Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mal sorular süper cevaplar topiki

Suark

Öne çıkan mesajlar

Aluriel fitting su sekilde

Low
2x Ballistics Control System I
1x Reactor Control Unit I (Engineering kasmadim evet)
Buraya shield recharge veren module koyuyo genelde insanlar iki adet ama dedigim gibi engineering ve electronic daha level 3 oldugu icin koyamiyorum.

Mid
1x Target Painter I
2x Large F-S9 Regolith Shield Induction
2x Non-Intertial Ballisctic Screen Augmentation I
1x Ditrigonal Thermal Barrier Crystallization I

Son iki module'u mission'a gore degistiriyorum.

High
7x XR-3200 Heavy Missile Bay

Rig
3x Medium Core Defence Field Purger I

O kadar kotu damage yemiyorum ama hedefleri efektif olarak hizlica indiremedigim icin bi zaman sonra yedigim damage artarak can yakici hale geliyo. Biraz missile skilleri gelistirsem, biraz da shield skilleri yapsam eminim rahatca hallolacak sorun. Mesela optimal range'im missile ne diyorsa o. Hic bir avantajim yok o konuda. Ayrica heavy missile'larla frigate avlamak can sikici hale geliyo. Simdi Missile Launcher skillini 5 yapip, butun missile skillerini yavastan arttiracam. Ondan sonra da Drones 5 var hedefte (su an 4).
Sosyal ağlarda paylaş

drake'den vazcaydim. missile bana gore bisi degil, sikintidan salyam akiyo klavyeye. biri su soruya cevap verirse guzel olur, t1 kullanmak sartiyla, autocannon/passive hurricane olur mu? olursa biri fitting koyarsa cok kral olur, olmazsa da artillery kullaniliyor heralde? genede fit istiyorum guzel bi tane plx
Sosyal ağlarda paylaş

Pasif tank cane dayanamaz muhtemelen görevde. Birde her ne kadar ben AC fit tercih etsemde (daha fazla dps, ufak hedefleride rahat vurmak, 10 saniyede bir ateş edip beklemek yerine görevin biraz daha harekteli geçmesi gibi sebeplerden) burdakilerin geneli arty tercih eder.

Görev konusunda benden daha güncel bilgilere sahip olan biri fit paylaşır heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

[Hurricane, l3 cane]
Gyrostabilizer II
Gyrostabilizer II
Gyrostabilizer II
Shield Power Relay II
Shield Power Relay II
Shield Power Relay II

Y-S8 Hydrocarbon Afterburners
Invulnerability Field II
Large Shield Extender II
Large Shield Extender II

650mm Artillery Cannon II, Fusion M
'Arbalest' Assault Missile Launcher, Sabretooth Light Missile
'Arbalest' Assault Missile Launcher, Sabretooth Light Missile

Medium Core Defence Field Purger I

Warrior II x5
Warrior II x1

passive cane l3 için

artillery sevmiyorsan ac kullan yerine. low slotlara 2 gyro/ 1 TE da olur ac tercih edersen. t2 takamıyorsan meta 3-4 kullan ama en kısa sürede train et t2leri. silahları sona bıraksan da olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
market işinde standing in bir önemi var mı acaba?

varsa
Eğer gerekiyorsa, örneğin; caldari karakter açtık, jitaya koyduk. Bu karakter caldari bölgesinde olacak diyelim. Yinede buna standing kasmak gerekiyor mu? (gerçi jita caldari bölgesimi bilmiyorum :P Öyle olduğunu varsayarak bu soruyu sordum)
Sosyal ağlarda paylaş

Gallente Federation standingim -6 ya yakın. Normalde -8.5 fakat, diplomacy 4 olduğundan -6 ya yakın görünüyor.
Bunu nasıl düzeltebilirim acaba? 5 gün ayırıp, diplomacy skillini 5 yapmaktan başka çarem yok mu?

Recovering Bad Standings

There are a number of ways to fix bad standings. The simplest and recommended way is to start running missions for a level 1 agent in the affected faction. Or you could train the "Diplomacy" skill. The third option is to run missions for a faction friendly to the affected faction and receive derived standing gains from storyline missions. This option is very time consuming, since derived standings are just that -- derived. You won't get the full standing increase to the affected faction from storyline missions of the friendly faction, and storyline missions themselves take 16 regular missions to obtain.

Diplomacy dışında görev var. Ama benim standing -6. -2 ve üstüne görevverilmiyor galiba, yoksa veriliyor mu? o bölge dışında ajan var mı? O bölgeye giremiyorsam, nasıl kasıyorum? gibi...

+

gallente ninkini yükseltmem için, matar görevi yapmam gerekiyorsa buda mümkün değil. Matar standing -3.06.
Sosyal ağlarda paylaş

cosmos missions ve data center olaylarını bi araştır sen bence.

bi de gallente fedaration başka bölgelerdeki agentlarına görev yaparak da artırabilirsin standingi.

alternatif olarak, l3-l4 görevleri başka karakterle alıp tamamlarken ödülü paylaşabilirsin. corp standinglerinde oluyor ama factionlarda nasıl olur bilemicem.

bi de forumlarda şu var işine yarar belki.
http://community.eveonline.com/iNgameboard.asp?a=topic&threadID=1263174

diplomacy 4 ile gallente -6 ve minmatar -3 baya kötüymüş yalnız, kolay gelsin cidden. uzun sürer belki ama işine yarayabilir şu son link.
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle empire ın yarısına giremiyoruz valla :P

Cosmos görevi için güvenliksiz yerlere inmek gerekiyormuş. Oralarda bu işi yapacakları avlamayı bekleyen çok adam vardır.
-2 nin üstünde (-3 -4)görev alabiliyoruz ama bir işe yaramıyor. Standing felan vermiyor. görev yapa yapa story görevlerini yapın felan demişlerde ölme eşeğim ölme durumu var.

Aluriel in verdiği bağlantıyı anladığım kadarıyla okudum. Oradan düzeltmeye başlamıştım. Şuan açtım, gallente ye felan girebiliyorum artık. Biraz sürdü ama...
Aynı taktik ile matarı -2 altına düşürmeye çalıişıyorum. -2 altına düşünce standing gelmeye başlayınca, buradan gallanteyide toparlarım diye umuyorum. Bakalım, düşündüğüm gibi olacak mı.

cevaplar için teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

parayla standing almak iyi olur valla. Görev alınıyor evet ama standing felan gelmiyor. Görev yapark, storyline görev gelmesini bekleyecekmişim. Onlar geldiğinde onlar standing verecekmiş. Biraz uzun bir hikayesi varmış o işin. Link için şimdiden teşekkürler.
Her ırkın 3 ayrı yerde 5 tane career ajanı varmış. Bunların her birinin 5 görevini bitirdiğinde, yüksek standing veriyor. Tabi 1 görevin 10 ayağı var. Biraz zahmetli gibi ama hiç yoktan iyidir. Gallanteye girebilmek için, gidip matarın görevlerini yaptım. Gallente -4.41 oldu. Şimdide gallente bölgesine gidip buradan görev yapacağım.

Trade işini kısa süreli deneyebildim. Her 5 dakikada bir buy order bırakmak biraz pc başına bağlıyor aslında. Bunun yerine, karaktere taşıma skilleride kasayım dedim. Şu trade skillerim bi yükselsin, daha düzgün şekilde tecrübe edeceğim.
Standing işini bitirir bitirmez, scam işini araştırayım teşekkürler. Aslında zevkli trade ile uğraşmak. Tabi başlangıç parası için 1b az geldi :). Yinede buy order ile her 5 dakikada bir uğraşmak istemem.
farmdan nefret ettiğimden, alternatif para kasma yöntemi için trade karakterini kesin kasacağım. Fikirden vazgeçmeyeyim diye, karaktere 2 aylıkda ödeme yaptım :D.
Sosyal ağlarda paylaş

Densiz said:

parayla standing almak iyi olur valla. Görev alınıyor evet ama standing felan gelmiyor. Görev yapark, storyline görev gelmesini bekleyecekmişim.

E zaten normal görevlerin hiç biri faction standing arttırmaz. 15 tane mi ne yapıp gelen storylineı yapınca faction standng gelir. lvl 1 görevide hızlı hızlı yaparsın zaten.

Benim dediğim standing alma olayının adını yukarda aluriel yazmış zaten. Linki bulunca farkettim.

http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Data_Centers
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...