Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkek milleti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cinsellikte bir sakınca yok abi istedigi kadar cinselleşsin türk hatunu cinsellikten sonra bile agır tripte oldugundan sevişsen ayrı dert sevişmesen ayrı dert. Pek şansı yok türk dışında kimsenin türk hatun karşısında.
Mesaj tarihi:
:) Bizim ne kadar şansımız oldu ki :)
Ama bak, bilet bu konuya açıklık getirmiyor.
Ya cinsellik konusunda yazdığım doğru ve itiraf etmeye gerek duymuyor veya yazdığım doğru ama yine itiraf etmekten utanıyor.
Mesaj tarihi:
Birde hatun agır trip atıp tribinin farkına varmayıp yoo trip degildi ki muhabbetine baglıyor ya fecii tav oluyorum. Sorsan 'bişi yok' fakat bu hareketler ne desen 'e anlamasın o kadarını sende' öeh hayat soguk gelmeye başladı bir an.
Mesaj tarihi:
http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=96742

Gavur erkeği türk kızıyla evlendi haberlerine hep şaşırmışımdır; gavur kızlarındaki rahatlığı gördükten sonra türk nazını kimse çekmez diye düşünüyorum şahsen. Türk kızlarında eğitildikten sonra Avrupalılar bizimkilere çok romantik falan diyor; komando eğitimi gibi birşey ağırlıkla koşturalım ki sonra yürümek kolay gelsin hesabı.
Mesaj tarihi:
fede said:

türk kızını trip atma dalında amerikada temsil ettiğinden ötürü plaket sunuyoruz sana.

lejyonerimiz bilet.

2x crit

"roket adam" said:

Merhabalar ben haydar dümen,

Türk kızındaki inanılmaz mantık hatası:

benden hoşlanmıyor ben de ondan hoşlanmıyorum ama o benden hoşlanmalı ve ben ondan hoşlanmamaya devam etmeliyim. böylece ilgi barımı dolduracağım.

1 ay sonra:

benden hoşlanmıyor ben de ondan hoşlanmıyorum ama o kadar şey yaptık lan o benden niye hoşlanmıyor? içten içe de ben ondan hoşlanmaya başladım çünkü adam benden hoşlanmıyor o kadar şey yaptık hayret bir şey ya. bu x erkekleri ne kadar şerefsiz ahlaksız it herifler ya aklı fikri seks zaten geğirip ter kokan pislik herifler bla bla bla

3x crit
Mesaj tarihi:
fede said:

türk kızını trip atma dalında amerikada temsil ettiğinden ötürü plaket sunuyoruz sana.

lejyonerimiz bilet.

--

aquila said:

gevur gencin turk kiziyla imtihani.

--

Estel_Anorien said:

yıllardır neler çekiyoruz evropa emerika anlasın. belki aihm'de dava açarlar erkek ırkı kazanır.

--

ombakkombak said:

Türk kızlarında eğitildikten sonra Avrupalılar bizimkilere çok romantik falan diyor; komando eğitimi gibi birşey ağırlıkla koşturalım ki sonra yürümek kolay gelsin hesabı.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...