Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadasimin kizi 18 yasinda erkek arkadasiyla tatile ...

tafircan

Öne çıkan mesajlar

tanımadığı biriyle elbet gönderilmez kız olması farketmez erkek çocuğunuda yollamazsın tanımadığın insanlarla tatile vs de 1.5 yıldır sevgililermiş adam tanıyormuş düzgün çocuk diye düşünüyormuş e o kadar abartılacak bir şey değil sanki tatile gittiler die bişi yapcaklar ekstradan 1.5 yıldır yapmadıkları :D
Sosyal ağlarda paylaş

baslarda troll zannediyordum da cok degisik zihinler varmis hakketen.

siz kizinizi/oglunuzu duzgun yetistirirseniz o da duzgun insanlarla duzgun iliskiler kurar

bu kadar basit bu.

cocugunuz gerizekali olursa sacma sapan ahlaki degerlere sahip olursa aksam simidi gibi de yerler, ekmek banip ta yerler.
Sosyal ağlarda paylaş

godoşluk postlarına katılıyorum.

18 yaş herşey için tamam denebilecek yaş değil kesinlikle.

benim merak ettiğim, nasıl bu kadar genişsiniz, nasıl ortamlarda büyüdünüz abi?

ya da hangi akla hizmet kızınızın veya oğlunuzun hiç fark etmez, tam olarak düzgün karar verdiğine inanıyhorsunuz bu yaşta

oğlumuda göndermezdim, kızımıda.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne bilem abi seks bi de bu kadar kolay ulaşılan bişey olmamalı, bak yaş kaça geldi hala ulaşmakta zorlanıyorum ben.Birazda olmasın yani 18 yaşında ergenin kolayca seks yapması.İStediğinde seks yapamayacaksın,o çileyi çekeceksinki sanki çilehanedeki ne bilem tekkedeki bir mürit gibi çilekeş gibi ereceksin...Kavuşacaksın iç huzuruna.
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

Ne bilem abi seks bi de bu kadar kolay ulaşılan bişey olmamalı, bak yaş kaça geldi hala ulaşmakta zorlanıyorum ben.Birazda olmasın yani 18 yaşında ergenin kolayca seks yapması.İStediğinde seks yapamayacaksın,o çileyi çekeceksinki sanki çilehanedeki ne bilem tekkedeki bir mürit gibi çilekeş gibi ereceksin...Kavuşacaksın iç huzuruna.

sonra da "heyecandan oldu ya, ikincisi uzun olur merak etme ehi"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...