Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 mertadam said: Sen karşında ki insanları,ne yaşadıklarını,ne gibi tecrübeler edindiklerini bilmediğin adamlara,ana-babalara "siz demek ki çocuk yetiştiremiyorsunuz"kıvamında ve anlamında bodoslamadan girersen nasıl bir karşılık almayı bekliyorsun? Neyse. Ben seni anladım.Daha bir şey yazmaya gerek yok. abi bak.benim yaptigim ile senin yaptigin bir değil.ben eleştirdiğim konu hakkında biliyorum seni.ben iyi yetiştirilmiş bir bireyim.sorgulamayi bilen,gerektiginde kendi basinin caresine bakan,rasyonel dusunebilen,hatta sizin icin buyuk bi kistas;kendi parami bile kazandim.ailem benı hayata ve birtakim seylere hazirlikli olacagim sekilde egitmis yetistirmis,nitekim ben de kendimi oyle.ben annemi babami taniyorum,onlarin tecrubelerini biliyorum,geldigim noktayi biliyorum ve sen benim savundugum dusuncenin tam tersini savunuyorsun.yani benim düsüncelerimin tersini aldigimda sen cikiyosun ortaya,seni taniyorum yani ben bu konuda,elestirebilirim. ama sen benim ne yasadigimi hic bilmiyorsun,parasütle rasgele bi ulkeye atsalar basimin caresine bakarim gibi laflar ediyorum,sen cikip yeni nesilden bi bok olmazdan yola cikarak kendince hicbir seye bakamazsin sen falan diyosun. dedigim gibi abi cok dogmatik cok duzsunuz yani,yeni nesile ukala diyorsunuz ama "karsidaki acaba benden iyi bilebilir mi?" veya "fikirleri ise yarar bir sey olabilir mi?" diye bakmiyorsunuz.orf,adet,biz kucukken boyle degildik kayisi koptu iyice gencligin filan kestirip atiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Lorrotar said: dedigim gibi abi cok dogmatik cok duzsunuz yani,yeni nesile ukala diyorsunuz ama "karsidaki acaba benden iyi bilebilir mi?" veya "fikirleri ise yarar bir sey olabilir mi?" diye bakmiyorsunuz.orf,adet,biz kucukken boyle degildik kayisi koptu iyice gencligin filan kestirip atiyorsunuz. "Bu yaştan sonra elin bebesi bana ne öğretebilir, neyi benden iyi bilebilir" şeklindeki monochrome CRT kafası diyoruz buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 39 sayfa ne konusuldu burda boyle. kizin resmi mi kondu ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Frantic said: 39 sayfa ne konusuldu burda boyle. kizin resmi mi kondu ne oldu? o hormonlarla ikisininde feriştahı danseder be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 herzaman söylemişimdir Bodruma tatile gelen abazinholara Bir kız turist düşün - Uçakla Türkiyeye geliyor - Havaalanında rehber sarkıyor - Otobüsdeki şöför kesiyor - Otele girecek Bellboy sarkıyor - Havuza girecek garson yaziyor - Bardaki barmen yaziyor - Şehri gezicek çarşiya inecek , Minibüscü kesiyor dikiz aynasından - Otogarda laf atiliyor - Yürürken sarkiyorlar - Mağazalarda sarkiyorlar - Bara gidiyor , diğer tatilciler sarkiyor Ve bu turizm beldelerinde genelde böyle birde bu gelişin dönüşü var Otele ve Havaalanına , böyle bir döngü bu. Uzun lafın kısası en çirkin kız bile kendini Kleopatra zannediyor kendini.Öyle bodrum lafı görünce konu dışı bi açıklamada bulunayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 tamam o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 "Sonra bir daha gelmiyor tabii ülkemize" beklerken "KENDİNİ KLEOPATRA SANIYOR ABİ SONRA" gelince baya afalladım, yanlış beklentilere girmişim arkadaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 kusura bakma bagio reis senide üzdük :) hep beklenti ve beğenmeme gibi hallerin var gözüme battı yani dikkat et kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 gEcirzinhoo said: herzaman söylemişimdir Bodruma tatile gelen abazinholara Bir kız turist düşün - Uçakla Türkiyeye geliyor - Havaalanında rehber sarkıyor - Otobüsdeki şöför kesiyor - Otele girecek Bellboy sarkıyor - Havuza girecek garson yaziyor - Bardaki barmen yaziyor - Şehri gezicek çarşiya inecek , Minibüscü kesiyor dikiz aynasından - Otogarda laf atiliyor - Yürürken sarkiyorlar - Mağazalarda sarkiyorlar - Bara gidiyor , diğer tatilciler sarkiyor Ve bu turizm beldelerinde genelde böyle birde bu gelişin dönüşü var Otele ve Havaalanına , böyle bir döngü bu. Uzun lafın kısası en çirkin kız bile kendini Kleopatra zannediyor kendini.Öyle bodrum lafı görünce konu dışı bi açıklamada bulunayım dedim. Ne yazık ki olaylar senin sandığın gibi gelişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 scout olarak mı çalişiyon yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Akhlaur said: gEcirzinhoo said: herzaman söylemişimdir Bodruma tatile gelen abazinholara Bir kız turist düşün - Uçakla Türkiyeye geliyor - Havaalanında rehber sarkıyor - Otobüsdeki şöför kesiyor - Otele girecek Bellboy sarkıyor - Havuza girecek garson yaziyor - Bardaki barmen yaziyor - Şehri gezicek çarşiya inecek , Minibüscü kesiyor dikiz aynasından - Otogarda laf atiliyor - Yürürken sarkiyorlar - Mağazalarda sarkiyorlar - Bara gidiyor , diğer tatilciler sarkiyor Ve bu turizm beldelerinde genelde böyle birde bu gelişin dönüşü var Otele ve Havaalanına , böyle bir döngü bu. Uzun lafın kısası en çirkin kız bile kendini Kleopatra zannediyor kendini.Öyle bodrum lafı görünce konu dışı bi açıklamada bulunayım dedim. Ne yazık ki olaylar senin sandığın gibi gelişmiyor. peki ya sevişmek için türkiyeye gelen turistlere ne demeli ahlaki erozyon başladı mirim pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ruslar türk erkekleri için geliyorlar. Antalya öpeeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Evet abi her türlü takılırsın ama bi afallıyorlar bukadar ilgiyi görünce.Değerleri artıyor anlatmak istediğim ben anlatmiyorum yani yaptıklarımı ergen hallerimi eheühe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Az önce markete çıktıp bira falan almaya üç beş rus kızı döve döve uzaklaştırdım kendimden.İki adımlık yolu bile yürütmüyorlar artık.10 milyon turist yarısı rus olsa üff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 20-21 yaşında ana babanızın verdiği harçlıkla gününüzü geçirirken ileriye hatta çocuklarınıza dair yorumlar ypaıyorsunuz ya, her tarafımla gülüyorum lan sizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Aluriel said: tafircan said: aslinda anlasilmasi gereken bir konu daha var, birileri demis ki benim kizim bana boyle seylerle gelse elini ayagini kirarim ... zaten sizin gibi babalara, kizlarin tek sekilde gelme yontemleri vardir !! baba, ben zeynep ve pinarla gidiyorum :))) aha bu işte. sonrasında da iyi peki deyip kendini kandırmaya devam edit : tafircana söyledim aluriel aradaymışsın godoşmusunuz diyorum yok abartıyorsunuz diyorsunuz. birader kimse mal değil, sonuçta düşünebilen bir insan bu ihtimalleri de göz önüne alır. kimse baskının son noktasını konuşmuyor da sen bildiğin arkadaşının kızının godoşu olmuşsun lan. sanane kimle yatıcak kalkıcak. elinden geldiğince uygun olmadığını etkileyerek anlatmaya çalışırsın da, bu olayı bu şekilde her kız üzerinde tartışmak yersiz. ana karakter var doğuştan gelen ve bunun çevresinde zamanla aile ve çevre faktörlerinin etkisiyle kişilik oluşur ve her kişilik farklı düşünceler içerisinde olabilir ki, sizin konuşma tarzınız, onun size bağlılığı, sizin öğüt/vaat/uyarılarınızın geçerliliği ona göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 keşke 20-21 yaşımızda olsak ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 keşke bütün derdim tasam böyle şeyler olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Elalemin 5gramı için 40sayfa mı yazdınız?! Doğru söyleyin post kasıyordunuz dimi vay be demek madalyalar böyle kasılıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 neden devamli olayi kisisellestiriyosunuz anlamiyorum, burasi insanlarin rumuzlarla fikir alisverisinde bulundugu bir platform, devamli karsinizdaki insana karakter analizi yapmaniza gerek yok, godos, dogmatik, kro, apaci ws ws diyerek insanlari bi kaliba sokmaktan vazgecip karsit gorusleri saygi cercevesinde tartisamiyor muyuz? bi odada olsak kafa-goz birbirimize mi girecegiz anlamiyorum ki gerci TiVu daki tartisma programlarindaki kel adamlar bile beceremiyor bu isi, mecliste bile birbirlerine tahammul edemiyorlarsa, sen de haklisin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 kondomunu da verirdim eline knocked up dönmesin diye http://www.youtube.com/watch?v=woySeSNBL3o&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Of bu topic hala devam ediyormu, 40 sayfa nedir ya bırakın sevişsinler onlarda kurtulsun bizde kurtulalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 neyse kırıcı birşey söylediysem affola. ama tasvip etmedim bize yaklaşımını dahi. ( karşıt görüşte post atanları kastediyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Cacik said: 40 sayfa nedir ya bide bu tatile gitmiyor hali topikin, bide gitselerdi 150. sayfadaydık şu an ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar