Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadasimin kizi 18 yasinda erkek arkadasiyla tatile ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben izin vermem yine 22 sindede olsa babası olarak, ama zaten 18 inden sonra ekonomik bağımsızlığınıda kasanmışsa bir şey yapamam.
Mesaj tarihi:
sen kızı yetiştir büyüt okut, 18 i çalınca cep telefonun alarmı gibi millet kalkıp gelsin yemeye; kız çocuğum olur korkusuyla evlenmiyorum cidden. bkz. Lie to me S2E2, dünyanın en zeki adamı da olsan yine aklın gider.
Mesaj tarihi:
tanımadığı biriyle elbet gönderilmez kız olması farketmez erkek çocuğunuda yollamazsın tanımadığın insanlarla tatile vs de 1.5 yıldır sevgililermiş adam tanıyormuş düzgün çocuk diye düşünüyormuş e o kadar abartılacak bir şey değil sanki tatile gittiler die bişi yapcaklar ekstradan 1.5 yıldır yapmadıkları :D
Mesaj tarihi:
baslarda troll zannediyordum da cok degisik zihinler varmis hakketen.

siz kizinizi/oglunuzu duzgun yetistirirseniz o da duzgun insanlarla duzgun iliskiler kurar

bu kadar basit bu.

cocugunuz gerizekali olursa sacma sapan ahlaki degerlere sahip olursa aksam simidi gibi de yerler, ekmek banip ta yerler.
Mesaj tarihi:
hayır bunların da kızına ekmek banıcaklar zaten de BEN GODOŞ DEĞİLÖÖÖM diye kafalarını kuma gömdükleri için hem angutun teki banıcak hem haberin olmicak.
Mesaj tarihi:
abi kusura bakmayın daha öncede belirttim böyle şeye izin vermek(bu yaş ve konum için) hemde bu kadar açık şekilde erkek arkadaşımla gidicem diyerek tam bir godoşluktur benim nazarımda
Mesaj tarihi:
godoşluk postlarına katılıyorum.

18 yaş herşey için tamam denebilecek yaş değil kesinlikle.

benim merak ettiğim, nasıl bu kadar genişsiniz, nasıl ortamlarda büyüdünüz abi?

ya da hangi akla hizmet kızınızın veya oğlunuzun hiç fark etmez, tam olarak düzgün karar verdiğine inanıyhorsunuz bu yaşta

oğlumuda göndermezdim, kızımıda.
Mesaj tarihi:
kısmet o ya

bende ilk lise 1 de gitmiştim tatile arkadaşlarımla.ondan sora devamlı arkadaşlarımla gittim

cunku bi yaştan sonra aile ile tatil bayıyor.
Mesaj tarihi:
Ne bilem abi seks bi de bu kadar kolay ulaşılan bişey olmamalı, bak yaş kaça geldi hala ulaşmakta zorlanıyorum ben.Birazda olmasın yani 18 yaşında ergenin kolayca seks yapması.İStediğinde seks yapamayacaksın,o çileyi çekeceksinki sanki çilehanedeki ne bilem tekkedeki bir mürit gibi çilekeş gibi ereceksin...Kavuşacaksın iç huzuruna.
Mesaj tarihi:
RamsesII said:

Ne bilem abi seks bi de bu kadar kolay ulaşılan bişey olmamalı, bak yaş kaça geldi hala ulaşmakta zorlanıyorum ben.Birazda olmasın yani 18 yaşında ergenin kolayca seks yapması.İStediğinde seks yapamayacaksın,o çileyi çekeceksinki sanki çilehanedeki ne bilem tekkedeki bir mürit gibi çilekeş gibi ereceksin...Kavuşacaksın iç huzuruna.

sonra da "heyecandan oldu ya, ikincisi uzun olur merak etme ehi"
Mesaj tarihi:
Yani abi, millet rahat şimdi ohhh modernlik ayağına herkes istediğini yapıyor.Az kafaya gelmedim yani, sabahleyin geçer zannettiğin ereksiyonun geçmemesi falan gibi durumları yaşadık biz.
  • Yeni Oluştur...