rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 bana cok uzun gelmisti okumamistim, sayende merak edip okudum. teessuflerimi bildiriyorum beni buna zorladigin icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 cin gelince tanrının varlığını 100% kanıtlamış olacağından ortaya hem cin hem diğer bünyeler için enteresan sonuçlar çıkar diye düşünüyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Warchief said: Bırakın daha pozitif seylerle ugrasın. Anlattıklarınıza ınanmayacak ınsanlarla karsılastıgınızda yaşam enerjinizin yittiğini göreceksiniz ve bu sizi üzecek :) Yazarın sonradan gelecek tepkilere aşinalığının ifadesidir. Kaldırmayan bünyeye de "vaybee" diyene de Selam olsun. Din/islam/müslüman kelimesi duyunca İRTİCA diye çığlık atan "yaklaşmayın orda gerici var"diyen beyinden haliyle bunlara kafa yormasını beklememek lazım. Zor zamanda yaşıyoruz zor. "Alkol uyusturucu fuhus keyf zevk alem kank takma bunları kafana yaa takılsen ohoo bırak telekinezi telepati...in cin hede hödö...:)-D " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 PATİDE İRTİCA VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 yaw çoğu insan da bi emin , sanki elde klavuz var.Çağırmayın gitmez , gelirse azınızı kırar.Birinci şahıs olarak yaşayanda uyku felci geçirdiğinin farkında değil.(ilk sayfalarda ki mesaja hitaben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Hala bu olaya inanan var demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ben kendim cin'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Çarpta görelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 SkyberG said: ben kendim cin'im cin olmadan adam çarpmaya kalkma dfghrh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Khelben said: dostum cin demissin fakat uzaylı cıktı (td)::o:o:X:SX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Cin olmadan adam çarpmayı öğrenmek istiyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 cin yaz 2222 ye yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Avea benim,olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 o değilde biz hani bu cinleri çağırıyoruz falan peki cinler niye hiç insanları çağırmıyor? çağırsalar biz de cin çarpabilir miyiz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 deneysel olur, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 İnsan olarak cin çarpmayı öğrenmek istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 nette okumustum,fahişe cinler varmıs da guya adam cagırıyo tecavuz ediyor falan,teee sene 99 kurtadamdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 komik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Arkadaşlar cin olayı yalan filan demeyin, gerçek onlar. Bakın tekstil sektörünü çok feci çarptılar mesela, nasıl kıvranıyo tekstilciler. Çağırmayın şunları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 @ShadowFury: [large]ah be![/large] lanet olsun metin uca mode on kalmış!! yıprandım lan burada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 İnanmıyorum ama köyde herkes birşeyler anlatırdı bazen gittiğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Cin, büyü vardır. Kutsal kitabımızda yazıyor. ... Cin çağırmak için insanın intihar edecek durumda olması lazım (fincanla yapılan seanslar cin çağırma değildir.) Cinleri uzak tutmak için dua bile var. ... bu konuda engin bilgilerinden dolayı samın sir, horizon, buyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Biraz saçma bir liste olsa da ben küçüklüğümden hatırlıyorum kibritle çağırmak falan vardı. Daha hiç başaramamıştık ama denediğimizi hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Hayırdır, tarihin loş sokaklarından bunu mu aldın geldin aramıza Uzun bey? Yok öyle bişey. Gelen giden yok. hani beeelki bu gelir http://vignette1.wikia.nocookie.net/bttf/images/6/69/Newface.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar