Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anlaşılır İngilizceli Film, Dizi Önerileriniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
prizını izlemeye başladım ama o pek anlaşılır ingilizceli diil gibi.
himym iyiyse, onu izliyim o zaman.
daha basit ingilizceli bişey var mıdır, çizgi film felan?
Mesaj tarihi:
amaç ingilizce öğrenmek. hayat amacımı soruyosan, onu söylemem.

dinleyerek daha iyi öğrenilir falan diyo herkes, ben de anlaşılır olan dizilerden anlaşılmaz olanlara doğru giderek, en sonunda anlaşılmaz bir ingilizceye sahip olmak istiyorum diyebilirim.
Mesaj tarihi:
gilmore girls

turkce altyazi ile bile takip edemiyordum diziyi...

benimde ingilizce dinlemem/anlamam kotu'dur ama las vegas'i altyazisiz seyrettiydim bulamadigimdan dolayi, bayagi rahat anlasiliyordu o.
Mesaj tarihi:
Bir süre sonra terimlere de alışırsınız, ingilizce altyazılı izleyin not alın bilmediğiniz kelimeleri.

Stargate SG:1'dan başla, Universe'in sonunda zaten listening yeteneğin gelişmiş olur, o kadar uzun asdasf
Mesaj tarihi:
the wire diyenler dalga geçiyor bu arada izlemek gibi bir hata yapma ingilizce için istiyorsan. Ha dizinin kendisi alemin en kral dizisi olabilir öyle güzel de, dizinin %70'i zenci mahalle aralarında geçtiğinden haliyle adamların yes demesi bile anlaşılmıyor.

- Weeds
- Glee

Hatta dönüp bakınca bilimum amerikan kolej, lise dizisi.
Mesaj tarihi:
Jeeztro said:

the wire diyenler dalga geçiyor bu arada izlemek gibi bir hata yapma ingilizce için istiyorsan. Ha dizinin kendisi alemin en kral dizisi olabilir öyle güzel de, dizinin %70'i zenci mahalle aralarında geçtiğinden haliyle adamların yes demesi bile anlaşılmıyor.

- Weeds
- Glee

Hatta dönüp bakınca bilimum amerikan kolej, lise dizisi.
the wire alt yazısız izledim. başlarda zorlanıyodum ama amerikaya gittiğimde çok işe yarıycak

projects :D
  • Yeni Oluştur...