Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 Avrupa Şampiyonası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
radagast62 said:

Kendi çapımda baya basketbol izleyen biriyim uzunca bir süredir. Bu maçtaki hakem rezaleti kafadan top 3'üme girer. Hata değil kasıt burdaki.

Hakemi filan geçelim, son top daha beter facia. Şu molada anlatılan şey niye yapılamadı çok merak ediyorum. Bir tane uzun-kısa switchi yüzünden mi felç oldu bütün hücum? Hadi hiçbir şey oynayamadık Kerem üstünde uzunla kaldı. Şut atmak nasıl bir tercihtir.

Şu turnuvadaki olası başarısızlıkta yapılacak en son şey de Orhun'un kellesini almaktır. Futbol kültüründen alışkınız nasıl olsa, istekli arkadaşlar var baya. Tercihleri, yapılanları eleştirelim, doğrusu da budur, ama Orhun'u, Kerem'i idam ederek bir yere varılmaz.

Normalde buraya yorum yapmıyorum basketbolu geçmişte profesyonel oynadığım için saçma mesajlar sinirlerimi bozabiliyor forum atışmalarına dayanamıyorum bu topicte ama şu son maç hakkında 1-2 şey yazmak istedim.
1-) Tanjevic'i eleştirirken ne kadar büyük bir hata yaptığımızı bu turnuvada çok net gördük.
2-) Orhun malesef milli takım koçu olabilicek kapasitede değil şahsi fikrim uzun vadede de başarılı olma ihtimali yok ama şuan için bu tecrübesizlikle hiç bi şansı yok.

Gelelim şu polonya maçına, tamam kötü başladık maça,ve evet Ömer Aşık hayatının en kötü günündeydi ama hakemlere rağmen çok rahat kazanabiliceğimiz bir maçı bu kadar saçma kaybetmek inanılmaz.
Bakın kimse dikkat etmemiş biz ilk yarının sonunda 3 saniye kala çok anlamsız bi basket yedik ve malesef tamamen bir koç hatasıydı o yediğimiz basket devre bitimine 3 saniye kala İzzet'i almak takıma da izzet'e de ihanettir. Oyuncu 3 saniyede tecrübe kazanmaz, ancak hata yapar takımına sayı yedirtir yediğimiz 2 sayı maçın sonunda gelip bi tarafımıza takıldı mesela.
farkı 8-10 sayı değerine çıkardığımız dakikalarda ben ekran başında bağırıyorum 3'lük deniyecekler dış alanı iyi savunmamız lazım diye hala oyuncularımız içeri drive savunması yapıyor,koçun bunlara müdahale etmesi gerekirdi...
Son yediğimiz üç sayılık atışta yine Ersan içeri drive savunması yapıyor halbuki doğru taktik hiç bi şekilde şut attırmayın gerekirse faul yapın 2 atış atsınlar olmalıydı 2 sayı öndeyken hücum yaptırıcağımıza faul yapsak yine bu duruma düşmezdik.

Herşeyi geçtim tamam hepsi yaşandı bitti 12 saniye kalmış ve biz 20 sene öncesinin mantığıyla son saniyede basket atıp kazanmaya çalışıyoruz içeriye drive etsek en kötü serbest atışla yine sayı bulup (en kötü atan Ömer Aşık bile %50 ile atıyor ) maçı uzatmaya taşıyabilirdik.
Günün en düzgün şut atan adamı olan Ersan'ı dışarı alıp maç boyunca tek bir saha içi isabeti olmayan Kerem Tunçeri'nin son topu kullanması gerçekten saçmalıktan başka bişey değil.

Britanya iyi başladığı maçta şuan geriye düşüyor ve muhtemelen de maçı kaybedicekler zaten bu koçla diğer tura geçip geçmememiz çok da önemli değil başarı yakalamak çok zor bu kadar kötü yönetimle. Gerçekten kaliteli tecrübeli koçlarımız varken Orhun tercihi Orhun'un da kariyerine zarar veriyor, önce klüp takımı yönetmeliydi Orhun bu tarz bi turnuvadan önce...

Müthiş bi jenerasyonumuz var Emir olsun Enes olsun inanılmaz oyuncular bunları takip eden Ersan,Ömer gibi nba yıldızlarımız var bu nesille büyük başarılar yakalamalıyız ve bunun orhun'la olması zor görünüyor bence biran önce kariyerli ve iyi bi coach'la anlaşılmalı bu turnuvanın ardından.
Mesaj tarihi:
Büyük Britanya-Polonya maçı ilk yarı skoru: 39-31 Büyük Britanya leyhine. Bizim maçta en çok sayı atan Berisha an itibariyle 9 sayı,4 ribaund, 2 asistle oynuyor. Büyük Britanya'da Luol Deng'de 13 sayı,6 ribauntla oynuyor. En azından saat 17:45'te ki maçta umudumuz olması için Luol Deng'in bu şekilde atmaya ve tutmaya, Britanyalı oyuncuların da ona iyi bir şekilde eşlik etmeye devam etmelerini diliyorum.
Mesaj tarihi:
bu bizim ne kadar sacmaladıgımızın bir göstergesidir heralde ama cok bir farkı olmaz kazansa da UK biz nasıl ispanyayı yenecez dag gibi gasollar duruyor orda
Mesaj tarihi:
İspanya Dünya Şampiyonası'ndan çok daha güçlü kadro ile geldi.Gasol kardeşler parçalayacak pota altını.Bizim İstanbul'daki gaz ile attığımız el üstünden 3'lükler olmaz ise maç ispanya lehine farka gider.
Mesaj tarihi:
EricCantona said:

Hakemler belli ki bizi kesin elemeye karar vermiş ingilizleri de harcıyorlar ki şansımız kalmasın :D

polonya yensin de ispanya'dan yiyecegimiz farka bahanemiz olsun. ciddiye almadik, onemsizdi mac falan diyebilelim.
Mesaj tarihi:
yavrum britler bitirdi maçı. ispanya'ya karşı elimize alıcaz mucize olmazsa da bugün istemedim polonya'nın kazanmasını. maçta polonya hücumlarını izledikçe dünkü maçı kaybetmeye ağladım resmen
Mesaj tarihi:
Ne kadar hakemler maçın içine etsede Polonya yenilgisinin hiç bir bahanesi yok.Hele son hücum herşeyi açıklıyor.Yazık gerçekten şu gruptan bu Polonya bir üst gruba çıkarda biz elenirsek.Sonra kendi ülkemizde düzenlediğimiz organizasyonlarda gaz ile tesadüfi başarı elde ediyoruz diyince bozuluyorlar.
  • Yeni Oluştur...