Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Minecraft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Adam karı kız diyor, siz starcraft minecraft diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Tenekecim canım benim. Abi karı-kızı geçtim de yeni insanlarla tanışmak hoş bişi. Ispartalı bi pati vardı nickini unuttum ses ver kankut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Okulda yanaş birilerine panpa. Başka çaren yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi fenayım diyorum, bir yanımız inşaat, bir yanımız maden mühendisliği. alt katta tekstil var da terzi olcak adamın yaz okulunda ne işi var lana asbfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Biz üniversitede böyle durumlarda iibf'ye giderdik. Git takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 4 kişi mi kalıyosunuz evde? dubleks falan mı nedir? çok ya 4 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Aynen abi biraz fazla. Bir de geçen yıl yalnız idim sen düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 küheylan said: Fin said: derslerine çalış sdf abi bir de ne sıkıntılar oldu bilsen. ders programına bakmadan geldim Isparta'ya. Pazartesi,salı yattım direk. sonra çarşamba okula gittim ders iptal olmuş. perşembe sabah olan dersim öğlene alınmış, öğleden sonra olan dersle onlar çakıştı bir tanesine girebildim, cuma günü olan dersimde de hoca imza aldı bu hafta ders yapmicam dedi. hepten gg oldu hafta. stajdayım ben ölüyorum :((( hiç bişi yapmadan evde oturunca bayıkta aynı kosullarda stajda öldüm adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi ben istanbulda yasiyorum, new yorkta da hatri sayilir sure kaldim, hepsinde de biyerden sonra baydim, bole isparta tarzi yerlerde yasayanlar icin kendilerine tek tawsiyem butun yakin arkadaslariyla ayni malikhanede yasamak ve harem kurmalari olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 fapfapfapfpafapp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 valla makinacilarin hali her yerde ayni mi olur sdfdg. ben kendi okulumda 7-8 makinaci arkadasla ayni dersi aliyorum, millet beni de makinaci sanmaya basladi, ilisigi kestim. madem kari-kiz dedektorunu actin, go go fransizca kursu. gerci isparta'da var midir yok mudur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 adama ümit vermeyin. gerek yok. kaderini kabullenmeli. ne kadar çabuk o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 batak oynayarak,dizi izleyerek geçirin zamaninizi.sansiniz çok az baya girisimci olmaniz gerekiyor ama aranizdan biri kemeri takarsa digerlerininde önü acilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Dört kişisiniz abi. Ya üç kişi olsaydınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Heheh madem muhabbet kadın eksikliğine geldi, ev arkadaşının bir tanesi gıdacı bir hatunla çıkıyor o da dünyanın en sümsüğü. ulan bir tane arkadaşınla tanıştır dimi. ya yok ben yapamamdan başka bişi demiyor allahın salaı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi ne kadar çabuk kabullenirsen o kadar kolay olacak senin için. şimdi yansımanı görebileceğin bi yere bak sol elini suratının hizasına getir baş parmağın yüzüne bakıcak şekilde yumruk yap işaret parmağını aç yukarıya doğru baş parmağını da aç. baş parmağın yere paralel, işaret parmağına dik olsun bu işareti alnına yasla ve yansımana bak evet LOSER!! şimdi hüzünlen ve bunu kabullen. şaka bi yana özümse içinde bulunduğun durumu. en kolayı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Akdenizden arkadaşın yok mu abi kız arkadaşları olan.Antalya ya gel simurg falan iki üç takılın stres atarsın.Zehri atarsın hiç olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi daha ileriye bak kurtulmanin yolu o ya,her güzelligin bi cilesi var diceksin 2 sene 3 sene ne kadarsa disimi sikicam ondan sonra hayat benim istedigimi yaparim sanat okuluna yazilir aktorlukle ugrasirim filan ne istersen artik takilicaksin.okulu amac degil arac olarak gormekle alakali biraz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 heheh olay abazanlığıma gelmiş. durun olm sakin Antalya'da falan baya sosyalim yareabbime şükür. burda işte makinanın da vermiş olduğu bir sıkıntı söz konusu. Antalya işi sakat Sinancım, mahalle baskısına maruz kalıyorum madem gelicektik neden kaldın yaz okuluna diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 dasaa harbi komik degilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 benim gibi bişi yazmadan tavsiyeleri takip eden kaç abazayız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 durumunuzu kabullenin. tavsiye ne ya? kabullenin dostlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 wow oyna dostum, seni wow paklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi ben bilgisayar harici ne yapabilirim diyordum kendim de inandım bilgisayardan başka bir cacık yapamayacağıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar