Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Adam karı kız diyor, siz starcraft minecraft diyorsunuz.
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Tenekecim canım benim. Abi karı-kızı geçtim de yeni insanlarla tanışmak hoş bişi. Ispartalı bi pati vardı nickini unuttum ses ver kankut.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Okulda yanaş birilerine panpa. Başka çaren yok.
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi fenayım diyorum, bir yanımız inşaat, bir yanımız maden mühendisliği. alt katta tekstil var da terzi olcak adamın yaz okulunda ne işi var lana asbfasf
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Biz üniversitede böyle durumlarda iibf'ye giderdik. Git takıl.
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 4 kişi mi kalıyosunuz evde? dubleks falan mı nedir? çok ya 4 kişi
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Aynen abi biraz fazla. Bir de geçen yıl yalnız idim sen düşün.
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 küheylan said: Fin said: derslerine çalış sdf abi bir de ne sıkıntılar oldu bilsen. ders programına bakmadan geldim Isparta'ya. Pazartesi,salı yattım direk. sonra çarşamba okula gittim ders iptal olmuş. perşembe sabah olan dersim öğlene alınmış, öğleden sonra olan dersle onlar çakıştı bir tanesine girebildim, cuma günü olan dersimde de hoca imza aldı bu hafta ders yapmicam dedi. hepten gg oldu hafta. stajdayım ben ölüyorum :((( hiç bişi yapmadan evde oturunca bayıkta aynı kosullarda stajda öldüm adeta
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi ben istanbulda yasiyorum, new yorkta da hatri sayilir sure kaldim, hepsinde de biyerden sonra baydim, bole isparta tarzi yerlerde yasayanlar icin kendilerine tek tawsiyem butun yakin arkadaslariyla ayni malikhanede yasamak ve harem kurmalari olur :)
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 valla makinacilarin hali her yerde ayni mi olur sdfdg. ben kendi okulumda 7-8 makinaci arkadasla ayni dersi aliyorum, millet beni de makinaci sanmaya basladi, ilisigi kestim. madem kari-kiz dedektorunu actin, go go fransizca kursu. gerci isparta'da var midir yok mudur bilemem.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 adama ümit vermeyin. gerek yok. kaderini kabullenmeli. ne kadar çabuk o kadar iyi.
Pewpew Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 batak oynayarak,dizi izleyerek geçirin zamaninizi.sansiniz çok az baya girisimci olmaniz gerekiyor ama aranizdan biri kemeri takarsa digerlerininde önü acilir
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Dört kişisiniz abi. Ya üç kişi olsaydınız?
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Heheh madem muhabbet kadın eksikliğine geldi, ev arkadaşının bir tanesi gıdacı bir hatunla çıkıyor o da dünyanın en sümsüğü. ulan bir tane arkadaşınla tanıştır dimi. ya yok ben yapamamdan başka bişi demiyor allahın salaı.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi ne kadar çabuk kabullenirsen o kadar kolay olacak senin için. şimdi yansımanı görebileceğin bi yere bak sol elini suratının hizasına getir baş parmağın yüzüne bakıcak şekilde yumruk yap işaret parmağını aç yukarıya doğru baş parmağını da aç. baş parmağın yere paralel, işaret parmağına dik olsun bu işareti alnına yasla ve yansımana bak evet LOSER!! şimdi hüzünlen ve bunu kabullen. şaka bi yana özümse içinde bulunduğun durumu. en kolayı o.
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Akdenizden arkadaşın yok mu abi kız arkadaşları olan.Antalya ya gel simurg falan iki üç takılın stres atarsın.Zehri atarsın hiç olmazsa.
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi daha ileriye bak kurtulmanin yolu o ya,her güzelligin bi cilesi var diceksin 2 sene 3 sene ne kadarsa disimi sikicam ondan sonra hayat benim istedigimi yaparim sanat okuluna yazilir aktorlukle ugrasirim filan ne istersen artik takilicaksin.okulu amac degil arac olarak gormekle alakali biraz da.
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 heheh olay abazanlığıma gelmiş. durun olm sakin Antalya'da falan baya sosyalim yareabbime şükür. burda işte makinanın da vermiş olduğu bir sıkıntı söz konusu. Antalya işi sakat Sinancım, mahalle baskısına maruz kalıyorum madem gelicektik neden kaldın yaz okuluna diye.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 benim gibi bişi yazmadan tavsiyeleri takip eden kaç abazayız ?
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 durumunuzu kabullenin. tavsiye ne ya? kabullenin dostlar
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi ben bilgisayar harici ne yapabilirim diyordum kendim de inandım bilgisayardan başka bir cacık yapamayacağıma.
Öne çıkan mesajlar