Law Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ben izin vermem yine 22 sindede olsa babası olarak, ama zaten 18 inden sonra ekonomik bağımsızlığınıda kasanmışsa bir şey yapamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 küheylan said: sana sormadım ben hıh. :/ ama olur demi 22sinden gun alsa, 1 gun alsa olur bence ya, olur yani. neden olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 22 sinde tatile giden 25 de orgy yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 olur abi seni mi kırıcam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 anket yok mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 sen kızı yetiştir büyüt okut, 18 i çalınca cep telefonun alarmı gibi millet kalkıp gelsin yemeye; kız çocuğum olur korkusuyla evlenmiyorum cidden. bkz. Lie to me S2E2, dünyanın en zeki adamı da olsan yine aklın gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 tanımadığı biriyle elbet gönderilmez kız olması farketmez erkek çocuğunuda yollamazsın tanımadığın insanlarla tatile vs de 1.5 yıldır sevgililermiş adam tanıyormuş düzgün çocuk diye düşünüyormuş e o kadar abartılacak bir şey değil sanki tatile gittiler die bişi yapcaklar ekstradan 1.5 yıldır yapmadıkları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ne biliyon önceden yapmadıklarını, zaten tatil kafalarına gelmişlerse illa ki yapmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Fin said: sanane pardon ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 baslarda troll zannediyordum da cok degisik zihinler varmis hakketen. siz kizinizi/oglunuzu duzgun yetistirirseniz o da duzgun insanlarla duzgun iliskiler kurar bu kadar basit bu. cocugunuz gerizekali olursa sacma sapan ahlaki degerlere sahip olursa aksam simidi gibi de yerler, ekmek banip ta yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 18 yaş erken yasaya göre reşit olabilir ama kafa yapısı olarak mal olunuyo herkes biliyo bunu 22 den önce bazı şeylere izin verilmez.. taam sıkmıcan ama bi otorite olması lazım ne lan öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Abi aslında kız böyle bişeye kalkışıyorsa ve sana söylüyorsa,zaten ona gerekli eğitimi altyapıyı verememişsin demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ahah en baştan godoşmuş diyosun yani babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 hayır bunların da kızına ekmek banıcaklar zaten de BEN GODOŞ DEĞİLÖÖÖM diye kafalarını kuma gömdükleri için hem angutun teki banıcak hem haberin olmicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 abi kusura bakmayın daha öncede belirttim böyle şeye izin vermek(bu yaş ve konum için) hemde bu kadar açık şekilde erkek arkadaşımla gidicem diyerek tam bir godoşluktur benim nazarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bi kere 18 yaşındaysa, kime istiyorsa ona belini kütlettirir, bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 godoşluk postlarına katılıyorum. 18 yaş herşey için tamam denebilecek yaş değil kesinlikle. benim merak ettiğim, nasıl bu kadar genişsiniz, nasıl ortamlarda büyüdünüz abi? ya da hangi akla hizmet kızınızın veya oğlunuzun hiç fark etmez, tam olarak düzgün karar verdiğine inanıyhorsunuz bu yaşta oğlumuda göndermezdim, kızımıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 E senin çocukların tabi ki veremicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Abi işin ilginci ben anne-babama hadi ben kız arkadaşımla bodruma tatile gidiyorum 3-5 günlüğüne desem bsg derlerdi bana para felanda vermezlerdi manyak mısın diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 kısmet o ya bende ilk lise 1 de gitmiştim tatile arkadaşlarımla.ondan sora devamlı arkadaşlarımla gittim cunku bi yaştan sonra aile ile tatil bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ne bilem abi seks bi de bu kadar kolay ulaşılan bişey olmamalı, bak yaş kaça geldi hala ulaşmakta zorlanıyorum ben.Birazda olmasın yani 18 yaşında ergenin kolayca seks yapması.İStediğinde seks yapamayacaksın,o çileyi çekeceksinki sanki çilehanedeki ne bilem tekkedeki bir mürit gibi çilekeş gibi ereceksin...Kavuşacaksın iç huzuruna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 haklısın abi.biz öyle alıstık ugraş ugraş dur şimdi kızlar seks peşinde koşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 RamsesII said: Ne bilem abi seks bi de bu kadar kolay ulaşılan bişey olmamalı, bak yaş kaça geldi hala ulaşmakta zorlanıyorum ben.Birazda olmasın yani 18 yaşında ergenin kolayca seks yapması.İStediğinde seks yapamayacaksın,o çileyi çekeceksinki sanki çilehanedeki ne bilem tekkedeki bir mürit gibi çilekeş gibi ereceksin...Kavuşacaksın iç huzuruna. sonra da "heyecandan oldu ya, ikincisi uzun olur merak etme ehi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Yani abi, millet rahat şimdi ohhh modernlik ayağına herkes istediğini yapıyor.Az kafaya gelmedim yani, sabahleyin geçer zannettiğin ereksiyonun geçmemesi falan gibi durumları yaşadık biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ahmedim tam tersi, biraz heyecan var herhalde ondan gelemiyorum diyorum ben genelde.Erken tahliye yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar