Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 Avrupa Şampiyonası

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

radagast62 said:

İspanya Litvanya'yı yenerse; İspanya-Türkiye maçının önemi kalmıyor. Britanya Polonya'yı yenerse çıkıyoruz, aksi takdirde eleniyoruz.
ispanya türkiye maçının bir sonraki grup için önemi devam ediyor. yani bizim çıkışımızı engellemiyor da diğer grup için önemli bir hal alıyor çıkarsak.
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

kaan kural'ın tivitleri;
İsp Litvanya'yı yenerse bizim İsp maçının anlamı kalmıyor. Tek ihtimal Britanya'nın 58'den az farkla Polonya'yı yenmesi. O zaman çıkıyoruz.
Bu akşam Litvanya kazanırsa İspanya'yı yendiğimiz anda skor ne olursa olsun çıkıyoruz.

bu doğru. yani zaten kk yazmış da, yine de bi quote edelim herkes görsün.

büyük britanyanın polonyayı yenme ihtimali çok az. şimdi de ispanyada litvanya'yı fena yapıyor. kısacası %90 gg'yiz bu turnuvada. aptalca yaptıkları hatalara yansınlar şimdi hem litvanya hem polonya maçında...
Sosyal ağlarda paylaş

Hotdog said:

biz bu ispanyayı yeneriz! ama o da yetmiyormuş neyse artık dünya şampiyonasında takılırız(gerçi bu dereceyle sanırım ona da gidemicez). üzüntüm olimpiyat göremedik bi ya şöyle dream team'e karşı bi çıkıp aslanlar gibi oynasaydık :P

kevin durant 50 sayı atar şu polonyaya yaptığımız savunmayı abd'ye yapsak.
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

En azından gördük bir nowitzki neler yapıyor bir hido neler yapıyor

şu kıysalamalara hastayım ya.

nowitzki 10 üzerinden 9.2'lik bir adam ise, Hido etse etse 7 civarı eder yani. arada dağlar kadar fark var. öyle beklentilere nasıl ve niye giriyorsunuz anlamak güç.
Sosyal ağlarda paylaş

Efes'in yıldızlarında bayağı bir oynamışlığım var. İsmi lazım değil, bir dönemin meşhur oyuncularıyla birbirimizi yumruklamışlığımız var sahada. Yazdığım şeyleri sallamayan arkadaşlar ille de olacaktır, saygı duyarım. Ben yine doğru bildiğimi yazayım.

-Takımın ilk 5'i yanlış.
-Hidayet son derece kötü oynuyor. 2 senedir kötü oynuyor. Ve onu rehabilite etmek için Phonix, Orlando ve şimdi Milli Takım formaları kullanılıyor. Ama bu kadarının fazla olduğunu düşünüyorum. Bu ülkenin yetiştirdiği en büyük oyuncu olduğu da büyük bir yalan. Ben o yalana inanmıyorum, isteyen inanmaya devam etsin. Hee, Hidayet bu ülkenin yetiştirdiği en şanslı basketbolcu, buna eyvallah. Sayı atmaması değil sorun, kopuk oynaması, savunma yapamaması, olmayacak yerde olmayacak fauller yapması.
-Uzunlar iyi, daha da iyi olacaklar.
-Son 12 saniyede ki oyun planı çok kötüydü.
-Hakemler elbette ki kötüydü ama yıllardır öğrendiğim bir şey var ve bunu her ortamda tekrar ediyorum; uluslararası düzeyde futbol, voleybol, basketbol ve her hangi takım oyununda oynarsak oynayalım, ezmemiz gerekir, eğer kafa kafaya maçın sonlarına kadar getirirseniz maçı; hakem-şans-faul-sakatlık faktörlerinden biri veya birkaçı devreye girer ve o maçı kaybetme ihtimaliniz artar.
-Yarın İspanya karşısında pota altında Gasol kardeşlerin üstünlüğüne karşı direnç göstermemiz gerekir. Çünkü adamlar basketbolu basit oynuyorlar, en iyi oldukları yerden yani pota altından ilerliyorlar. Bizim takımın şu haline bakarsak bizim yaptığımız en iyi şey de savunma, o zaman savunmayı mümkün olan en sert şekli ile yaparak Gasol kardeşleri çok iyi savunmamız gerekir. Hidayet 12 kişi arasında savunmanın en kötü adamı olmasına rağmen hala oynayacaksa yarın bir zahmet uzunların savunmalarına yardım etmeli. Ersan'ı çok unutuyoruz, hatırladığımız zaman da eli soğuk oluyor. Enes ve Ömer Aşık'ın aynı anda oynamalarının bir yolunun bulunması özellikle yarın ki maç için çok önemli diye düşünüyorum. Gerçi son durumda sanırım bizim İspanya maçını kazanmamızın dahi bir önemi kalmıyor eğer Polonya kendi maçını kazanırsa ama en azından dünyaya maskara olmamak adına yarın ki maçı kazanabilmek önemli diye düşünüyorum. En çok üzüldüğüm nokta da bizim takımımızın yarın ki maçı kazanma potansiyelinin fazlasıyla mevcut olduğunu bilmek.

