Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eşine yan bakanın kafasında şişe kırdı

Masticore

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

de ayrı.

ama hala volkanı dövecek vardır. Volkanı da? volkanıda? haydi bakalım.

edit : @baggio , eh yani adam kocaman adam ya belaltı teknik vuruyor ya şişe kırıyor pek dövüş yetenegi olan biri degil kendi orası bariz. Benim karşıma çıksa yere çömer bitmesini beklerim o ayrı fakat illa bunun agzını burnunu kıran birileri çıkacabilir normal o çıkmadı diye yok öyle biri anlamına gelmiyor.

Dasaaanın soyledıgınden dunyada onu dovebilecek 3 kişi var onlarda buralarda degil uzaktalar falan gibi duruyor öyle bişi yoksa maç sırasında kavga çıksın gokhan zan ile servet bir olur dogduguna pişman ederler valla :D
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

@ mithat:

abi lütfen liseye dön ve matematik derslerini al... 4-5 tekrar yap ama. en az 4 dikiş yap liseyi ki iyice anlayasın. de dahi anlamına geliyorsa ayrı yazılacağı gibi güzel bilgiler de alabilirsin liseden.

ama sana 4-5 tekrar şart abi ehahah

bin kere soyledim kimse iplemedi hata yaptıgım zaman uyarıyor direk altında kırmızı çizgi çıkıyor ama senin gibi insanı yazıyı düzgün mü yazıyor diye seçmedigimden umursamıyorum foruma yazarken dogru mu degil mi diye.

Volkanı da yazdıgımda ve volkanıda yazdıgımda çıkıyor zaten altında kırmızı he sen yine 'ehehmeme ben grammer biliyorum o bilmiyor o zaman haklıyım' diye istedigin kadar yaşa ben konuyla alakalı konuşamayacak düzeyde oldugundan dolayı memnunum sadece . Tartışma düzeyi çok tatlı volkandan benim de da ayrı yazılımımdan 4 dikiş liseye . Tebrikler you reached a new low.
Sosyal ağlarda paylaş

abi hasta mısınız? İsterse karısına yalarım demiş olsun, sizin ahlak anlayışınıza göre dövmesi gerekse bile burada asıl konu o dengesiz herifi polislerin niye alıp götürmediği? Hapse tıkılması gereken bir psikopatı övüyorsunuz bir de, komiksiniz gerçekten ya. "kimse bizi sevmöyör çünkü biz en öyöyöz!!"
Sosyal ağlarda paylaş

Farketmez olayı volkandan benim lise matematigime getirmen kafi benim için . Konuyla alakalı düzeyde konuşamadıgın gerçegini degiştirmiyor bu.

Volkanı kimse dövemez o süperman o kaptan amerika o bir kuş o bir uçak falan muhabbetlerine girmeni saçma buldugumu istedigi kadar yapılı olsun 2 boksör dövüşüp biri birini ko yaptıgına göre illa o an civarda bile bunu indirebilecek düzeyde birileri oldugunu soyledım ben sana. Dasaaaya bakın çok komik dimi hahaha falan yapmadım senle ilgili hiçbir şey soylemedım sana direk olarak sataşmıyorumda ve burası garbage degil trollemen için.

Tw olarak düzgün cevap ver garbage dışında yada o rozeti devret hakkında yorum yapamadıgın konularda insanlara sataşarak yeni gelenlere yanlış ornek oluyosun. Bunu yazarken baya kırmızı çıktı altlarında kesin hata bulucak.

ps: tekrar dıyorum gokhan zanla servet çetin şuna dalsa dogduguna pişman eder.
Sosyal ağlarda paylaş

pelin;

- Karşıdaki şikayetçi olmazsa,
- fizban'ın dediği doğruysa ve haber uydurmanın kralıysa,
... öyle idam sehpasına götürülmez adam senin umduğun gibi. Kaldı ki tahrik diye de bir şey var götürülse bile, tutuksuz yargılanıp ağır tahrikle hafif adam yaralamaktan para cezasına falan çevrilir sanırım.

Biz olayın yasaldan çok insani boyutunu tartıştık o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

abi hasta mısınız? İsterse karısına yalarım demiş olsun, sizin ahlak anlayışınıza göre dövmesi gerekse bile burada asıl konu o dengesiz herifi polislerin niye alıp götürmediği? Hapse tıkılması gereken bir psikopatı övüyorsunuz bir de, komiksiniz gerçekten ya. "kimse bizi sevmöyör çünkü biz en öyöyöz!!"

kes fanatikliği ya
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Tw olarak düzgün cevap ver bıdı bıdı bıdı bıdı

Sene 2011, hala şu saçma sapan bakış açısının arkasına sığınanlar var. TW'nin görevi oradan buradan gelen reklam botlarını ya da fake'leri adminler gelene kadar ortalığı dağıtamasınlar diye uçurmak. Onun dışında ne senin üzerinde bir moderasyon yetkimiz var, ne sana ahlak modeli olmak gibi bir misyonumuz.
Sosyal ağlarda paylaş

karşıdaki testisssizmiş demek ki, haber uydurmaysa o ayrı da haberin uydurma olduğu belli olmadan savunanlar vardı. Tahrik ne abi? Sevgilin taş gibi hatun, sen snaki hiç bakmıyorsun güzel kadınlara yani. Bakacaklar, bakınca karının ırzına geçilmiş olmuyor. Gidip mağara adamı gibi dövmek abes, ona tahrik var diyip indiren hukuk sistemi de ilkeldir, tüküreyim öyle hukuk sistemine yani.

Volkan Fener'li diye demiyorum ayrıca, Semih de fenerli ama adam sonuçta
Sosyal ağlarda paylaş

@aiko:
"adam normal distribution'a göre iri, kendisini alacak bi adamla karşılaşma olasılığı düşüktür" deme gafletinde bulundum.

eleman volka=superman olarak algıladı ve ısrarcı çıktı abi bunda..

sonuç olarak, matematik tartışılacak bişi değil hani. en azından bu seviyede değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...