Swanheart Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 aşırı klasik bir sorudur bu . hic bir yerde aramayip direk soru sormak gibi algılanmasın , her yerde aradım fakat hic bir sekilde bulamadim. http://www.youtube.com/watch?v=I2btw1W1zsA bu sarki'da bayan sanatçının kim oldugunu bileniniz olabilir mi diye soracaktim. 3-4 gundur aramadigim yer kalmadi , delirmek uzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Shazam??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swanheart Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 shazam bulabilirse büyük ihtimalle ancak "oil on canvas" diyebilir. içindeki kadını bulabileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Shazam bulamadi simdi denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Harald Hoffmann grubun kurucusu. Alman grubuymus. Tom Weingarten, Toni Gassen, Matthias Mecina, Harald Hoffmann, Britta B. are members of "Oil On Canvas" Recorded at "Tonestudio 55" Müllheim an der Ruhr and at "home". Mixed at "Fairland Studios", Bochum. Itunes linki Discogs linki Devam arastirmana yardimci olur belki bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swanheart Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 akinci said: Harald Hoffmann grubun kurucusu. Alman grubuymus. Tom Weingarten, Toni Gassen, Matthias Mecina, Harald Hoffmann, Britta B. are members of "Oil On Canvas" Recorded at "Tonestudio 55" Müllheim an der Ruhr and at "home". Mixed at "Fairland Studios", Bochum. Itunes linki Discogs linki Devam arastirmana yardimci olur belki bunlar. bunlarin hepsini ogrendim zaten. fakat hic birinde bir bayan adi bile gecmiyordiki aratayim da hani belki odur diye bakayim. yok anlamadim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 lolol britta b. nin açılımı hiç bi yerde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 90 lardan kalmis amatör bir grup zaten, adama mail cevap yazar kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swanheart Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 2 gun once e-mail attim adama , donmedi hala. kimse bilmiyor anlasilan , bi kac yere daha da yazdim , oralarda da cevap yok . ne kadin-mis be . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Grup resimlerinde bir hatun var herkesin ismi geçerken ondan Daggers diye bahs edilmiş ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Soprano denmş kadına. Öyle de. Eğer öğrenciyse mesela hocalar bu tarz projelerde yer alanlara çok sorun çıkartıyorlar, pro çalışıyorsa da sorun çıkabiliyor opera binalarında filan. Ondan söylenmemiş denebilir. Herşey bir yana kadın mezzo olarak öyle aşırı başarılı da değil yani, vasatın biraz üzerinde bir soprano gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swanheart Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 evet bende gordum o daggers muhabbetini. eksi'de de biri o ismi kullanmis . ben ne kadar iyi oldugunu falan bilmiyorumda , asiri hosuma gitti sesi. farkli sarkilarini bulabilmek & dinleyebilmek icin ismini ariyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar