Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadasimin kizi 18 yasinda erkek arkadasiyla tatile ...

tafircan

Öne çıkan mesajlar

Aluriel said:

pinkporing said:

iksmen kardeş kendini tanıtmana gerek yok,elhamdülillah müslüman bir türk vatandaşıyım de geç,bunlara anlatma gerek te yok,lise de isyan triplerine girmiş sonra da mmo lar sayesinde aa bak şu mmo da tanrılarla savaşılıo boss lan bu tanrı keselim hadi diyipte kesince kendilerini god mode gören topluluğun pardon az bir kesimin birbirlerinden kopmaktan korktukları bir yere döndü burası,face'e laf ederler,dh ye laf ederler,her yere laf ederler çünkü kendilerini böyle motive ederek oralarda kaybolup gitmekten korkarlar :D teşhis bu

şunu imza yapsam çok mu uzun olur

Burası yeterince saçma bence, 3 satıra bölersen mutluluğa erersin abi.
Sosyal ağlarda paylaş

ben gittikçe bu iksmenin evrim teorisini tek soruyla çürüten adam olduğundan şüphelenmeye başladım.

doğru dedin, aslında imzan gençleri teknoloji ve bilime yönlendiriyor, ben çok fesatım çünkü kızımın seks yapmasına izin bile veriyorum.

ne kadar uğraşsam da mesajlarım iksmen kadar anlamsız olamıyor maalesef ya napıcam ben
Sosyal ağlarda paylaş

@mascio

imzadaki lcd abi o.. gidip yanlış bişiler yapıp suç işleme şimdi

lcd legal.

alıyorsun, bağlıyorsun bilgisyarına.

karşısına geçip kafasını yaşıyorsun. forumlardan forumlara akıyorsun.

ötekisi yasal değil, içeri tıkarlar. ömrün çürür duvarlara baka baka. ekrana bak onun yerine işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Madem devam ediyoruz…

Haber 1
Maltepe'de 16 yaşındaki N.G.'ye tecavüz ettiği öne sürülen 7 kişi gözaltına alındı.
Olay, bir haftadır haber alınamayan 16 yaşındaki N.G.'nin önceki gün eve dönmesiyle ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre genç kız, ailesine başından geçenleri anlattı. N.G, aynı yaştaki erkek arkadaşı tarafından çıplak fotoğraflarının çekildiğini öne sürdü. N.G, bu fotoğraflarla tehdit edilerek bir eve kapatıldığını ve erkek arkadaşıyla birlikte 7 kişinin taciz tecavüzüne uğradığını ileri sürdü.

Devamı http://www.dha.com.tr/haberdetay.asp?Newsid=152160

Haber 2
Başkomiserden genç kıza tecavüz yardımı

ÇORUM’un İskilip İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Başkomiser 38 yaşındaki Metin M., 17 yaşındaki S.D. adlı kız öğrenciye tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı.
İskilip İlçesi’nde meydana gelen olayda S.D., iddiaya göre Emniyet Müdürlüğü’ne giderek kendisini rahatsız eden kişiler olduğunu söyleyip yardım istedi. Başkomiser Metin M. de genç kıza cep telefonu numarasını vererek, "Bir daha seni rahatsız eden olursa beni bu numaradan arayabilirsin" diyerek kızın da numarasını aldı. Evli olan Metin M., bir süre sonra genç kızı arayarak, kendisini rahatsız eden olup olmadığını sordu. Genç kızla bu şekilde arkadaşlık kurduğu ileri sürülen Metin M., kızı evine davet etti. Metin M., iddiaya göre birlikte alkol aldıktan sonra sızan S.D.’ye tecavüz etti. Genç kız, yaşadıklarını İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek anlatıp şikayette bulundu. Bunun üzerine Başkomiser Metin M., mesai arkadaşları tarafından gözaltına alındı. Şüpheli, ifadesinde suçlamaları kabul etmeyerek S.D.’nin kendisine iftira attığını söyledi.
Devamı http://www.gazeteci.tv/baskomiserden-genc-kiza-tecavuz-yardimi-119804h.htm

Haber 3(bu da İngiltere’den,bu işin yeri-yurdu yok manasında)

Festival alanında iki genç kıza tecavüz
İngiltere'nin Suffolk bölgesinde her sene düzenlenen ve ailelerin de yoğun olarak katıldığı Latitude Festivali'nde ikinci kez tecavüz vakası yaşandı.
LONDRA - 17 yaşındaki bir genç kızın festival yerindeki bir çadırın içinde bir adamın saldırısına uğramasından sadece bir gün sonra 19 yaşındaki bir genç kız da tecavüze uğradı.
Devamı http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1009047&Date=20.07.2010&CategoryID=79

Haber 4
Üniversiteli genç kızı vahşice öldürdüler
http://www.haber365.com/Haber/Universiteli_Genc_Kizi_Vahsice_Oldurduler/

Haber5
Sevgilisi ile öpüşen genç öldürüldü
http://www.gunhaber.com.tr/haber/Sevgilisi-ile-opusen-genc-olduruldu/353696

Şimdi bu örnekler çoğaltılabilir.
Dünya zaten yeteri kadar güvensiz ve sapıkların da kol gezdiği bir ortam.
Kız olsun,erkek olsun çocuklarımızı koruma içgüdümüz biz mezara girene kadar devam edecektir.Bunu çocuğu olmayanların anlamasını beklemiyorum.Ama bu böyledir. Bir kez daha söylüyorum, mevzunun sadece kızın ya da oğlanın cinsel ilişkiye girmesi ile ilgisi yok. Elbette özellikle de kız çocuk anne ve babalarının bu konuda da korumacı davranmasını anlamak lazım.Ama mevzu sadece birilerinin ısrarla vurguladığı gibi cinsellik değil.
Sosyal ağlarda paylaş

yani neymis, olay kizin erkek arkadasiyla tatile gitmesi degilmis. sen kizi eve de hapsetsen okuldan eve gelis suresinde saat bile tutsan o arada basina biseyler gelebilirmis.

sonucta olay kizini egitmek onunla konusmakmis, herseyi yasakliyip kizin aslinda neler yaptigindan haberin bile olmadan polyanna gibi takilmak degilmis. OK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...