Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Cinsellikte bir sakınca yok abi istedigi kadar cinselleşsin türk hatunu cinsellikten sonra bile agır tripte oldugundan sevişsen ayrı dert sevişmesen ayrı dert. Pek şansı yok türk dışında kimsenin türk hatun karşısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 :) Bizim ne kadar şansımız oldu ki :) Ama bak, bilet bu konuya açıklık getirmiyor. Ya cinsellik konusunda yazdığım doğru ve itiraf etmeye gerek duymuyor veya yazdığım doğru ama yine itiraf etmekten utanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 veya yazdığını kimse okumadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Yok okudular,okudular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 :) supermis konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 fede said: türk kızını trip atma dalında amerikada temsil ettiğinden ötürü plaket sunuyoruz sana. lejyonerimiz bilet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ay eğlendim okuyarak. mesaj atan herkes haklı. bu arada vurmayın beyler öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Birde hatun agır trip atıp tribinin farkına varmayıp yoo trip degildi ki muhabbetine baglıyor ya fecii tav oluyorum. Sorsan 'bişi yok' fakat bu hareketler ne desen 'e anlamasın o kadarını sende' öeh hayat soguk gelmeye başladı bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 fede /thread cekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 gevur gencin turk kiziyla imtihani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 aquila said: gevur gencin turk kiziyla imtihani. ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 yıllardır neler çekiyoruz evropa emerika anlasın. belki aihm'de dava açarlar erkek ırkı kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 caponlar bi trip-o-meter yaparlar. ölçüme göre ceza kesilir falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 neyi üfliycekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ÖFFF diyince çıkan nefesin şiddetinin akciğer hacminin küpköküne oranı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 paranoya/trip ölçer gibi birşeyde baya fikir verir aslında. 50 şey kurmuş lan aklında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 senin bileti çoktan kesmiş enik, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=96742 Gavur erkeği türk kızıyla evlendi haberlerine hep şaşırmışımdır; gavur kızlarındaki rahatlığı gördükten sonra türk nazını kimse çekmez diye düşünüyorum şahsen. Türk kızlarında eğitildikten sonra Avrupalılar bizimkilere çok romantik falan diyor; komando eğitimi gibi birşey ağırlıkla koşturalım ki sonra yürümek kolay gelsin hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 bozuk said: götü değildir o indirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 fede said: türk kızını trip atma dalında amerikada temsil ettiğinden ötürü plaket sunuyoruz sana. lejyonerimiz bilet. 2x crit "roket adam" said: Merhabalar ben haydar dümen, Türk kızındaki inanılmaz mantık hatası: benden hoşlanmıyor ben de ondan hoşlanmıyorum ama o benden hoşlanmalı ve ben ondan hoşlanmamaya devam etmeliyim. böylece ilgi barımı dolduracağım. 1 ay sonra: benden hoşlanmıyor ben de ondan hoşlanmıyorum ama o kadar şey yaptık lan o benden niye hoşlanmıyor? içten içe de ben ondan hoşlanmaya başladım çünkü adam benden hoşlanmıyor o kadar şey yaptık hayret bir şey ya. bu x erkekleri ne kadar şerefsiz ahlaksız it herifler ya aklı fikri seks zaten geğirip ter kokan pislik herifler bla bla bla 3x crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 aquila said: gevur gencin turk kiziyla imtihani. AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 fede said: türk kızını trip atma dalında amerikada temsil ettiğinden ötürü plaket sunuyoruz sana. lejyonerimiz bilet. -- aquila said: gevur gencin turk kiziyla imtihani. -- Estel_Anorien said: yıllardır neler çekiyoruz evropa emerika anlasın. belki aihm'de dava açarlar erkek ırkı kazanır. -- ombakkombak said: Türk kızlarında eğitildikten sonra Avrupalılar bizimkilere çok romantik falan diyor; komando eğitimi gibi birşey ağırlıkla koşturalım ki sonra yürümek kolay gelsin hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 lan amma doluymuş herkes :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Çok çektik çok, hala çekenimiz var falan. Çok zor durumumuz artık insanlık bir çaresini bulmalı nedir bu türk hatunlarında ki hergün pms hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar