Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oh! Sweet Nuthin'

xunn

Öne çıkan mesajlar

• 5 ay sonra ...
Bu ay sırf procrastinate'ledim, yeni toparladım.

Tökezleyince çok bırakasım geldi be. Bir ton film birikmiş listede ama hayır, akşam 9'dan sonra.

TAYLAN, AYBERK, GATTAI!

OUR PENCILS, PHYSICS AND CODINGS ARE THE DRILLS THAT WILL PIERCE THE HEAVENS.

http://i.imgur.com/DpgoX.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi kendine yetebilmek güzel şey. Bir şeyler için uğraşı vermek güzel şey. Ama sen egonu besledikçe, mükemmeliyetçileşeceksin, mükemmeliyetleştikçe obsesifleşeceksin.

21 yaşında üniversiteyi kazandım ben. Şu dediğin amaçların hepsine sahiptim. Arkadaşlarımı, çevremi gereksiz gördükçe kendimi yalnızlaştırdım. Yalnızlaştıkça, kendimi daha da bir şey sandım.

Sonuç? Psikoloğa gidiyorum. Sebepsiz gelen daraltılar, mükemmeliyetçi kişilik (veya obsesif kişilik) bozukluğu, panik atak, depresyon. Ki bunlar, o bahsettiğin küçük piçten kat kat daha adamı mahveden şeyler.

Aklı başında olan hiç bir adam, kariyer ve ideal aşk hayalleri kurmamalı. Özellikle çağımızda ve toplumumuzda zaten egoları besleyen o kadar çok şey varken. Hayata dair uzun planlar yapmamalı. Çünkü çoğu gerçekleşmeyecek. Önemli olan, şimdiyi içinden geldiği gibi yaşamak.

Ve en önemlisi, "varoluş sıkıntısı". Senin bu dünyada var olan amacın bu sıkıntıyı gidermek. Bunu da ancak sevgi ile kabul görerek, insanlarla hoş vakit geçirerek, insanları severek aşabilirsin.

Kısaca patolojik olmuş bu çıkarımların. Ardında derin bir sinir ve nefret var malesef. Veya ben öyle hissettim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...