Esh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 gece asılmış abi bunlar, elinin ayarı kaçmış.. ruyalarında veleybol perisi goren milli takımın hazin sonu.
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Hakikaten olmuyorbu oyun kurucularla. Birilerini yetistirmemiz lazim yzk oluyor bu kadroya. Sahada 4 kisi hucum ediyoruz.
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Esh said: gece asılmış abi bunlar, elinin ayarı kaçmış.. ruyalarında veleybol perisi goren milli takımın hazin sonu. veleybol değil veleybolcular sultan. Onlar bayan basketbol perileri.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Abi şu son 5, 10sn hücumlarını en kötü kullanan takımız ya. Hiç büyük takıma benzer bi halimiz yok.
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 OHA bu 5 saniye, keremin 12 saniyesinden de beterdi lan galiba düşündüm de
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 rakibine çarptırıp atış yapsaydı ya emir olmaz mıydı
Catrenox Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Emir direk topu potaya atsaydı bari oyuna sokmaya çalışcağına, daha heycanlı olurdu
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 normal olarak oyun kurucusuz zorlaniyor takim...
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 100 milyon turk bi oyun kurucu cikaramiyor. saka gibi. hem futbolda hem basketbolda bu boyle.
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 http://p.twimg.com/AYwSlvDCAAAkAbN.jpg
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 abi böyle bir şey olamaz. isterse şampiyon olsun bu takım, yok abi. kendimi geçtim, tarih affetmez böyle bir hatayı. ulan maç bitimine 5 saniye kalmış, top sende ve topu 5 saniyede elinden çıkaramıyosun. ribaundları ya alamıyoruz ya da 2 oyuncumuz aynı anda çıkıp çarpışıp topu kaybediyor.. ilk yarı yapılan top kayıplarına hiç girmiyorum. 3'lük yüzdemiz berbat. gel sırbistanla almanya'yı yen şimdi..
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Emir topu oyuna sokması gereken son kişiydi ama kereme lafım yok hll kerem turnuvanın failisin arkadaş
Holy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 kerem bu turnuvadaki en kötü oyuncumuz, net. son şampiyonadaki son saniye basketini bile unuttum sırf şu saçmalamaları yüzünden. emekli olsun artık ya da orhun ene son 1 dakika çıkartsın şu adamı oyundan.
kkk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 polonya maçından sora keremi savunmustum ama şu maçtaki oyunundan sora savunulcak bi tarafı kalmadı. muthiş çizilen bi set sonucunda bomboş ucluğu atamadıktan sora kazanmayalım ztn o maçı. bide 1 değil 2 değil okadar çok boş 3luk kaçırdık ki haketmedik resmen maçı..
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 neyse önümüzdeki maçlara bakalım da şu grubun keyfini çıkaralım bari. litvanya-sırbistan başlamak üzere; saras vs teodosic...fight!
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Kerem`in kaçırdığı boş şutta, oyun harikaydı, daha iyisi yapılamazdı. Olur kaçar, 1,2,3 4. atar, yine kurtarır takımı, paniğe gerek yok. 2 maç daha var, kazanırsak çıkıyoruz.
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 abi kerem'in üçlüğünde bir şey yok, ama son 5 saniye nasıl olabilir? ben hala oradayım ve hala inanamıyorum.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Orda suç tamamen Orhun`un, O topu hido nun çıkarması lazım, hem baya tecrübeli bu konuda, hem de Emir sıcaktı baya.
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Emir topu çıkarıp direk geri alacaktı büyük ihtimalle
Öne çıkan mesajlar