mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 souldarkorn said: Emen(ş)ike nasıl bir başlıktır :) Bu hangi gazete? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Koçların aile olarak başkan olmama gibi bir kararları var futbol külüplerine. Ki bunun sebebini gayet net izliyoruz bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 tinu said: valla ne biliyim böyle kutlama felan olmadan , o son haftanın heyacanını yaşamadan felan sanki sönük olur gibi geldi bana Bundan tatlı şampiyonluk mu olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Koskoca Aziz bile böyle alındıysa Ali Koç başkan olmak istemez bile muhtemelen. Zaten ben kendi adıma onun tayfasından birini de istemem daha. Lige geri çıkana kadar Sadettin Saran'a falan gün doğar işte, sonra gogo Ülker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 mertadam said: souldarkorn said: Emen(ş)ike nasıl bir başlıktır :) Bu hangi gazete? Ajansspor da yerel gazete manşetlerinden aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ülker bizim ulen dokanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ben sadri şener şovu bekliyorum ya. Adam herşeyin kesinleşmesini bekliyo heralde. Yoksa çoktan bombalamaya başlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ba$ligi 'aziz yildirim anjiyo oldu' olarak deistirebilir miyiz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Camiaya zarar vermemek için de biraz açıklama yok Aziz rakiplerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Kaç güne bir karar çıkar acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 İddiaların arasında en temizi Emenike bence, neden hala oraya yükleniliyor anlamadım. Adamın "oynayamaz" raporu da varmış, "5 milyona serbest kalır" diye maddesi de yokmuş. Transfer bedelinin içinde faturalı, vergili, taksitli şike bedeli gönderilmesi de yeterince saçma bir konsept zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Esh said: Ba$ligi 'aziz yildirim anjiyo oldu' olarak deistirebilir miyiz acaba? haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 beyler 8 -9 gigi federasyondan cok net bilgiler getirecegim:) muhtemelen savciliktan ciktiktan sonra bir karara varmislardir ufakta olsa, bir tanesinin oglu en yakin arkadasim babasiyla konusacak birazdan aynen aktaracam bekleyin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 El-Barto said: Ben sadri şener şovu bekliyorum ya. Adam herşeyin kesinleşmesini bekliyo heralde. Yoksa çoktan bombalamaya başlamıştı. sadri yusuf yusuf ona da gelecek mi sıra diye bekliyodur şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 http://www.odatv.com/n.php?n=sen-cok-yasa-fenerbahce-0507111200 güzel bir yazı olmuş. edit: Nihat Genç'in köşe yazısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 El-Barto said: Ben sadri şener şovu bekliyorum ya. Adam herşeyin kesinleşmesini bekliyo heralde. Yoksa çoktan bombalamaya başlamıştı. Sadri başkan susuyorsa asaletin..pardon toto korkusundandır. Trabzon'u ilgilendiren kalemler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 aziz yildirimin iceri girmesiyle sadri sener issiz kaldi. is ariyordur su an. eminim oda istemiyordu boyle bir olayin olmasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Baggio said: İddiaların arasında en temizi Emenike bence, neden hala oraya yükleniliyor anlamadım. Adamın "oynayamaz" raporu da varmış, "5 milyona serbest kalır" diye maddesi de yokmuş. Transfer bedelinin içinde faturalı, vergili, taksitli şike bedeli gönderilmesi de yeterince saçma bir konsept zaten. Haber diyor ki emenike sike parasini sayarken goruntulenmis. Olay sakat raporu degil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 THARKAS said: beyler 8 -9 gigi federasyondan cok net bilgiler getirecegim:) muhtemelen savciliktan ciktiktan sonra bir karara varmislardir ufakta olsa, bir tanesinin oglu en yakin arkadasim babasiyla konusacak birazdan aynen aktaracam bekleyin:) Senin açıkladığının aksi haber çıkarsa? :) Kamuoyunu yanlış yönlendirmekten savcılığa şikayet ederim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Esh said: Baggio said: İddiaların arasında en temizi Emenike bence, neden hala oraya yükleniliyor anlamadım. Adamın "oynayamaz" raporu da varmış, "5 milyona serbest kalır" diye maddesi de yokmuş. Transfer bedelinin içinde faturalı, vergili, taksitli şike bedeli gönderilmesi de yeterince saçma bir konsept zaten. Haber diyor ki emenike sike parasini sayarken goruntulenmis. Olay sakat raporu degil yani Transferi bitmiştir avans alıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Esh said: Baggio said: İddiaların arasında en temizi Emenike bence, neden hala oraya yükleniliyor anlamadım. Adamın "oynayamaz" raporu da varmış, "5 milyona serbest kalır" diye maddesi de yokmuş. Transfer bedelinin içinde faturalı, vergili, taksitli şike bedeli gönderilmesi de yeterince saçma bir konsept zaten. Haber diyor ki emenike sike parasini sayarken goruntulenmis. Olay sakat raporu degil yani "Şike parası" mı yazıyormuş banknotlarda? Fenerbahçe'ye transfer olma sözü yetmemiş üstüne para mı istemiş bir de? Gerçekten ses kayıtları falan daha ciddi deliller, Emenike işi saçma geliyor. Neyse görücez bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Emenşike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Kesin konusulmaz boyle seylerde ama ben kaynagima guveniyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Esh said: Baggio said: İddiaların arasında en temizi Emenike bence, neden hala oraya yükleniliyor anlamadım. Adamın "oynayamaz" raporu da varmış, "5 milyona serbest kalır" diye maddesi de yokmuş. Transfer bedelinin içinde faturalı, vergili, taksitli şike bedeli gönderilmesi de yeterince saçma bir konsept zaten. Haber diyor ki emenike sike parasini sayarken goruntulenmis. Olay sakat raporu degil yani saglam raporu 20 lira serbest kalma maddesiz kontrat 5 milyon lira şike parası saymak paha biçilemez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sn. Ünal Aysal’ın futbol dünyamızdaki son gelişmelerle ilgili açıklaması: Spor dünyamız açısından en büyük yanlış bu tür olaylara rekabet duygusuyla yaklaşmaktır. Tüm Galatasaray camiasından gelişmeleri büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla izlemelerini ve Türk futbolunun bu süreçten zarar almadan çıkmasını dilerim. Hukuka ve genel ahlak anlayışına aykırı herhangi bir davranış gerçekleştiyse – ki bunu düşünmek bile istemem - bunu kanıtlamak adalet sistemine düşer, bizlere değil. Konuyla ilgili yayınlar hususunda Fenerbahçe Kulübü’nün hassasiyetini göz önünde tutarak Galatasaray TV başta olmak üzere Kulübümüzün tüm mecralarında konu ile ilgili program ve yayın yapılmaması kararını almış bulunuyoruz. Aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından da gösterileceğine eminim. Ünal Aysal Başkan Galatasaray Spor Kulübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar