Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mal sorular süper cevaplar topiki

Suark

Öne çıkan mesajlar

pirate geminin yaptığı şey ECM dediğimiz hedefleme sistemini geçiçi olarak bozan bir şey. Sürekli deneyecek, arada bir şansı tutacak ve lock kaybedeceksin.

Bu sorunu aşmak için,
ECCM dediğimiz moduller var, electronic warfare tabı altında bulursun. Kendi ırkına uygun olanı alıp tak.

Ayrıca, Droneların varsa ve saldırıyorlarsa sen jamlensen bile devam ederler bu aklında bulunsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya internette gene sorun yaşamaya başladım ama giricem bu akşam %90 muabbet etmeye.

Şimdi onun altında
LADAR
RADAR
GRAVIMETRIC
MAGNETOMETRIC

yazar, bunlar ırklar için sensor teknolojileri. Yukarda bi ecm rehberi olucaktı detayları ordan bulabilirsin ya da http://www.eve-wiki.net/index.php?title=ECCM eccm için rehber gibisinden

hemen öğrenmek için,
gemine sağ tıkla show info de. Özelliklerden aşağıya in,oralarda sensorle ilgili bişi yazar sensor strenght sensor type felan
ordan bulabilirsin geminin hangisi oldugunu.
Tabi listte yapabiliriz
LADAR - Minmatar
RADAR - Amaar
MAGNETORMETRIC - Gallente
Gravi de caldari.
Sosyal ağlarda paylaş

evet gravimetric'miş benim gemi, ondan alayım
yok target range düşürmüyodu sanırım ya, götümün dibindeki gemileri targetlayamıyodum yani

ECCM - gravimetric I alıyorum o zaman şimdi

gerçi verdiğin linkte şöyle bişey yazıyor ama:
ECCM has been known to be ineffective against some or all NPC ECM Jamming attempts.
Sosyal ağlarda paylaş

of destroyerım patladı çok içime oturdu be sdf
level 2 missionlarına hazır değilmişim

hatta hazır gemi de gitmişken sorayım, level 2 missionları için filan tavsiye edebileceğiniz bi gemi var mı? şöyle rahat rahat tanklayayım, "siz hepiniz ben tek" diye kafa göz gireyim
8m isk birikmiş anca, var mıdır böyle bişey bu paraya?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...