Neyse.
Bakalım ne olacak?
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

radagast62 said:

İspanya Litvanya'yı yenerse; İspanya-Türkiye maçının önemi kalmıyor. Britanya Polonya'yı yenerse çıkıyoruz, aksi takdirde eleniyoruz.
ispanya türkiye maçının bir sonraki grup için önemi devam ediyor. yani bizim çıkışımızı engellemiyor da diğer grup için önemli bir hal alıyor çıkarsak.

Haklısın, gruptan çıkmak için önemi kalmıyor diye belirtmem lazımdı. Üst tura galibiyet taşımak için önemi var hala.
Sosyal ağlarda paylaş

anca yazma fırsatı buldum..gece gece aklıma geldi yine dellendim..

Madde1
Takım gümbür gümbür
Ömerler süper
Enesle emir müthiş
Ersan açıldı

Tanyeviçde bu kadro olsaydı gözümüz kapalı alırdık kupayı..
Takım yenerse potansiyelinden yeniyor..yenilginin ise tek hatası orhun ene..

Ne biçim bi teknik direktordür ki bu adam polonya maçının önemini bilmiyor.. 1sayı gerideyken 3lük attırıyor.. Orda emirin var enesin var faul yaptırtmaları 3lük şansından d yüksek hadi girmedi diyelim ikilik..

Ben gerçekten anlamıyorum 6 sayı geriye düşüyoruz bir tane mola almıyor.. Adam mola almıyor yahu...

O da deil 3.çeyregin sonunda 8sayı üstündük ikinci 5limizle emir enes varken.. 4.çeyrekte ilk beşliye dönüyor maçı kaybediyoruz..

İkinci beşli diyorum adam 2ayrı takım kurmuş resmen 3er 3er değiştirio adamları.. Yemedi işte nasıl bi taktikse.. Oyuncu bollugu mu..

Ya maşallah kadro süper ya ama adamda iş yok.

İlk iki maçı kadromuz çok iyi diye yendik.. Son iki maçı teknik drktor çok kötü diye kaybettik. Hem litvanya hem polonya özellikle polonya.

Resmen takım laylaylom başladı maça..olcagı buydu.. Hadi geçmiş olsun.. Orhun ene de gitsin.. Maç yönetmeyi birazcık bile ögrenememiş tanyeviçten
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada hido harbiden çok kötü oynuyor daha az süre oynaması gerek.. Konsantre olamıyor.. 1period çıkmadan oynasın ya da 1buçuk period o kdr..

Keremin top kapmalarını seviyorum yoksa o da bitmiş.. Tek adam var eskilerden ömer onan.. Adamım ..

Ya bunları herkes biliyo görüyo da.......ohooo

Polonya maçı senin ölüm kalım maçınmış ama sen farkında değilmişsin.. Eğer biraz farkında olsan böle oynatmazdın ya.. İmkansız yani kesin hiç bişeyden habersizdi yani.. Böle kötü oynatılır mı.. Nese.. İi geceler
Sosyal ağlarda paylaş

gerci dunun konusuydu ama ben mantigini anlamadim gruptan cikma olayinin.

eger ikili averaj sistemi yoksa ki yok belli ki su anda polonyayla ayni puanda olmamiza ragmen 3. siradayiz, neden britanyanin kazanmasina ihtiyac duyuyoruz. polonya da biz de kazanirsak puanlar ayni olacak. ikili averaj olmadigi icin 3. sirada kalmamiz gerekmiyor mu? yoksa 3lu ya da 4lu averaj gibi bir durum mu oluyor?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...