Densiz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Aslında, kardeşime bir karakter alacağım. Pvp yi pek sevmez (pvp isterse, daha sonra kendi karakterini kendisi alsın :P) . O nedenle ona başka karakter alayım diye düşündüm. Tek başına görev yapıp baymasın. Ticaret karakteri almayı düşünüyorum (.01 isk savaşına girmemesi için: freighter açık alt skilleri iyi bir karakter). Sadece böyle bir karakteri bulmak zor olduğundan (şu şekilde sorayım) "daha başka neleri olursa iyi olur?" Taşıma işinde para kazanır herhalde. Hem benim pvp masrafımıda çeker :) Şimdi yanlış birşeyde almak istemiyorum. Bu şekilde kastıkları karakteri biraz tuzlu satıyorlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 pvp olayında sana destek olabilir aslında, yani pvp yi sevmez derken belki teknolojik olayları falan seviodur, recondur inteldir o tarz şeyleri yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 pvp için vakit ayırmaz o. Girdğinde hemen birşeryler yapmak ister. Patlarsa bide bana yük olur :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 hmm girdiğinde hemen bişi yapıcaksa aklıma gelen tek yol mission yapabilen karakter. ama o da 4-5 mission sonra sıkar herhalde :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 İşte marketle uğraşsın diyorum. Suicide yemeyecek kadar alsın malları, görev yerlerine götürsün, incursion mekanlarına götürsün. Felan hiç kazanamaz mı böyle? (ben direk böyle bi karakter almayı düşünmüştüm. Fazladanda ne yapsın? gibi bir soru sormaya çalışmıştım. Değmiyorsa hiç böyle birşey almayım. Bu şekilde birşeyde eğlenir belki ama ne olur ne olmaz. Olduda oynamazsa o karakterle ben ilgilenirim, pvp paramı çıkartırım gibi düşüncem var. Ama ayrılan vakit/isk oranı anomaly den kötü ise bulaşmam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 hmm olabilir, ama zaten öle bi karakter yapmak 3-4 hafta falan sürüyor abi, pahalı olacagını sanmıyorum. Bi yandan PI la da uğraşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Öyle bir karakter derken, trade skilleri kasılmış / navigasyon kasılmış / transport kullanırsa eğer, ona göre resist/armor skilleri kasılmış / freighter açılmış.. En kötü düşündüğüm karakter bu aslında. Sadece bu şekilde kasılmış bulamayacağımdan fiyat yükselecek. Pek anlamam ama şunu 11.5b a sattılar: http://eveboard.com/pilot/Wes_Camus Hoş, empire içi taşıyacaksa, transporta gerek yok mu? ne bileyim belki ucuz şeyleri hızlı taşımak ister. Ben yinede ne olur ne olmaz diye ikinci bi hesap alıp karaktere skill planı yaptım aslında. 1m sp yi devirmek üzere şuan. Karakter alırsamda, bunu farklı bir regiona koyar, market işlerini halleder (ilk trade skilleri kasmaya başladımda) PI işini önceki deneyimimde yapmıştım. Yorulmadan 500m getiriyodu aylık. Gelen miktar ufak göründüğü için öyle birşeyi kardeşime yaptırmak istemem. Tabi zaten kararsızım, şuan her telden gidiyorum. Bu işi bilmediğimden, düzgün para yapabilecek birşey almak isterim. Denirse "şudur" gidip, 10m sp alırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ya öle commodity tarzında taşıma olcaksa gerek yok transporta, freighter olayı zaten kolay kasılıo ki bence gerek yok şu aşamada. Yapsın bi iteron baksın bakalım keyif alacak mı. yani 11.5 b çok fazla para yahu naptn. trade skilleri zaten aman aman maxlamadan 1-2 haftaya oluyor diye hatırlıyorum. yani 1-1.5 aya o karakter yaratılır. exploration olayına falan girebilir hem biraz heyecan olur ha düzgün para ekşın diosan bs binebilen ve t2 ekipman kullanabilen bir karakter al. Onunla incursion yapsın para aksın işte. sen napıosn bu arada? oyun içinden bana ulaşsana "aylin aslim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Ona karakter almak istememdeki sebep, önüne hedef koyduğunda herşey için ayrıca beklemesini istemiyor olmam. Birbiriyle bağlantılı birkaç şey yapabilirse hoş olur. Daha fazlası içinde, karakterini yönlendirir (öğrendikçe) Scout karakteri bende almayı isterim. Pvpde yardımcı olur :). Ama o bunu sıkıcı bulabilir. Başka birisinin sırtından geçinmeyeyim. O nedenle incursion konu dışı :). Para yapmaktan başka bir işe yaramadığını düşünür bir süre sonra (benim "pvp masrafımı çeker" derken, demek istediğim sıkışırsam elimden tutar :D. Yoksa kendi pvp paramı çıkartırım tabiki. Eğer onda isk/hour oranı daha iyiyse, onun karakteriyle girip hallederim tabi :)) Birşey yapmıyorum, o nedenle yapmayı düşündüğüm şeyi yazayım. Incursion için machariel açılmasını bekliyorum. Fit için gerekli skiller iyi ama gallente yok karakterde. 2.5 gün sonra bitecek rahat şekilde incursion yaparım, karakter alırım gibi bi düşüncem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 O zmn bende bir yorum yapayım. Şayet 11b karakter alacak para varsa elinde direk transport ship kasıp jitadan mal toplayıp savaş bölgelerinde kar ile satmayı deneyebilir hem boş oturmaz arada aksiyonu olur hemde şuan savaş dönemi rahat para kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ya şu tembel adam için biri PI dan pos fuel çıkarma rehberi hazırlayabilir mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 bu mudur http://dl.eve-files.com/media/1004/POS_fuel_flowchart.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Yazık genç yaşta senide kaybettik kendi kendine konuşmaya başladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ya bulmuşken koyim dedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 gemimi patlattıda birisi, 110m yollayacağına yanlışlıkla 11b yolladı. Zengin oldum :D yalan, parayı kasıp alacağım, plexde koyarım üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 OHA e yazsana bunu foruma best scam ever die ahahaha, off ne drama dönmüştür ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 mesaj edit edilince, düşülüyor ama bu tuzağa. Diğer yazı fark edilmiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 bi de şöyşe bişey var PI için. işine yararsa http://www.eve-online-fan.co.uk/wp-content/uploads/2010/04/Eve_PI_Diagrams_v1_4.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 PI su anki haliyle high sec icin cekilecek cile degil ya. gun asiri hotspotlar degisiyo gezegendeki, surekli extractor yikip kurmak gerekiyor. anca lowsec'de para var gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Heavy Assault Missile bunu nasıl bilirsiniz? Kötü yanı sadece optimal mi? Bi tenguya takılır mı? gibi.. biraz bilgi verebilirseniz sevinirim :) spec 4 yapmam 16 gün sürüyorda, buna değermi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Hamler eğer ki painterın falan varsa bide webin o zaman etkililer. Can yakıolar tabi. eğer bu modüllerin yoksa hml den daha az dps yapıosun bc ve altı gemilere. Şöle bişi var, missile gemileirnin en büyük bonusu mesafenin onlara koymaması, ona göre istediği gibi yakınlaşıp uzaklaşabiliyorlar. özellikle bonus olmadıkça ya da işte web falan takmadıkça gemine hml ii gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 bi agentla yüksek standing elde etmek ne işe yarıyo? bi agent için bikaç mission yaptım, hatta şimdi aynı mission chaini 2. kez verdi, standing'im 2'ye yaklaştı filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 sanırım bi agentın ( rakamları sallıyorum ) 2 standing vermesi 2 agentin 1 er standing vermesinden daha etkili facton standingde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 hmm ok devam edeyim o zaman 2 olana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ama levelları aynıysa, yani lvl 2 agent lvl 1 e göre daha çok standing veriyor her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar