axedice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Benden sonra hep öyle olur ahmet http://24.media.tumblr.com/tumblr_ljo2vhVFIX1qj37t6o1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Senden iyisini mi bulacağım burak? Kısrak gibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Bu ay sırf procrastinate'ledim, yeni toparladım. Tökezleyince çok bırakasım geldi be. Bir ton film birikmiş listede ama hayır, akşam 9'dan sonra. TAYLAN, AYBERK, GATTAI! OUR PENCILS, PHYSICS AND CODINGS ARE THE DRILLS THAT WILL PIERCE THE HEAVENS. http://i.imgur.com/DpgoX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 bu topik hala saçma geliyo bana. hatta esikisinde daha saçma geliyo artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 xunn'un postları insanın ingilizce kelime dağarcığını geliştiriyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Allure- said: xunn'un postları insanın ingilizce kelime dağarcığını geliştiriyor yahu. ahah ilk postu okuduktan sonra aynısını yazmaya gelmiştim edit: yeni sayfa olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 bu ne olm amma ağlamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Tavşan chessmaster'ı trollemeye çalışırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 chessmaster dama oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 sen üzülme diye diyorum ben. sonradan daha kötü olursun bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 xunn said: Tavşan chessmaster'ı trollemeye çalışırsa. olm aklıma geleni yazıyorum troll falan yok ne için çaba harcadım şu forumda troll için harcayayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Oha ben ne zaman ciddi post attım, ciddiye almayın olm postlarımı bu kadar üzülüyorum sevdigim adamlar ciddiye alınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 gece gece bir sevgi yumağı mı oluştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 cyber dönerse garbage'a atarım orda devam ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 garbagea atsana topiği sinirlensin biraz ahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 >Internette sinirlenmek >2012 >ISHYGDDT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 asıl 2012 de sinirlenir lan insan internete. bin bir türlü hıyar doluştu internete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 6. sayfaya kadar bütün postları okudum sıkıntıdan. tebriks. amerikan edebiyatı okuyorum 3 senedir. okul leş, derslerim leş, bölümüm de leş. ama bi şeyleri değiştirmeye de üşeniyorum. başka topiklere gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 bi başarım var gerçi, sigaraya bağımlı mıyım lan? diye test yaptım geçen gün 6 ya da 7. kez. 1 hafta falan içmedim. aa bırakabiliyomuşum demek ki, neyse bi sigara yakayım modunda paket aldım. gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Kendi kendine yetebilmek güzel şey. Bir şeyler için uğraşı vermek güzel şey. Ama sen egonu besledikçe, mükemmeliyetçileşeceksin, mükemmeliyetleştikçe obsesifleşeceksin. 21 yaşında üniversiteyi kazandım ben. Şu dediğin amaçların hepsine sahiptim. Arkadaşlarımı, çevremi gereksiz gördükçe kendimi yalnızlaştırdım. Yalnızlaştıkça, kendimi daha da bir şey sandım. Sonuç? Psikoloğa gidiyorum. Sebepsiz gelen daraltılar, mükemmeliyetçi kişilik (veya obsesif kişilik) bozukluğu, panik atak, depresyon. Ki bunlar, o bahsettiğin küçük piçten kat kat daha adamı mahveden şeyler. Aklı başında olan hiç bir adam, kariyer ve ideal aşk hayalleri kurmamalı. Özellikle çağımızda ve toplumumuzda zaten egoları besleyen o kadar çok şey varken. Hayata dair uzun planlar yapmamalı. Çünkü çoğu gerçekleşmeyecek. Önemli olan, şimdiyi içinden geldiği gibi yaşamak. Ve en önemlisi, "varoluş sıkıntısı". Senin bu dünyada var olan amacın bu sıkıntıyı gidermek. Bunu da ancak sevgi ile kabul görerek, insanlarla hoş vakit geçirerek, insanları severek aşabilirsin. Kısaca patolojik olmuş bu çıkarımların. Ardında derin bir sinir ve nefret var malesef. Veya ben öyle hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Teniste de yeniolar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar