Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 sen şimdi bırak burayı, burada yazdıklarımız afaki şeyler. otur evinin muadillerinin kiralarına bak,ya da emlakçıya sor. Evinin ederini öğren sonra gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 cıkarıp masaya vur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ramocan demis iste abi rayic belirleme davasi ac kardesim o zaman dicen ev sahibine :D acsin davayi.. ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 gidip kadına aşk teklifi edeceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Taşın 550 lira kira ne lan.Ben 3+1 deyim 550 kira veriyoruz ev yeni.Yer eskişehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 hocam siz ailenizle kaldığınızdan gıcıklık yapmıyor bunlar.. tek yaşıyorum diye cazgırlık yapıyor işte ... ankara bahçelievler emek de oturuyorum eskişehire göre farklı bide bahalıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ev sahibine 550 vereceğim demişsin vereceksin 550 sana nacizane tavsiyem çık evden bi arkadaş bul ve daha güzel bir yerde kal. kira konusunda daha ucuza gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 hailandkill said: hocam siz ailenizle kaldığınızdan gıcıklık yapmıyor bunlar.. tek yaşıyorum diye cazgırlık yapıyor işte ... ankara bahçelievler emek de oturuyorum eskişehire göre farklı bide bahalıı Çağlarla ozan ailem olacaksa keserim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 500 de diretip rest çekseydin kimse 500e hayır demez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 xunn said: said: YENİ EV SAHİBİM VE ARAMIZDAKİ SORUN Lise 2 kompozisyon başlığı mı attın sen? Aynı şeyi düşündüm ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bir arkadaş bana çok yardımcı oluyor sağolsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar