Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoşçakal deli ibo

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

yok abi, tamam ülkenin en büyük dalga konularındandı ama son yıllarda bu ülkeye gelmiş en iyi solbekti,

hani o yaşta o hız ve kondisyon, o istek ... gerçek bir profesyoneldi.

Adam gibi yollayamadık ya, bana o çok koyuyor. Bir formasını almayı düşünüyorum ama yeni sezonda
Sosyal ağlarda paylaş

El-Barto said:

abi o kadar saçmalıyosunuz ki. çekip iterek faul yapan adama kasabın önde gideni demek... hiç bi maçını izlemeyip genel akımna katılmak resmen şu.

seninle aynı şeyi düşünmüyorum diye niye saçmalıyor oluyorum ki, hiç bi maçını izlemediğimi nerenden çıkarttın ? gayette izledim, bi çok kere de gördüm acımadan tekme attığını, ayağa bastığını hatta bu sezon birinin ayağına basmıştı da baya konuşulmuştu. adam bildiğin kasap, hatta daha ağır söylerdim ama forum burası.
Sosyal ağlarda paylaş

ali eren ve ibrahim üzülmez nefretle anılan isimlerdir. ibrahim üzülmezi sevdiğini söyleyen bu arkadaşların hissiyatları da nihat doğan fan kılapçılardan farklı değildir. iki ekip de temelde deliye hasretlik çekmekte, abukluğu şakayla karıştırıp gençtürksel üniversitelisi ağzıyla evet abi yaa çok severim deliyi demektedir.

imla.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Ali Eren'le falan bir tutuyorsunuz adamı, neye bakarak hakakten anlamıyorum. ibrahim'in herhangi bi sol bek oyuncusundan fazla olarak, ayağa basma, kasti adam sakatlama olayı yok ki.

Çekip tutma olayları çok fazlaydı hakkaten, faul yapıp kendine faul yapılmış gibi göstermeye de tamam da. Kasıtlı fauller yapan bi adam değildi.

Hele ki takımında lugano ve emreyi bulunduran bi adamın böyle saçmalıklar söylemesi gülünç oluyo.

@catzee tamam biraz fazla hiddetli bi tepki vermiş olabilirim :) ama hakkaten şu sezon neler yapıp kart almayan oyuncular gördük ki. egemen, giray, lugano ve birçoğu resmen şov yaptı. ibrahim'in bunlarla aynı kategoriye konulması üzdü beni.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...