Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Anadolu yakasında Alkol Rehab Merkezi

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

abi neyin kafasındasın ya ne alkol bağımlılığı ne ahaha
2 gün içme bişeyin kalmaz baş ağrısı falan bahane onlar hep.
Ben bi ara aksam başlıyodum 5 gibi sabaha kadar bi 70 lik viski içiyodum (sidik yarıştırıcak beyinsizlere selam olsun) bi gün eeh dedim 6 ay ağzıma sürmedim.
Seninki çocukluk kusura bakma.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence şımarıksın, herkesle fikir ayrılığı yaşıyorum bık bık bık diyosun ama insanlar sürekli aynı fikirleri paylaşmak zorunda değil, aynı fikirleri paylaşmasını istemekse bencilliktir. Kimse sana fikirlerini değiştir öle düşünme demiyor ama herkesle aynı fikirde olmayı da bekleyemezsin.

ve bence tek bağımlılığın ilgiye olan bağımlılık :D.
Sosyal ağlarda paylaş

Güne alkolle başlamıyorsan alkoliğim deme. Öyle her gece içiyorum la alkolik olunmaz. İçmezsem götüm başım ağrıyorda klasik bahanelerdir. Alkol ve sigara içimedi diye kimse ölmez.

Ha azaltayım kararında içeyim diyorsan da yolu önce kendinden geçer. Yazdıklarına göre sen bunu istemiyorsun. Bazı şeyleri alkolle bütüleştirmişsin, alkolle çözmeye kalkmışsın. Yanlış yapmışsın. Sorununla alkolü birbirinden ayırırsan durumu kurtarırsın. Yoksa zor.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

hee ekmek hee öyle abi, tamam

iyi ki bi yardım istedik ya, napiim videoya mı çekeyim çarpıntı geldiği zaman? EKG çektirip buraya mı postlayayım? yok şımarıksın yok bıkbık, size ne şımarıksam? İnsan gibi yardım ve öneri istiyorum şurada

çarpıntı gelince yarım tablet nortan alıyorsun abi.. kalp konusunda böle betablokerlar daha iyi bak.

missssss...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...