Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oh! Sweet Nuthin'

xunn

Öne çıkan mesajlar

fede'nin demek istediği şu;

paran mı yok >> çalış >> şimdi paran var >> ne işe yarıyo? >> çalışmaya yarıyo >> daha çok çalış >> daha çok paran var >> şimdi? >> çalışmaya devam.

sevgilin mi yok >> sevgili edin >> çalışarak ilişki yürütmek zor? >> ayrıl >> sevgilin mi yok >> return 0

yalnızlık mı istiyosan >> yalnızlık elde et >> yalnızsın >> yalnızsın >> arkadaş mı istiyosun? >> return 0

sonuç olarak bi süre sonra hayatını devam ettirebilmen için yapman gereken aktivitelerin hep birbirini kestiğini ve sonuçlarında elde ettiğin win hissinin başka bi yerlerden loose olarak döndüğünü göreceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

Win hissini kariyer ve aşk olarak ikiye ayırmış olmanızdan mı vurayım, yoksa bariz ne istediğinizi bilmeden işlere ve ilişkilere atıp *sonradan* farketmenize mi

Kariyer istiyorsan zaten ilerleme duygusunun verdiği süreklilik hissidir epitome. Birinin size ne istediğini söylemesiyle çıkar o sonuçlar rasmon.

Başarılı insan kariyer sahibi insandır önermesi çok çelişkilidir, çünkü başarı zaten relatiftir, verdiği his de kişinin dileklerine göre değişkendir zaten.

SEnin yıllarını verdiğin kariyerinde çıkaramadıgın mutlulugu elemanın teki 2 tane witty webcomic çizerek katlayarak yaşıyor mesela.

Konu isteklerin degismesiyse bu iyi birşey, insan için asla oturdugu rahat bir zirve yok zaten. Efor sarfedilen süreçtir hayatın çarkını döndüren, elde etmek değil sadece.

Şifre yazmaya başladıgın oyunlardan aniden hiç zevk alamaman gibi düşün. Başarının kendisi zaten haz veren. Eger o istedigin şey degisiyorsa bu saglıklı. Yalnız kalmak isteyip yalnız kaldıktan sonra arkadas istemen iyi birşey.

Motion iyidir.

Konu sapmasın;

Ne istediğini bul > Buna engelleri ignorela > Elde et.

Evet yorucu, evet adil değil. Suck it. Take it like a man.

Guts to never give up.

Naruto falan izleyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatımız boyunca bunu zilyon medyada izleyip durup nasıl hayatımıza sokmadık ben bunu anlamıyorum.

Naruto güzel bir örnek, 500 bölüm adamın yumrugu alnıyla durdurmasını, bagırarak gücü artan Kamina-sama'yı izleyip nasıl anlamadık lan bunu?

Tsubasa'da insanlar maça sakat çıktılar.

Geyik bir tarafa, edebiyatın çok faydası oldu diyebilirim.

Hep bilirsin ama yapmazsın ya. Yapmazsın yani. Dışarı çıkarsın boşboş eglenirsin dünyanın sorumlulugu cürürken. Çünkü hep vaktin vardır. Yok ama işte.
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Evet yorucu, evet adil değil. Suck it. Take it like a man.

abi annemi mi keseyim, babamı mı öldüreyim, tek başıma yaşamıyorum ki hayatı.

bence senin yaşadığın aşırı optimist bişey. tamam güzel bi motto, iste yoket yardır, fakat tek değilsin işte.

bi de hayat aşk ve işten ibaret. deal with it.
Sosyal ağlarda paylaş

Bahsettiğin tatmin, doygunluk ve başarmışlık hissini biliyorum.Bohem bir hayat yaşarken düzenli olarak birşeyleri yapıp gelişme görmeye başladığında hissettiğin o kıvılcımın alevlenmesi.Herşey çok doğru çok güzel ama;
xunn said:

Şu.Ben orada takılı kalıyorum.Çok boşum ya.Makine okuyorum ama makine ile ilgili ilgilendiğim yada merak ettiğim neredeyse hiçbir şey yok.Ne istediğini bulmakta çok önemli.
Sosyal ağlarda paylaş

kimseyi öldürmene gerek yok. Ailenle yaşıyorsan, aileni bırak. Bırakmak isteyip bırakamıyorsan duygusal bagların daha kuvvetliyse yalnız yaşama dürtünden öyleyse teknik olarak yine senin için daha önemli olanı yapıyorsun.

ha sadece etik olmadıgı için yapıyorsan saçma. Kimsenin kimseye bakma yükümlülüğü yok. eforunuzu emdirmeyin, insanlar hayatlarını kazanmak zorunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

Bahsettiğin tatmin, doygunluk ve başarmışlık hissini biliyorum.Bohem bir hayat yaşarken düzenli olarak birşeyleri yapıp gelişme görmeye başladığında hissettiğin o kıvılcımın alevlenmesi.Herşey çok doğru çok güzel ama;
xunn said:

Şu.Ben orada takılı kalıyorum.Çok boşum ya.Makine okuyorum ama makine ile ilgili ilgilendiğim yada merak ettiğim neredeyse hiçbir şey yok.Ne istediğini bulmakta çok önemli.

Ne yaparsan yap kendini koydugun parıltılı ve seni heyecanlandıran birşeyi yap. Mutlaka vardır. Ben 3 sene falan fransız edebiyatındaydım. Tanrım benim burada ne işim var, burada ne yapıyorum, yan sırada mahkemelik oldugum zibidi var, fransızcadan hoşlanmıyorum bile.

Çift işe gir, çeviri yap, atolyeye yazıl, 4 saat uyu, mimar sinan için yetenek sınavlarına hazırlan.

Pro-fucking-fit.

Ve çok geç kaldım, çok zayıftım irade olarak, engeller çok yerde tutuyor insanı. Olmadı dedim, 1.5 ay kaldı sınavlara şimdi çırpınmaya başladım ve daha totalde 6-7 işim var ve sanırım olacak bu sene istediğim bölüm.

Olmasa bile şu his o kadar kendi başına ödül ki. O kadar rahat "Seneye olur, kimin umrunda." diyebiliyorsun ki. Çünkü hedef var, yol belli. İstediğin şeye gidiyorsun, belki varmaktan bile daha tatlı. Her sıkınıtının üstünden ibadetmişçesine gelmezsen olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

kimseyi öldürmene gerek yok. Ailenle yaşıyorsan, aileni bırak. Bırakmak isteyip bırakamıyorsan duygusal bagların daha kuvvetliyse yalnız yaşama dürtünden öyleyse teknik olarak yine senin için daha önemli olanı yapıyorsun.

ha sadece etik olmadıgı için yapıyorsan saçma. Kimsenin kimseye bakma yükümlülüğü yok. eforunuzu emdirmeyin, insanlar hayatlarını kazanmak zorunda.

etiklikle alakası yok da. yani babam beni okutabilmek için 25 sene it gibi çalışmış, toplumda belirli bi yerim olması adına gerekirse aç kalmış gene de cebime 2 kuruş harçlık koymuş ve yine daha rahat okumam adına harca borca girmiş. ben şimdi bunun karşılığında hayallerimin peşinden gidicem, bakın başınızın çaresine mi diyim? gidip kredi borçlarını ödemek yerine spor araba mı alayım kendime?

senin gibi düşünebilmem için bakıyorum, çok yalnız ve vicdansız olmam gerek. yanlış anlama herkesin yaşam tarzı farklı ama genellemek gereksiz.

gün itibariyle istediğimi nasıl elde ederim değil, istediğimin şartlarıma en uygununu nasıl elde ederim diye düşünmek ZORUNDAYIM/IZ.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...