Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

said:
Başkan Ünal Aysal'dan Açıklama

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sn. Ünal Aysal’ın futbol dünyamızdaki son gelişmelerle ilgili açıklaması:

Spor dünyamız açısından en büyük yanlış bu tür olaylara rekabet duygusuyla yaklaşmaktır. Tüm Galatasaray camiasından gelişmeleri büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla izlemelerini ve Türk futbolunun bu süreçten zarar almadan çıkmasını dilerim. Hukuka ve genel ahlak anlayışına aykırı herhangi bir davranış gerçekleştiyse – ki bunu düşünmek bile istemem - bunu kanıtlamak adalet sistemine düşer, bizlere değil.

Konuyla ilgili yayınlar hususunda Fenerbahçe Kulübü’nün hassasiyetini göz önünde tutarak Galatasaray TV başta olmak üzere Kulübümüzün tüm mecralarında konu ile ilgili program ve yayın yapılmaması kararını almış bulunuyoruz. Aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından da gösterileceğine eminim.

Ünal Aysal
Başkan
Galatasaray Spor Kulübü

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/10512.php
Sosyal ağlarda paylaş

SIKE OPERASYONU - İbrahim Akin sike yapip yapmamak konusunda bir din adamini arayip fetva almis

Şike için fetva almış
www.hurriyet.com.tr
Polis fezlekesinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu İbrahim Akın hakkında çok ciddi iddialar var...100 bin dolar teklif edilen futbolcu, bir din adamına telefon açıp, “Hocam, Fener maçında gol atmamam için 100 bin dolar veriyorlar. Kabul edeyim mi” diye sormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Masticore said:

Peki bank asya'ya düşeceği ne malum ? Böyle bir yasamı var. Bknz: Juventus > zemin katına düşmüştü

abi küme düşürme olmaz,

juventus ve italya'daki olay buradakinden kat kat daha ciddiydi, hani kanıtlarından tut yaptıkları teknik takibe kadar yılları alan bir operasyondu.

Burada 4 maç üzerinden konuşuluyor sadece, hani ceza vermesi çok zor, verilirse de en fazla şampiyonluk alınır, -10 puandan başlatılır falan

4 maç olmasının sebebi yasanın 14 Nisan'da çıkmış olması , haliyle geri dönük suçlamaların null olacağı. Geriye dönük herşeyin temiz olması değil.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

SIKE OPERASYONU - İbrahim Akin sike yapip yapmamak konusunda bir din adamini arayip fetva almis

Şike için fetva almış
www.hurriyet.com.tr
Polis fezlekesinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu İbrahim Akın hakkında çok ciddi iddialar var...100 bin dolar teklif edilen futbolcu, bir din adamına telefon açıp, “Hocam, Fener maçında gol atmamam için 100 bin dolar veriyorlar. Kabul edeyim mi” diye sormuş.

ASDFDFGDSAFGDGASDF
Sosyal ağlarda paylaş

import said:

4 maç olmasının sebebi yasanın 14 Nisan'da çıkmış olması , haliyle geri dönük suçlamaların null olacağı. Geriye dönük herşeyin temiz olması değil.

İyi de şike her zaman şikedir, yasadan önce şike serbest miydi sanki? Teşvik suç kapsamına girdi ve düşme yasayla kesinleşti, ama TFF istese yine düşürme kararı verebilir yasa öncesi şike kanıtı bulsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

import said:

İyi de şike her zaman şikedir, yasadan önce şike serbest miydi sanki? Teşvik suç kapsamına girdi ve düşme yasayla kesinleşti, ama TFF istese yine düşürme kararı verebilir yasa öncesi şike kanıtı bulsa.

abi işte yasa öncesinde ceza alamıyormuş galiba, çünkü kanunda suç sayılmıyormuş vs. vs.

iyi savunulursa kulüp öncesindeki şike kanıtlansa bile ufak cezalarla yırtabilirmiş kulüp,

önemli olan o 4 maçtan suçsuz çıkması da zor gözüküyor.

ben yine de küme düşürme olmayacağını düşünüyorum, en azından öyle istiyorum asdf
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Baggio said:

import said:

abi işte yasa öncesinde ceza alamıyormuş galiba, çünkü kanunda suç sayılmıyormuş vs. vs.

iyi savunulursa kulüp öncesindeki şike kanıtlansa bile ufak cezalarla yırtabilirmiş kulüp,

önemli olan o 4 maçtan suçsuz çıkması da zor gözüküyor.

ben yine de küme düşürme olmayacağını düşünüyorum, en azından öyle istiyorum asdf

şike değil teşvik primi önceki yasada suç değil, şike her türlü suç.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

import said:

Kanunlarda teşvik piriminin karşılığında bir suç yoktu.

TFF 'nin gücü yetmiyor genelde bu tarz işlere , devlet kararlılığıyla çözülebilecek bir meseleydi ve çözülüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

import said:

Kanunlarda teşvik piriminin karşılığında bir suç yoktu.

Ben de farklı bir şey demedim zaten, FB'nin şu anda incelendiği konular teşvik primi değil, bildiğin düz şike. Teşvik primi "gidin şu maça asılın" demek, burada hep "yatın bize sizi transfer edelim, para verelim" var.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...