import Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Baggio said: import said: Kanunlarda teşvik piriminin karşılığında bir suç yoktu. Ben de farklı bir şey demedim zaten, FB'nin şu anda incelendiği konular teşvik primi değil, bildiğin düz şike. Teşvik primi "gidin şu maça asılın" demek, burada hep "yatın bize sizi transfer edelim, para verelim" var. Demek ki şikeyle ilgili de bir boşluk vardı büyük ihtimalle eskiye dönük. Ben de çok kesin bilemiyorum , bir araştırmak lazım. Eskiden TFF insiyatif alarak düşürebiliyordu sadece , kendi çapında kanıtlarla , şimdi kanunlar sayesinde , ihbar veya savcılık insiyatifiyle teknik takip ıvır zıvır yaparak kanıtlanıyor birşeyler varsa , böylece TFF ya da mahkemeye insiyatif kalmıyor , kanıtlar ne gösteriyorsa faturalar kesiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bildiğim kadarıyla TFF kanıtları kendi alıp karar veriyor sportif cezaya, savcılık işin bireysel legal ceza tarafına bakıyor. Yani eline 2005'teki "yatın bize" belgesini de ulaştırsan aynı kararı verebilir diye düşünüyorum. Tabi ortada kanıt manıt da yok, boşuna konuşuyoruz biraz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 dreagloth said: @bullet`` ın resim mokoko bu gerçekten mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ben bunu düşünmemiştim bu baya fena koyar yanlız küme düşme gerçekleşirse... 3 YABANCI 11 yabancısı bulunan F.Bahçe, yeni Futbol Federasyonu’un sınırı kaldırmasını bekliyor. Ancak takım Bank Asya 1. Lig’de mücadele etmek zorunda kalırsa sadece 3 yabancı oynatabilecek. Bu durumda 8 oyuncunun sözleşmesi feshedilecek. Kulüp bu isimlere kalan paralarını da ödemek zorunda olacağı için kasadan da önemli bir rakam çıkmış olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bir alt lige düşürülen takımın bütün oyuncularının sözleşmeleri otomatikman feshedilir. bonservis bedelsiz istedikleri kuluplere gidebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Zaten sınır olmasa da 3 yabancıdan fazlası kalmaz abi takımda düşersek eheh. Vardır çoğunun sözleşmesinde düşme fesih maddesi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 theCio said: Ben bunu düşünmemiştim bu baya fena koyar yanlız küme düşme gerçekleşirse... 3 YABANCI 11 yabancısı bulunan F.Bahçe, yeni Futbol Federasyonu’un sınırı kaldırmasını bekliyor. Ancak takım Bank Asya 1. Lig’de mücadele etmek zorunda kalırsa sadece 3 yabancı oynatabilecek. Bu durumda 8 oyuncunun sözleşmesi feshedilecek. Kulüp bu isimlere kalan paralarını da ödemek zorunda olacağı için kasadan da önemli bir rakam çıkmış olacak. 8 tane yabancının sözleşmesini feshetmeye gerek yok.Zaten belli alıcısı olacak oyunculardır.Sadece normalin altında bir bonservise satılırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Evet şişko bacaklarından tanıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Esh said: bir alt lige düşürülen takımın bütün oyuncularının sözleşmeleri otomatikman feshedilir. bonservis bedelsiz istedikleri kuluplere gidebilirler.o eğer futbolcu ile yaptığın sözleşmede varsa olur yoksa olmaz öyle şey takımın küme düşmesi sözleşme fesih etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 lan futbolculara yazık yalnız. adamlar emek sarfediyolar o kadar, kendilerini yırtıyorlar ama arkada buyukbaslar isler ceviriyor. alex'e falan ayıp oldu yani su is. emre'yi dısında tutuyorum bu yazık olan topculardan. ona yazık degil, iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Esh said: bir alt lige düşürülen takımın bütün oyuncularının sözleşmeleri otomatikman feshedilir. bonservis bedelsiz istedikleri kuluplere gidebilirler. O dediğin yok artık sanıyorum, baya bir isyan olmuştu. Mesela bu sene Altay'daki genç çocuğun adı neydi düşmesine rağmen Kayseri'ye satıldı. Keza geçen sene Denizli'den Çağlar'a da bonservis ödemiştik biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 TFF'nin çiçeği burnunda başkanı Mehmet Ali Aydınlar, futbolda şike iddiaları kapsamında yapılan operasyon hakkında bilgi almak için emniyete gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 souldarkorn said: theCio said: Ben bunu düşünmemiştim bu baya fena koyar yanlız küme düşme gerçekleşirse... 3 YABANCI 11 yabancısı bulunan F.Bahçe, yeni Futbol Federasyonu’un sınırı kaldırmasını bekliyor. Ancak takım Bank Asya 1. Lig’de mücadele etmek zorunda kalırsa sadece 3 yabancı oynatabilecek. Bu durumda 8 oyuncunun sözleşmesi feshedilecek. Kulüp bu isimlere kalan paralarını da ödemek zorunda olacağı için kasadan da önemli bir rakam çıkmış olacak. 8 tane yabancının sözleşmesini feshetmeye gerek yok.Zaten belli alıcısı olacak oyunculardır.Sadece normalin altında bir bonservise satılırlar. Alıcı malıcı yok , çünkü basının söylediğine göre birçoğunun (belki hepsinin) sözleşmesinde alt life düşme durumunda serbest kalma maddesi var , kime isterse ona bedava gidebilecek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 BulletRide said: Esh said: bir alt lige düşürülen takımın bütün oyuncularının sözleşmeleri otomatikman feshedilir. bonservis bedelsiz istedikleri kuluplere gidebilirler. O dediğin yok artık sanıyorum, baya bir isyan olmuştu. Mesela bu sene Altay'daki genç çocuğun adı neydi düşmesine rağmen Kayseri'ye satıldı. Keza geçen sene Denizli'den Çağlar'a da bonservis ödemiştik biz. bir alt lige dusurulen demis,dusen diil ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Emre ve Volkan napcaklar merak içerisindeyim.Aşırı fenerli imiş kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Alex kalır hertürlü diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Abi ne senaryolar ya ahah durun hele bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 lan 130 sayfa olms :D oha , kesin 100 sayfasi söyle olcak böyle olcak :D 10 sayfa sen mi buyuksun ben mi büyügm 20 sayfa duzgn sey konusulmstr anca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 acaba emre bizim ksk li futbolculara da boğaz kesme işareti yaparmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 applev0dka said: lan 130 sayfa olms :D oha , kesin 100 sayfasi söyle olcak böyle olcak :D 10 sayfa sen mi buyuksun ben mi büyügm 20 sayfa duzgn sey konusulmstr anca :D galatasaray bayrağına yumruk sokan yönetici resmi bile kondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 habercilikte son nokta http://ekonomi.milliyet.com.tr/f-bahce-24-saatte-g-saray-i-yedi/ekonomi/ekonomidetay/05.07.2011/1410443/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sn. Ünal Aysal’ın futbol dünyamızdaki son gelişmelerle ilgili açıklaması: Spor dünyamız açısından en büyük yanlış bu tür olaylara rekabet duygusuyla yaklaşmaktır. Tüm Galatasaray camiasından gelişmeleri büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla izlemelerini ve Türk futbolunun bu süreçten zarar almadan çıkmasını dilerim. Hukuka ve genel ahlak anlayışına aykırı herhangi bir davranış gerçekleştiyse – ki bunu düşünmek bile istemem - bunu kanıtlamak adalet sistemine düşer, bizlere değil. Konuyla ilgili yayınlar hususunda Fenerbahçe Kulübü’nün hassasiyetini göz önünde tutarak Galatasaray TV başta olmak üzere Kulübümüzün tüm mecralarında konu ile ilgili program ve yayın yapılmaması kararını almış bulunuyoruz. Aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından da gösterileceğine eminim. Ünal Aysal Başkan Galatasaray Spor Kulübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bank Asya'dan şike yapmadan çıkabilirler mi acaba ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Dark sürekli koyulan şeyleri tekrarlıyorsun, küfür edicem sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yakın zamanda gs'ye bank asya esprileri yapan fenerlileri quotelamak lazım aslında. hatta harrykewell'ın sesinin çıkmaması bundan da olabilir. adam bi anda salcak piyasaya quoteları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar