inprc Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 basketbolun gökhan zan'ı o cenk kardeşimiz.kontenjan senatörü yani.nedir bu ısrar anlamak zor.
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Gene Tutku Açık diycem, post kasıyor gibi olucam sonra. Hido ve çetesinden olmadığı için tutku giremiyo takıma Cenk de çıkmıyo.
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 TD)Pentagram said: bizim org bildiğin first class kalıyormuş bu iskandinavlara göre be abi. Litvanya ve iskandinav hö :S
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 değil mi la.haa baltık ülkesiydi doğru.harita bilgim kötü de hehe
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 bizim dünya şampiyonasında da turiye maçları haric dogru duzgun seyirci yoktu ki 2 maça gittim ben boş boş oynuyodu çoğu takım ankarada dunya sampiyonasının oldugundan bile haberi yoktu cogu kişinin bizim nufus 80 milyon litvanyanın nufusu 3.8 milyon. tüm ülke bi ankara değil napsın adamlar
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 harbi ben de abdi ipekçideki bütün maçları izlemiştim, amerika maçları dışında tribünde seyirci olmuyordu(hele bir tunus-iran maçı vardı ki off) siz nasıl türkiye'de aşırı ilgi olduğunu kanısına vardınız anlamadım ?
cihant Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 litvanya letonya estonya fln beraber yapsalar biraz daha fazla katılım olurdu.tribünler boş olunca sanki gençler şampiyonasını izliyormuşuz gibi oldu
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Hotdog said: harbi ben de abdi ipekçideki bütün maçları izlemiştim, amerika maçları dışında tribünde seyirci olmuyordu(hele bir tunus-iran maçı vardı ki off) siz nasıl türkiye'de aşırı ilgi olduğunu kanısına vardınız anlamadım ? kimse türkiyede hınca hıç doluydu demediki(en azından ben).türkiyedeki organizasyonu düzgün yapmayı övdü.ki övülcek kadar düzgün dü. bunlarınkinde antreman saatleri falan büssürü şey kötü imiş.birçok takım itiraz etmiş fiba ya hep.eleştirilen bu. yoksa sadece buradan arkadaşalrınızla basket oynuyorsunuz. basketbol kültürünüz yok.var diyeninizde tatava.mesela arka sokaktakı basket sahasında çocukları izlememiştir,hep kolejlileri izlemiştir.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Macedonia 78 (21 16 23 18 ) Croatia 76 (18 23 21 14 ) ilk sürpriz gibi
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 c grubu turnuvanın en kalitesiz grubu açık ara. b>a>d>c
xaty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Bizimkiler guzel oynuyor baya, hazirlik maclarinda umitsizlenmistim de sevindim hallerini gorunce.. Ama tabi kolay mac bunlar, onumuzdeki gunleri de iyi gecirmek lazim. Grup maclarini yaptigimiz stad baya dandik, aslen baska amacla yapilmis, ustune basket sahasi platform olarak oturtulmus, arada kalan yerlere de sandalye atmislar falan, kotu olmus baya. Seyirciden, oyundan baya uzak kaliyor izleyenler. Bugun 80-100 civari Turk bir grup vardi. En ucuz biletle giris yapmistik ama bizi goren calisanlardan biri Turkler surda, katilin isterseniz diye hakem masasinin karsi tribunune gecirdi. Baya guzel bir ensturman ekibi vardi, tulum-davul-zil ve bir kac ritm aleti daha, basariliydilar baya.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 abi salona gidiyorsun ve cCc Paticik ülkü ocakları cCc yazan bi pankart açmıyorsun.alacağın olsun.
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 TD)Pentagram said: Hotdog said: harbi ben de abdi ipekçideki bütün maçları izlemiştim, amerika maçları dışında tribünde seyirci olmuyordu(hele bir tunus-iran maçı vardı ki off) siz nasıl türkiye'de aşırı ilgi olduğunu kanısına vardınız anlamadım ? kimse türkiyede hınca hıç doluydu demediki(en azından ben).türkiyedeki organizasyonu düzgün yapmayı övdü.ki övülcek kadar düzgün dü. bunlarınkinde antreman saatleri falan büssürü şey kötü imiş.birçok takım itiraz etmiş fiba ya hep.eleştirilen bu. yoksa sadece buradan arkadaşalrınızla basket oynuyorsunuz. basketbol kültürünüz yok.var diyeninizde tatava.mesela arka sokaktakı basket sahasında çocukları izlememiştir,hep kolejlileri izlemiştir. Bölgecilik yapıcam evet. İZMİR'DE TÜM MAÇLAR DOLU OYNADI. Hazırlık turnuvası olan spor toto turnuvası maçları bile izmirde 2 gün önce kapalı gişe iken istanbulda milli takımı 3000 kişi izledi. İzmir 3.4 milyon istanbul 13.5 milyon. İzmir'de basketbol seyircisi var. Takım var mı? YOK, ama bu turnuvanın konuşulduğu topikle ilgili değil.
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 İzmir'de takım nası yok ya. Var ama az diyelim =D
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Savunmayı sert yapmaktan başka çaremiz yok. Portekiz ve İngiltere maçları yanıltmasın. Bizim takımda Hidayet ve Ersan hala oynamıyorlar. Akılları başka yerde. Faul atış yüzdemiz son derece kötü. Litvanya, İspanya, Yunanistan, Almanya, Sırbistan gibi takımlarla oynarken 50%, 60% serbest atış yüzdesi ile maç kazanamayız. Ömer Aşık'a birisi pota altında eğilmemesini söylesin-ki Murat Murathanoğlu senelerdir söylüyor ama anlaşılan duymuyor Ömer-. Kerem, Ömer Onan, Emir ve Enes maşallah çok güzel oynuyorlar. Oğuz, Cenk, Ender'de kenardan gelip görevlerini yapıyorlar şu ana kadar. Sinan ve İzzet henüz çok şans bulamadılar. Bu akşam bizim takımın turnuvadaki şansı hakkında fikir sahibi oluruz düşüncesindeyim.
xaty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Bu aksam da yaniltir deli gibi litvanyali var, cok etkili olucaklar
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Bugün Emir ve Enes daha fazla süre alırsa işimiz kolaylaşır.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Ev sahibi önemli etken cidden, normal şartlarda formda kadromuzla fark atardık bence fakat bugün iş zor Hakem kararlarından tut, seyircinin etkisine kadar zorlanacağız. Buradan galibiyet çıkarırsak zaten daha önümüz kesilmez asdf
loop Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Harbiden güzel maç olacak. Bu arada hiç maç saatinde evde olamadım ama dijitürkte izliyebiliyoruz galiba maçları, değilmi ?
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ntvspor veriyor işte, digitürk verir mi bilmiyorum
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 PREZDİÇ !! http://www.youtube.com/watch?v=u6WF1PQEpwc&
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Digiturk verir mi saçma soru, ntvspor u aç işte, 80 olabilir kanal numarası.
Holy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 İspanya - Britanya maçının 2. çeyreğini izledim sadece ve izlediğim kadarı ile bu ispanya gruptan çıkmayı bile haketmez normalde. Ezip geçmemiz lazım.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 abi diyorum ya, çok kötü aslında şuan büyükler fransa falan zoraki kazanıyorlar resmen, hiç iyi başlayamıyorlar. sırbıstan desen geçen kupadaki gibi değil ispanya çok tutuk ama klasik ispanya o, yavaştan başlayıp yorulmadan bitirmek istiyorlar gibime geliyor da ne bilim, oyunları o yönde değil. Polonya'ya az daha yeniliyorlardı zar zor kurtardılar. Takımların asıl güçleri gelecek haftadan itibaren ortaya çıkacak aslında, şimdiden yorumlamak güç
Öne çıkan mesajlar