Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkek milleti

bilet

Öne çıkan mesajlar

http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=96742

Gavur erkeği türk kızıyla evlendi haberlerine hep şaşırmışımdır; gavur kızlarındaki rahatlığı gördükten sonra türk nazını kimse çekmez diye düşünüyorum şahsen. Türk kızlarında eğitildikten sonra Avrupalılar bizimkilere çok romantik falan diyor; komando eğitimi gibi birşey ağırlıkla koşturalım ki sonra yürümek kolay gelsin hesabı.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

türk kızını trip atma dalında amerikada temsil ettiğinden ötürü plaket sunuyoruz sana.

lejyonerimiz bilet.

2x crit

"roket adam" said:

Merhabalar ben haydar dümen,

Türk kızındaki inanılmaz mantık hatası:

benden hoşlanmıyor ben de ondan hoşlanmıyorum ama o benden hoşlanmalı ve ben ondan hoşlanmamaya devam etmeliyim. böylece ilgi barımı dolduracağım.

1 ay sonra:

benden hoşlanmıyor ben de ondan hoşlanmıyorum ama o kadar şey yaptık lan o benden niye hoşlanmıyor? içten içe de ben ondan hoşlanmaya başladım çünkü adam benden hoşlanmıyor o kadar şey yaptık hayret bir şey ya. bu x erkekleri ne kadar şerefsiz ahlaksız it herifler ya aklı fikri seks zaten geğirip ter kokan pislik herifler bla bla bla

3x crit
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

türk kızını trip atma dalında amerikada temsil ettiğinden ötürü plaket sunuyoruz sana.

lejyonerimiz bilet.

--

aquila said:

gevur gencin turk kiziyla imtihani.

--

Estel_Anorien said:

yıllardır neler çekiyoruz evropa emerika anlasın. belki aihm'de dava açarlar erkek ırkı kazanır.

--

ombakkombak said:

Türk kızlarında eğitildikten sonra Avrupalılar bizimkilere çok romantik falan diyor; komando eğitimi gibi birşey ağırlıkla koşturalım ki sonra yürümek kolay gelsin hesabı.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...