Densiz Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 painter + web takarız tenguya. 00 da düzgün rat yapabilecek birşeyim olsun istiyorum. O halde tengu skilleri 5 olunca, ham spec 4 dahil öğrensin bunu. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ham napıcan abi tenguda. hml iyidir 100+ km den atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 dps gözüme iyi göründüde :), maksat işi hızlandırmak. ne kadar az pve, o kadar çok pvp. Mantıksızsa kasmam tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 abi 00 rat dediğin beltlerdeki ratlerse, t3 kullanmana gerek yokki onlar için bi af bile işini görür, hem tek yakalarsan pvp yaparsın hem kaçarsın ondan bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bi mission sırasında gelen pirate shiplerden biri 40 küsur km'den targeting sistemlerimi kitledi, böyle mal mal durdum, sonra gerisin geri stationa warpladım. ne yapabiliyoruz öyle durumlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 tanri ice miningi korusun ya. ne guzel bisimis. 18 dakikada bi alt tab yapiyorum, 800k isk cargoholda gelmis bile. ofis icin en iyi aktivite hakikaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 pirate geminin yaptığı şey ECM dediğimiz hedefleme sistemini geçiçi olarak bozan bir şey. Sürekli deneyecek, arada bir şansı tutacak ve lock kaybedeceksin. Bu sorunu aşmak için, ECCM dediğimiz moduller var, electronic warfare tabı altında bulursun. Kendi ırkına uygun olanı alıp tak. Ayrıca, Droneların varsa ve saldırıyorlarsa sen jamlensen bile devam ederler bu aklında bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 evet drone olayı aklıma geldi onun için uğraşıyodum şimdi, şu electronic warfare olayına da bakayım şimdi bu arada seni ekledim oyunda ama online görmedim hiç yalnız bu eccm'nin altında baya bişey var, ne seçiceğimi bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Ya internette gene sorun yaşamaya başladım ama giricem bu akşam %90 muabbet etmeye. Şimdi onun altında LADAR RADAR GRAVIMETRIC MAGNETOMETRIC yazar, bunlar ırklar için sensor teknolojileri. Yukarda bi ecm rehberi olucaktı detayları ordan bulabilirsin ya da http://www.eve-wiki.net/index.php?title=ECCM eccm için rehber gibisinden hemen öğrenmek için, gemine sağ tıkla show info de. Özelliklerden aşağıya in,oralarda sensorle ilgili bişi yazar sensor strenght sensor type felan ordan bulabilirsin geminin hangisi oldugunu. Tabi listte yapabiliriz LADAR - Minmatar RADAR - Amaar MAGNETORMETRIC - Gallente Gravi de caldari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Yalnız bi dakka korsan gemileri caldari mi yoksa gallente mi? Eğer gallenteyse, kilitlenme menzilini bozuyordur bak o farklı bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Bir Jamming var benim bildigim, komple target sistemini bozuyor. Birde tracking distruption miydi neydi oyle bir sey var, tracking range'i azaltiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 targeting range distruption falan da var gallente ewarı. targetleme menzilini falan düşürğyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 evet gravimetric'miş benim gemi, ondan alayım yok target range düşürmüyodu sanırım ya, götümün dibindeki gemileri targetlayamıyodum yani ECCM - gravimetric I alıyorum o zaman şimdi gerçi verdiğin linkte şöyle bişey yazıyor ama: ECCM has been known to be ineffective against some or all NPC ECM Jamming attempts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 hmm olabilir bak o belki etkisizdir. O zaman abi direk bu npc ler spawn oldumu çakıcaksın ya da drone salacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ühü drone'a geri döndük sdf gemim drone almıyor öyle bi sorunum var işte, şimdi imicus diye bi gallente gemisini almaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 :) incursus kullansana abi canavar o=) frig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ok ona da bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 27k m3 plagioclase ore'um fliplendi az once. hayata kustum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 abo geçmiş olsun bu arada eccm olayı işe yaradı hepsinin ağzını yüzünü kırdım, sağol suark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 geçmiş olsun panpa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 O yapmis oldugu sey Jam senin kilidini dusurur ve belli bir sure kitlenemezsin geminde Drone var ise o kilidini kesmeden ona salabilirsin boylece onlar vurmaya devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bu arada Naeki Sotken karakterin adi, ekleyin, eklerkende bi notification yollayinda miningden ruhum daraliyo arada iki sohbetin belini kirariz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 o jam oalyına karşı fof missile ve defender missile de kullanabilirsin caldariysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 evet caldariyim o dediklerine de bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 of destroyerım patladı çok içime oturdu be sdf level 2 missionlarına hazır değilmişim hatta hazır gemi de gitmişken sorayım, level 2 missionları için filan tavsiye edebileceğiniz bi gemi var mı? şöyle rahat rahat tanklayayım, "siz hepiniz ben tek" diye kafa göz gireyim 8m isk birikmiş anca, var mıdır böyle bişey bu paraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar