Fin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ağır post-adolescent var o zaman dünya boktan herkes haksız ben haklıyım tripleri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 nileppezdel said: genel olarak hayatı sevmiyorum abi. yaaaa lan sanki biz çok seviyoruz ha. sabah uyandığım anda "lanet olasıca bi gün daha...." diyen bi adamım olm ben sdf yine de bağımlılık çok lame bişi abi. kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 badass gibi gorunmek için öyledir belki kısık gözle uzaklara bakan alkolik cool ergen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bence de lame bişey canım, alınmadım @red: yok dışarıya çaktırmam ki zaten, ortamdaki en neşeli tip olurum genelde. Ne yaparsam kendime işte, geceleri falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 topicte mesajım olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 abi neyin kafasındasın ya ne alkol bağımlılığı ne ahaha 2 gün içme bişeyin kalmaz baş ağrısı falan bahane onlar hep. Ben bi ara aksam başlıyodum 5 gibi sabaha kadar bi 70 lik viski içiyodum (sidik yarıştırıcak beyinsizlere selam olsun) bi gün eeh dedim 6 ay ağzıma sürmedim. Seninki çocukluk kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ya benim bağımlılığa meyilli bir karakterim var zaten, sittin tane doktor dolaştım izin ver de kendimi senden daha iyi tanıyayım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 okul, iş, kız arkadaş var mı? bu üçünden en az ikisi yoksa diğerini tamamlamaya bak. mantıklı kombinasyonlar içinde tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Bence şımarıksın, herkesle fikir ayrılığı yaşıyorum bık bık bık diyosun ama insanlar sürekli aynı fikirleri paylaşmak zorunda değil, aynı fikirleri paylaşmasını istemekse bencilliktir. Kimse sana fikirlerini değiştir öle düşünme demiyor ama herkesle aynı fikirde olmayı da bekleyemezsin. ve bence tek bağımlılığın ilgiye olan bağımlılık :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 çare bulamazsan bartending kas, gecesine 300 dolar kazanabiliyosun imba olursan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 hayır abi acıyan elinin üstüne oturuyosun aklın sıra, alkol bağımlısı falan değilsin. derste aklına platoniği geldi diye BENDE ADD VAR diyen tipler gibisin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 çocukları çok başıboş bırakıyor aileler. anne baba ayrı ise sorun yaşanıyor diyeceeğiiiim.... sonra tepki yağıcak da öle abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 BioHazarD said: çare bulamazsan bartending kas, gecesine 300 dolar kazanabiliyosun imba olursan :P Yalnız nilepin "alkolik" olmasının nedeni gecede 300 doların ona hiç bişey ifade etmemesi zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 gecede 300 dolar ne lan? Bunca sene boşa mı okuduk be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 gecede 300 dolara hayır dicek insan sayısı 14 bu ülkede. geri kalanın götü kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 abi başka işler de yapıyorlar heralde gecede 300dolar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ya da çok özel house partylerden falan alıyolardır o paralı böle ayda 1 falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Güne alkolle başlamıyorsan alkoliğim deme. Öyle her gece içiyorum la alkolik olunmaz. İçmezsem götüm başım ağrıyorda klasik bahanelerdir. Alkol ve sigara içimedi diye kimse ölmez. Ha azaltayım kararında içeyim diyorsan da yolu önce kendinden geçer. Yazdıklarına göre sen bunu istemiyorsun. Bazı şeyleri alkolle bütüleştirmişsin, alkolle çözmeye kalkmışsın. Yanlış yapmışsın. Sorununla alkolü birbirinden ayırırsan durumu kurtarırsın. Yoksa zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 hee ekmek hee öyle abi, tamam iyi ki bi yardım istedik ya, napiim videoya mı çekeyim çarpıntı geldiği zaman? EKG çektirip buraya mı postlayayım? yok şımarıksın yok bıkbık, size ne şımarıksam? İnsan gibi yardım ve öneri istiyorum şurada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 la olm depresyondan çıkasın diye sana köpek almadık mı? ben demiştim ama aslında o zaman, köpek değil hatun alalım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 nileppezdel said: hee ekmek hee öyle abi, tamam iyi ki bi yardım istedik ya, napiim videoya mı çekeyim çarpıntı geldiği zaman? EKG çektirip buraya mı postlayayım? yok şımarıksın yok bıkbık, size ne şımarıksam? İnsan gibi yardım ve öneri istiyorum şurada çarpıntı gelince yarım tablet nortan alıyorsun abi.. kalp konusunda böle betablokerlar daha iyi bak. missssss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ilgi cekmeliyim ilgi cekmeliyim ilgi cekmeliyim ilgi cekmeliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 olm bi dakka lan, günde 300 dolar dediler barmenliğe, ben de alkolik olucam galiba depresyona giriyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ya 1 hafta içme o çarpıntı devam ederse ben bu ramazan oruç tutucam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 abi o 300$ içinde kesin sana bişiler yapıyorlardır. korktum ben ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar