Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadasimin kizi 18 yasinda erkek arkadasiyla tatile ...

tafircan

Öne çıkan mesajlar

mertadam said:

Sen karşında ki insanları,ne yaşadıklarını,ne gibi tecrübeler edindiklerini bilmediğin adamlara,ana-babalara "siz demek ki çocuk yetiştiremiyorsunuz"kıvamında ve anlamında bodoslamadan girersen nasıl bir karşılık almayı bekliyorsun?
Neyse.
Ben seni anladım.Daha bir şey yazmaya gerek yok.

abi bak.benim yaptigim ile senin yaptigin bir değil.ben eleştirdiğim konu hakkında biliyorum seni.ben iyi yetiştirilmiş bir bireyim.sorgulamayi bilen,gerektiginde kendi basinin caresine bakan,rasyonel dusunebilen,hatta sizin icin buyuk bi kistas;kendi parami bile kazandim.ailem benı hayata ve birtakim seylere hazirlikli olacagim sekilde egitmis yetistirmis,nitekim ben de kendimi oyle.ben annemi babami taniyorum,onlarin tecrubelerini biliyorum,geldigim noktayi biliyorum ve sen benim savundugum dusuncenin tam tersini savunuyorsun.yani benim düsüncelerimin tersini aldigimda sen cikiyosun ortaya,seni taniyorum yani ben bu konuda,elestirebilirim.

ama sen benim ne yasadigimi hic bilmiyorsun,parasütle rasgele bi ulkeye atsalar basimin caresine bakarim gibi laflar ediyorum,sen cikip yeni nesilden bi bok olmazdan yola cikarak kendince hicbir seye bakamazsin sen falan diyosun.

dedigim gibi abi cok dogmatik cok duzsunuz yani,yeni nesile ukala diyorsunuz ama "karsidaki acaba benden iyi bilebilir mi?" veya "fikirleri ise yarar bir sey olabilir mi?" diye bakmiyorsunuz.orf,adet,biz kucukken boyle degildik kayisi koptu iyice gencligin filan kestirip atiyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Lorrotar said:

dedigim gibi abi cok dogmatik cok duzsunuz yani,yeni nesile ukala diyorsunuz ama "karsidaki acaba benden iyi bilebilir mi?" veya "fikirleri ise yarar bir sey olabilir mi?" diye bakmiyorsunuz.orf,adet,biz kucukken boyle degildik kayisi koptu iyice gencligin filan kestirip atiyorsunuz.

"Bu yaştan sonra elin bebesi bana ne öğretebilir, neyi benden iyi bilebilir" şeklindeki monochrome CRT kafası diyoruz buna.
Sosyal ağlarda paylaş

herzaman söylemişimdir Bodruma tatile gelen abazinholara

Bir kız turist düşün

- Uçakla Türkiyeye geliyor

- Havaalanında rehber sarkıyor

- Otobüsdeki şöför kesiyor

- Otele girecek Bellboy sarkıyor

- Havuza girecek garson yaziyor

- Bardaki barmen yaziyor

- Şehri gezicek çarşiya inecek , Minibüscü kesiyor dikiz aynasından

- Otogarda laf atiliyor

- Yürürken sarkiyorlar

- Mağazalarda sarkiyorlar

- Bara gidiyor , diğer tatilciler sarkiyor

Ve bu turizm beldelerinde genelde böyle birde bu gelişin dönüşü var Otele ve Havaalanına , böyle bir döngü bu.

Uzun lafın kısası en çirkin kız bile kendini Kleopatra zannediyor kendini.Öyle bodrum lafı görünce konu dışı bi açıklamada bulunayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

gEcirzinhoo said:

Bir kız turist düşün

- Bardaki barmen yaziyor

- Otogarda laf atiliyor

- Yürürken sarkiyorlar

Ve bu turizm beldelerinde genelde böyle birde bu gelişin dönüşü var Otele ve Havaalanına , böyle bir döngü bu.

Uzun lafın kısası en çirkin kız bile kendini Kleopatra zannediyor kendini.Öyle bodrum lafı görünce konu dışı bi açıklamada bulunayım dedim.

Ne yazık ki olaylar senin sandığın gibi gelişmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

gEcirzinhoo said:

Bir kız turist düşün

- Bardaki barmen yaziyor

- Otogarda laf atiliyor

- Yürürken sarkiyorlar

Ne yazık ki olaylar senin sandığın gibi gelişmiyor.

peki ya sevişmek için türkiyeye gelen turistlere ne demeli ahlaki erozyon başladı mirim pff
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

tafircan said:

aslinda anlasilmasi gereken bir konu daha var,

birileri demis ki benim kizim bana boyle seylerle gelse elini ayagini kirarim ...

zaten sizin gibi babalara, kizlarin tek sekilde gelme yontemleri vardir !!

baba, ben zeynep ve pinarla gidiyorum :)))

aha bu işte. sonrasında da iyi peki deyip kendini kandırmaya devam

edit : tafircana söyledim aluriel aradaymışsın

godoşmusunuz diyorum yok abartıyorsunuz diyorsunuz.

birader kimse mal değil, sonuçta düşünebilen bir insan bu ihtimalleri de göz önüne alır.

kimse baskının son noktasını konuşmuyor da sen bildiğin arkadaşının kızının godoşu olmuşsun lan. sanane kimle yatıcak kalkıcak.

elinden geldiğince uygun olmadığını etkileyerek anlatmaya çalışırsın da, bu olayı bu şekilde her kız üzerinde tartışmak yersiz.

ana karakter var doğuştan gelen ve bunun çevresinde zamanla aile ve çevre faktörlerinin etkisiyle kişilik oluşur ve her kişilik farklı düşünceler içerisinde olabilir ki, sizin konuşma tarzınız, onun size bağlılığı, sizin öğüt/vaat/uyarılarınızın geçerliliği ona göre değişir.
Sosyal ağlarda paylaş

neden devamli olayi kisisellestiriyosunuz anlamiyorum,

burasi insanlarin rumuzlarla fikir alisverisinde bulundugu bir platform,
devamli karsinizdaki insana karakter analizi yapmaniza gerek yok,

godos, dogmatik, kro, apaci ws ws diyerek insanlari bi kaliba sokmaktan vazgecip karsit gorusleri saygi cercevesinde tartisamiyor muyuz?

bi odada olsak kafa-goz birbirimize mi girecegiz anlamiyorum ki

gerci TiVu daki tartisma programlarindaki kel adamlar bile beceremiyor bu isi,
mecliste bile birbirlerine tahammul edemiyorlarsa,

sen de haklisin ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...