nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Futbolu bıraktığını açıklamış adam, arada kaynamasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 öff jübile yapılsın şuna ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Bank Asya'da yaparız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 aynen yapsınlar jubile,aradan ilhan'ı noumayı falanda çıkartsalar şukela olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 bir gs'linin konuyu açması da ayrı bi' güzel :) adam gibi adam kendisi. orta yapamıyormuş bilmem neymiş hepsi bahane. çok iyi bir profesyöneldi, hala çoğu sol kanat oyuncusuna taş çıkartır. Unutulmayacak bir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Beşiktaş'ın en ikon oyuncularından birisidir, yüz yol sonra bile, onu izlemiş olanlar torunlarına anlatıcaklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 yok abi, tamam ülkenin en büyük dalga konularındandı ama son yıllarda bu ülkeye gelmiş en iyi solbekti, hani o yaşta o hız ve kondisyon, o istek ... gerçek bir profesyoneldi. Adam gibi yollayamadık ya, bana o çok koyuyor. Bir formasını almayı düşünüyorum ama yeni sezonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=MQO8tKYX0Hc Galatasaray'a attığı gol ders olarak okutulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 DarKRideR said: yok abi, tamam ülkenin en büyük dalga konularındandı ama son yıllarda bu ülkeye gelmiş en iyi solbekti, hani o yaşta o hız ve kondisyon, o istek ... gerçek bir profesyoneldi. Adam gibi yollayamadık ya, bana o çok koyuyor. Bir formasını almayı düşünüyorum ama yeni sezonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Toramanın yanında bu adam melek kalıyor bence, gündem çok karışıkken arada kaynamış. Bir FB'li olarak kendisini severim, geçen avrupa şampiyonasında olmalıydı. Umarım güzel bir jubile yapılır bu adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=TnMnIL_xHmU http://www.youtube.com/watch?v=kzEHfrJGIMU 2. goldeki yardırışı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Cogu zaman cirkef cirkef fauller yapip mac sonunda suratini masum bir ifadeye buruyerek hakem bize cok haksiz davrandi diye demec vermesi disinda cok hatirlamiyorum kendisini. Ha bir de sol bekten kostururdu ileri geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 DarKRideR said: son yıllarda bu ülkeye gelmiş en iyi solbekti, en iyi ileri geri koşan solbekiydi demek istedin herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 temiz futbola atılan bir adım daha olur jübilesi, sevindirici bir haber. tiksindiğim bir kaç varoş futbolcudan biriydi, bülent korkmazdan sonra yokluğuyla sahaları spora doyuracak bir diğer isimdir. hayırlısı olsun cümleten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 canınızı çok acıttı, ondandır bu nefretin. ama hala canının acıması enteresan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 teknik adam olursa ümit özat, bülent korkmaz tarzı bir adam olur. varoş futbola ölene kadar devam. tuncay şanlı'nın yaşlı sürümüdür kendisi, gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bülent korkmaz ı severim de, bu deli ibo kasabın önde gideniydi, hiç sevmedim hala da sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 abi o kadar saçmalıyosunuz ki. çekip iterek faul yapan adama kasabın önde gideni demek... hiç bi maçını izlemeyip genel akımna katılmak resmen şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 her çeken çirkefse zaten temiz oyuncu kalmaz dünyada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 El-Barto said: abi o kadar saçmalıyosunuz ki. çekip iterek faul yapan adama kasabın önde gideni demek... hiç bi maçını izlemeyip genel akımna katılmak resmen şu. seninle aynı şeyi düşünmüyorum diye niye saçmalıyor oluyorum ki, hiç bi maçını izlemediğimi nerenden çıkarttın ? gayette izledim, bi çok kere de gördüm acımadan tekme attığını, ayağa bastığını hatta bu sezon birinin ayağına basmıştı da baya konuşulmuştu. adam bildiğin kasap, hatta daha ağır söylerdim ama forum burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ali eren ve ibrahim üzülmez nefretle anılan isimlerdir. ibrahim üzülmezi sevdiğini söyleyen bu arkadaşların hissiyatları da nihat doğan fan kılapçılardan farklı değildir. iki ekip de temelde deliye hasretlik çekmekte, abukluğu şakayla karıştırıp gençtürksel üniversitelisi ağzıyla evet abi yaa çok severim deliyi demektedir. imla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Abi Ali Eren'le falan bir tutuyorsunuz adamı, neye bakarak hakakten anlamıyorum. ibrahim'in herhangi bi sol bek oyuncusundan fazla olarak, ayağa basma, kasti adam sakatlama olayı yok ki. Çekip tutma olayları çok fazlaydı hakkaten, faul yapıp kendine faul yapılmış gibi göstermeye de tamam da. Kasıtlı fauller yapan bi adam değildi. Hele ki takımında lugano ve emreyi bulunduran bi adamın böyle saçmalıklar söylemesi gülünç oluyo. @catzee tamam biraz fazla hiddetli bi tepki vermiş olabilirim :) ama hakkaten şu sezon neler yapıp kart almayan oyuncular gördük ki. egemen, giray, lugano ve birçoğu resmen şov yaptı. ibrahim'in bunlarla aynı kategoriye konulması üzdü beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Arkasokak senin park saatin gelmedi mi? Çık oyna arkadaşlarınla hava al gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 yorumlar cidden komik ama ya. tekme atmıymış filan. Eee abicim? acımadan rakibine basan insanlar şampiyonluk getirince kral oluyor ama? nereye kaçıyor sizin "çirkef" sıfatınız o anlarda? 37 yaşında böyle top oynayan kaç kişi var merak ederim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar