiler dedi ve ben de sorgulamadan inandım" konuları. teslimiyetçiliğin, düşünmeden kabulün çığır açtığı konular. bunların yakın tarihlerde çıkması evrim gibi bişi, bilgi oldukça yapıyorsun ve ilerlerken geçmen gereken belli şeyler var. işte taş yapıcaksan piramit yapıcaksın, kemerli yapıları bulduysan kubbe yapıcaksın. kubbeyi büyüteceksen önce tepesi delikli kubbeler yapıcaksın vs vs vs. bi de yakın zaman dediğiniz 500-1000yıl arası bişi. buradan bakınca yakın. yapılmış ne de olsa. şu anda hepsi mevcutlar dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 piramitin statiğini kahvaltı yaparken hesaplar abi japon dediğin. o işte bi yanlışlık var. elmanın çürümeme meseleside dediğim gibi duydum, ama inanıp inanmamak gibi bir zorunluluk hissetmedim. çünkü görmedim denemedim. ama alın sizde deneyin denmesi, yolunun gösterilmesi bir güven yarattı. mesela deniycem şimdi. sonuç olumlu çıkarsa şöyle bişey mi diycem? piramitin geometrik yapısı ve konumu nedeniyle içinde bir cin meydana geldi ve cin o elmayı yaladı. elmanın asitinden oracıkta can veren cinin tükmükleri de elmayı bugüne kadar korudu tabiki hayır. kuzey güney farkettiği için manyetik bişeylerle ilgili diycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Nasıl oldu bilmiyorum demek ki uzaylılar yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 12 safyayı okumadan daldım kesın denmiştir ama bi de ben diyim tümülüs (höyük) bunlar, yığma topraktan mezar, piramit diyene gülerler... ben gülerim en azından. AHAHAHAH güldüm mesela daha da gülebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Bence olay "beynimi kiraya verdim, düşünemiyorum"dan çok farklı. Ben kimsenin dediğine, yazdığına direk inanmadım. Şuraya kadar hep inceledim. Yani mesela ufo düştüye inanıyorsam önce ufo düştü diyenlere sonra hayır o hoax diyenlere bakıyorum. İnceliyorum yani. Benim geldiğim noktanın ilersine gidemeyeceğimi düşünüyorum bu yüzdende. Sove ilerlememi istiyor ama geri kalan herşey teori, varsayım, düşünce'den öteye gidemiyor. Aynı deneyimleri yaşamam gerek, aynı şeylere tanık olmam gerek. Ama Erich Von Daniken'e falan saygım vardır, inanırım yani. Çünkü adamın sunduğu şeyler, karşıt görüşlerin sunduklarından daha açıklayıcı, daha tutarlı. Adam diyor "bakın ingiltere'den, italyanın güneyine kadar çizgi çizdim, bu çizgi üzerinde tarihi yapıtlar var, hepsinin ismide şu anlama geliyor" diyor, oha diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 link var mı danikene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Vardı bir kaç tane ama gitti bookmark'lar, bakarım bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 nileppezdel said: kartondan piramit içine jilet koyunca keskinleşiyor. Buna inananlar var :) Sacred Geometry denilen konsept hakkında EN ufak bir fikrin var mı ki, "buna" inananları küçük görüyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Topigi okumadım, sadece senin post attıgını gördüm, uzaylılara inandıgın aklıma geldi, ironiyi vurgulamaya geldim. Şimdi güle güle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Kilit kelime Sacred? Yahu tamamen pseudoscience, küçümsüyorum. Gerçekse de ölünce falan anlarsam göt olur susraım? Astrolojiye inananı da küçümsüyorum, buna inananı da. Bu benim tercihim, hakaret de etmiyorum sonuçta. Problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 sacred mi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar