Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cin Çağırmak...

Sun_Sword

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Ehehe yorum yapmıyıcam anladığım konulara gelinceye kadar ama fox sunu diyim bilimde sınırı kim çizmişki popeye up...
Herkez söylüyor bilim durmadan gelişiyor sınır tanımıyor falan filan :-p[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 06 Şubat 2003 02:28 tarihinde demiş ki:
Peki fox bizim din hocası evrim teorisine inanmıyo allah insanları okadar sefil yaşatmaz diye(en eski çağlarda böcek falan yerken) sen ne diyosun merak ettim[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche
Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon

halen böcek yiyen insanlar var en basitinden aborjinleri görmüştüm belgeselde baş parmagım kadar kurtu yiyolardı

ayrıca her din hocasınada inanmayın
eger tereddüt ettiginiz yer varsa gidin araştırın
zaten sırf bu kulaktan dolma bilgiler yüzünden insanlar şu anda cinci hocalara büyücülere hokkabazlara para kaptırıyo ya[hline]Prince"Kazuyama" Cratty
Nick "KuLee" Miyashiro
Brainnn

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Kesinlikle inanmayın geçengün havahalanında c terminalı esenboğadaydım hacılar gidiyordu tabi diğer arklarda aynı uçakta orada bir hoca bakımlı falan filan çevresinde birsürü bebe şimdi dedim oha lan hepsi bununmu falan sonra diilmiş öğrencileri falanmış bende az diilim orada çaktırmadan dinledim sonra 3 tane karı 4-5 tane çocuk 1 yaşlı biride işte orta halli bir adam hepsi köyden getirmiş eğitmiş adama kim yaklaşsa bakıyorlar yani yetiştiriyor çevresini ama sahte olarak kim bilir neler yapmış diyanettende atılmış biri ii dinledim yani :)
Herneyse...
Bunun yanı sıra ıssız ada filmini izledinizmi bilmiyorum ama oradaki adam tek kalınca çiğ besinlerde tüketiyordu ıyy :([hline]===> orc_lord <===
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh valla ben zamanında discovery hastası olduğum için o evrim olaylarını falan zaten bütün kanıtlarıyla izledim hatta çağlar boyu değişik evrimleşmiş insanlar arasındaki cinsel bağlardan oluşan sonuçlar falan gayet mantıklıdır. Bide din hocası hep şey der darwin küçükken salak diye okuldan atılmış ehe valla benim bildiğim bugün modern fiziği geliştiren bütün eski bilim adamları aptal damgası yemişti okulda :p Ehe bi kere hocaya sormuştum peki bulunan fosiller nerden diye hocada ya tabiki insanlar evrim geçirdi birden bu hale gelmedikki falan diye bişeyler demişti :p[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche
Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon

[Bu mesaj Ardeth tarafından 06 Şubat 2003 02:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ehehe salak bildim bileli dincilerden nefret etmişimdir derslerde uyumak isterdim ama :)
*!Uykusunun geldiğini iyice hissetmeye başlar*
Dis'in yerine history geldi :(
Dis bence daha iyiydi :([hline]===> orc_lord <===
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe güzelmiş Alman lisesindeki din hocasıda (arkadaşım söyledi) drama kolunun hocasıymış :)[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj Ardeth tarafından 06 Şubat 2003 03:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hadi size bol cinli geceler ben yatıyorum sütünüzü içmeyi unutmayın yanınızda bi kılıç bulundurun nolur nolmaz[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche

Al Randımanınıda Da Elaleme Tesbih Harmanla.
Alla alla
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 06 Şubat 2003 02:30 tarihinde demiş ki:
foxx

bilimin nasıl sınırı var ? kim çizmiş bu sınırı? neye göre belirlerlenmiş ki bu sınır bunu bi açıklarmısın bana[hline]Prince"Kazuyama" Cratty
Nick "KuLee" Miyashiro
Brainnn

Olm bilim bana aciklasin evren neyin icinde genisliyor. Hadi genislemesini teorik olarak buldular. Bigbang etc. de var tamam. Ama nerde genisliyor? Bigbang ilk nasil olustu?

Yada onceden soyledigim hayvanlardaki icguduler, yani bazi seyleri yaratilirken biliyor olman, gidecegin yeri, yapacagin seyi, kus ucacagi goc formasyonunun V olmasi, kedilerin hepsinin cukur kazmasi ve kapatmasi etc. bunlar vucudsal fonksiyonlar degil, biyolojik olarak hayvani istedigin kadar incele bunun kaynagini bulamassin.

Herseyin derinine gidersen, ilk insan nasil olustu maymun mu iyi maymun olsun, ilk maymun nasil? hucrelerin birlesmesi, ilk hucre? bakteri mi? ilk bakteri ? ilk galaxy ? etc. en son ilk te kitlenirsin. Bilim hicbir zaman en son ilk i tanimlayamaz. Bu da demektir ki bir limiti var.

Daha kassam sonsuz ornek bulurum sana.
Bilimin siniri yoktur geyigi aklina geldi ondan oyle dedin sen , otur dusun bulursun kendinde bir suru ornek :)

Counter spell , 2 mavi mana. :)[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

önce sınırın anlamını yazalım şuraya istersen :))

www.tdk.gov.tr den alınmıştır

sınır : Bir şeyin yayılabileceği veya genişleyebileceği son çizgi, uç.

sen nasıl bana bilim asla açıklayamaz diyosan bende sana bi zaman sonra açıklıyıcak diyorum ( ne sen bunun tersini ispat edebilirsin nede ben, bu noktada çıkmaza giriyosun foxx sınır çizemezsin ne senin bilgin nede o yeşilci sermayenin çıkardığı evrim hede hödö kitabını yazan adamın bilgisi nede benim bilgim) insan zekasının sınırlarını sürekliyo zorluyo sürekli yeni gelişmeler oluyo

yıllar önce agzın açık baktıgın olaylar şimdi günlük yaşamının bi parçası oluyo

sen sınır var lafının ispatını yapabilirmisin? bana bu ispatı yap bende ok diyip çekiliyim

ama deki şu anda açıklanamıyo tamam ona lafım yok ama sınır var diyipte kestirip atamazsın sadece kendini kandırırsın o kadar

[Bu mesaj Popeye tarafından 06 Şubat 2003 04:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 06 Şubat 2003 04:36 tarihinde demiş ki:
önce sınırın anlamını yazalım şuraya istersen :))

www.tdk.gov.tr den alınmıştır

sınır : Bir şeyin yayılabileceği veya genişleyebileceği son çizgi, uç.

sen nasıl bana bilim asla açıklayamaz diyosan bende sana bi zaman sonra açıklıyıcak diyorum ( ne sen bunun tersini ispat edebilirsin nede ben, bu noktada çıkmaza giriyosun foxx sınır çizemezsin ne senin bilgin nede o yeşilci sermayenin çıkardığı evrim hede hödö kitabını yazan adamın bilgisi nede benim bilgim) insan zekasının sınırlarını sürekliyo zorluyo sürekli yeni gelişmeler oluyo

yıllar önce agzın açık baktıgın olaylar şimdi günlük yaşamının bi parçası oluyo

sen sınır var lafının ispatını yapabilirmisin? bana bu ispatı yap bende ok diyip çekiliyim

ama deki şu anda açıklanamıyo tamam ona lafım yok ama sınır var diyipte kestirip atamazsın sadece kendini kandırırsın o kadar

[Bu mesaj Popeye tarafından 06 Şubat 2003 04:57 tarihinde değiştirilmiştir]

Hoca yazdim ya orda herseyin bir ilk i vardir ilk ilki bilim hicbir zaman aciklamayaz dedim ya. Ben elektrikten ucaktan bahsetmedim olm evrensel konustum, zamanda yolculuk bile bulunabilir belki ama genede belli bir siniri asamaz bilim. Ispata gerek yok otur dusun anlarsin ne demek istedigimi.[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sun_Sword, 06 Şubat 2003 10:26 tarihinde demiş ki:
* Battaniyenin altından çıkar *
* Konunun dağıldığını anlar, fakat pekte hoşnut olmuştur böle şeylerin tartışıldığını görmekten. *

Neyse bence konu güzel gidiyor ve insanların inançlarını öğrenmek güzel oluyo hehehe
... Practice, Practice, Practice ...

Aman tartisma olsun Popeye olsun yaw, adam 40 yilda bir mesaj atiyor zaten, yuzunu gorelim azcik :)[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...