EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Anlaşılır şekilde, telaffuzları düzgün inglizceye sahip film, çizgi film, dizi önerileriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 How I Met Your Mother Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ingilizceli iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Kojiroh said: How I Met Your Mother en basiti bu herhalde harbiden. en zoru da house olsa gerek, medikal terimlerden oturu. cogu zaman turkcesi bile anlasılmıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 big bang izlerse hayattan soğuyabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 prizını izlemeye başladım ama o pek anlaşılır ingilizceli diil gibi. himym iyiyse, onu izliyim o zaman. daha basit ingilizceli bişey var mıdır, çizgi film felan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 the wire yıhyıhyıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 amaç ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 amaç ingilizce öğrenmek. hayat amacımı soruyosan, onu söylemem. dinleyerek daha iyi öğrenilir falan diyo herkes, ben de anlaşılır olan dizilerden anlaşılmaz olanlara doğru giderek, en sonunda anlaşılmaz bir ingilizceye sahip olmak istiyorum diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 anlaşılmaz ingilizceye sahip olup napıcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 herkes diyicek ki, "oha adamdaki ingilizceye bak ne biçim konuşuyo bi bok anlamıyoruz" yahu normal ingilizce öğreniyim yeter B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 lost we have to go back zorunluluk eki bastıra bastıra öğretildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 South Park münüs Kenny Chuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 gilmore girls turkce altyazi ile bile takip edemiyordum diziyi... benimde ingilizce dinlemem/anlamam kotu'dur ama las vegas'i altyazisiz seyrettiydim bulamadigimdan dolayi, bayagi rahat anlasiliyordu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 holy oaks sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 amerikan sitcomlarının hepsi direk. tıbbi/polisiye/bilim/ingiliz dizisi olmadıktan sonra hepsi net anlaşılır konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Bir süre sonra terimlere de alışırsınız, ingilizce altyazılı izleyin not alın bilmediğiniz kelimeleri. Stargate SG:1'dan başla, Universe'in sonunda zaten listening yeteneğin gelişmiş olur, o kadar uzun asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 oZMO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ghost in the shell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Aluriel said: the wire yıhyıhyıhgörüyorum ve arttırıyorum: a clockwork orange Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Caillou Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 the wire diyenler dalga geçiyor bu arada izlemek gibi bir hata yapma ingilizce için istiyorsan. Ha dizinin kendisi alemin en kral dizisi olabilir öyle güzel de, dizinin %70'i zenci mahalle aralarında geçtiğinden haliyle adamların yes demesi bile anlaşılmıyor. - Weeds - Glee Hatta dönüp bakınca bilimum amerikan kolej, lise dizisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Avatar : The Last Airbender serisinin ingilizcesi pek duzgun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Jeeztro said: the wire diyenler dalga geçiyor bu arada izlemek gibi bir hata yapma ingilizce için istiyorsan. Ha dizinin kendisi alemin en kral dizisi olabilir öyle güzel de, dizinin %70'i zenci mahalle aralarında geçtiğinden haliyle adamların yes demesi bile anlaşılmıyor. - Weeds - Glee Hatta dönüp bakınca bilimum amerikan kolej, lise dizisi.the wire alt yazısız izledim. başlarda zorlanıyodum ama amerikaya gittiğimde çok işe yarıycak projects :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ya öyle şaka mı olur, tam da indirmeye başlıycaktım diziyi(the wire) ulan yine kaylüye kaldık desenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar