Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Baggio said: dreagloth said: 72 saat yalan Normalde 24, ek gözaltı süresi talep edilir de izin çıkarsa 72 diye biliyorum. 24+72 oluyor 96 total Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mighty_THoR said: her 24 saat de bir yeni talep yapıyorlar toplam 4 günü geçemiyor.Şimdi öncelikle pazar gününü saymıyorlar şuanda 48 saat oldu gözaltı süresi.Ayrıca organize suçlarda yasal gözaltı süresi 4 gün eğer talep edilirse 4 gün daha uzatma veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ben artık dalga geçme boyutunu geçtim, bir insanın hayatını kaplamasa da derinden bu kadar sevgi duyduğu bir takımın kalantör tayfanın egoları yüzünden bu duruma düşmesi adama koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 said: Başkan Ünal Aysal'dan Açıklama Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sn. Ünal Aysal’ın futbol dünyamızdaki son gelişmelerle ilgili açıklaması: Spor dünyamız açısından en büyük yanlış bu tür olaylara rekabet duygusuyla yaklaşmaktır. Tüm Galatasaray camiasından gelişmeleri büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla izlemelerini ve Türk futbolunun bu süreçten zarar almadan çıkmasını dilerim. Hukuka ve genel ahlak anlayışına aykırı herhangi bir davranış gerçekleştiyse – ki bunu düşünmek bile istemem - bunu kanıtlamak adalet sistemine düşer, bizlere değil. Konuyla ilgili yayınlar hususunda Fenerbahçe Kulübü’nün hassasiyetini göz önünde tutarak Galatasaray TV başta olmak üzere Kulübümüzün tüm mecralarında konu ile ilgili program ve yayın yapılmaması kararını almış bulunuyoruz. Aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından da gösterileceğine eminim. Ünal Aysal Başkan Galatasaray Spor Kulübü http://www.galatasaray.org/kulup/haber/10512.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 diyorki kısaca gün olur hesap döner sap döner,, hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Böyle düzgün hareketler yaptı diye Abdi İpekçi'deki gibi ıslıklamayın şimdi adamı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 SIKE OPERASYONU - İbrahim Akin sike yapip yapmamak konusunda bir din adamini arayip fetva almis Şike için fetva almış www.hurriyet.com.tr Polis fezlekesinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu İbrahim Akın hakkında çok ciddi iddialar var...100 bin dolar teklif edilen futbolcu, bir din adamına telefon açıp, “Hocam, Fener maçında gol atmamam için 100 bin dolar veriyorlar. Kabul edeyim mi” diye sormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 DarKRideR said: Masticore said: Peki bank asya'ya düşeceği ne malum ? Böyle bir yasamı var. Bknz: Juventus > zemin katına düşmüştü abi küme düşürme olmaz, juventus ve italya'daki olay buradakinden kat kat daha ciddiydi, hani kanıtlarından tut yaptıkları teknik takibe kadar yılları alan bir operasyondu. Burada 4 maç üzerinden konuşuluyor sadece, hani ceza vermesi çok zor, verilirse de en fazla şampiyonluk alınır, -10 puandan başlatılır falan 4 maç olmasının sebebi yasanın 14 Nisan'da çıkmış olması , haliyle geri dönük suçlamaların null olacağı. Geriye dönük herşeyin temiz olması değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Adam da "al ama euro al" demiş ya, esas bombası o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Şu fezlekeleri okudumda hakikaten çok saçma gazete sıkmaları var için tek bir kişinin elinde çıkmış resmen o yüzden hala beklemede kalmak zorundayız. Ayrıca resimler de resmen sin city çizgi romanı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Kojiroh said: Aziz Yıldırım'ı destekleyen kesimin ben diyim %80'i siz diyin %70'i Aziz Yıldırım'dan çok, Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye olan sevgisi ve onun için yaptığı iyi işlerin hatrına destekliyodur. insan sevdiğine böyle mi yapar abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 DarKRideR said: SIKE OPERASYONU - İbrahim Akin sike yapip yapmamak konusunda bir din adamini arayip fetva almis Şike için fetva almış www.hurriyet.com.tr Polis fezlekesinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu İbrahim Akın hakkında çok ciddi iddialar var...100 bin dolar teklif edilen futbolcu, bir din adamına telefon açıp, “Hocam, Fener maçında gol atmamam için 100 bin dolar veriyorlar. Kabul edeyim mi” diye sormuş. ASDFDFGDSAFGDGASDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Cübbeliden başkası al demez. Cübbeliye sormuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Baggio said: Adam da "al ama euro al" demiş ya, esas bombası o. Yatırım işini bilen bir hoca. Herkese lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 import said: 4 maç olmasının sebebi yasanın 14 Nisan'da çıkmış olması , haliyle geri dönük suçlamaların null olacağı. Geriye dönük herşeyin temiz olması değil. İyi de şike her zaman şikedir, yasadan önce şike serbest miydi sanki? Teşvik suç kapsamına girdi ve düşme yasayla kesinleşti, ama TFF istese yine düşürme kararı verebilir yasa öncesi şike kanıtı bulsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 o parayı da ışık okullarına bağışlaması şartıyla al demiştir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Baggio said: import said: 4 maç olmasının sebebi yasanın 14 Nisan'da çıkmış olması , haliyle geri dönük suçlamaların null olacağı. Geriye dönük herşeyin temiz olması değil. İyi de şike her zaman şikedir, yasadan önce şike serbest miydi sanki? Teşvik suç kapsamına girdi ve düşme yasayla kesinleşti, ama TFF istese yine düşürme kararı verebilir yasa öncesi şike kanıtı bulsa. abi işte yasa öncesinde ceza alamıyormuş galiba, çünkü kanunda suç sayılmıyormuş vs. vs. iyi savunulursa kulüp öncesindeki şike kanıtlansa bile ufak cezalarla yırtabilirmiş kulüp, önemli olan o 4 maçtan suçsuz çıkması da zor gözüküyor. ben yine de küme düşürme olmayacağını düşünüyorum, en azından öyle istiyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Al ama bağış yap demiş, bu da 1000`ini bağışlamış, 99 u cebe atmış diyordu radyoda sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 DarKRideR said: Baggio said: import said: 4 maç olmasının sebebi yasanın 14 Nisan'da çıkmış olması , haliyle geri dönük suçlamaların null olacağı. Geriye dönük herşeyin temiz olması değil. İyi de şike her zaman şikedir, yasadan önce şike serbest miydi sanki? Teşvik suç kapsamına girdi ve düşme yasayla kesinleşti, ama TFF istese yine düşürme kararı verebilir yasa öncesi şike kanıtı bulsa. abi işte yasa öncesinde ceza alamıyormuş galiba, çünkü kanunda suç sayılmıyormuş vs. vs. iyi savunulursa kulüp öncesindeki şike kanıtlansa bile ufak cezalarla yırtabilirmiş kulüp, önemli olan o 4 maçtan suçsuz çıkması da zor gözüküyor. ben yine de küme düşürme olmayacağını düşünüyorum, en azından öyle istiyorum asdf şike değil teşvik primi önceki yasada suç değil, şike her türlü suç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 http://www.ntvmsnbc.com/id/25229377/ abi su linkteki haberi okuyunca benim sinirlerim bozuldu lan. sikeciler cezasını ceksin tabi de, dusurmesinler lan takımı. nasıl olacak gerci o bilmiyorum, haber baslıgındaki gibi korkunc harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Baggio said: import said: 4 maç olmasının sebebi yasanın 14 Nisan'da çıkmış olması , haliyle geri dönük suçlamaların null olacağı. Geriye dönük herşeyin temiz olması değil. İyi de şike her zaman şikedir, yasadan önce şike serbest miydi sanki? Teşvik suç kapsamına girdi ve düşme yasayla kesinleşti, ama TFF istese yine düşürme kararı verebilir yasa öncesi şike kanıtı bulsa. Kanunlarda teşvik piriminin karşılığında bir suç yoktu. TFF 'nin gücü yetmiyor genelde bu tarz işlere , devlet kararlılığıyla çözülebilecek bir meseleydi ve çözülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 TFF'ye kalsa 60 gün hak mahrumiyeti, 4 maç seyircisiz oynama bir de 20.000 TL ceza gelirdi. Tahkimde de indirim olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 @bullet`` ın resim mokoko bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 import said: Kanunlarda teşvik piriminin karşılığında bir suç yoktu. Ben de farklı bir şey demedim zaten, FB'nin şu anda incelendiği konular teşvik primi değil, bildiğin düz şike. Teşvik primi "gidin şu maça asılın" demek, burada hep "yatın bize sizi transfer edelim, para verelim" var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar