Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Eğer feneri küme düşürmezlerse fifa da uefa da ebemizi öper, kaç sene zor katılırız müsabakalara. Feneri bank asyaya düşürmeyelim diye süper ligi bank asyaya çevireceklerse kendi bilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Aziz Yıldırım'a bak arkadaş, adam çirkeflik yaparpen bile çirkefleşiyo, hile yaparken bile hile yapıyo. Adam şikeyi vermiş, üstüne bi de "şike parasının yarısını vermeyin" demiş, şike yaptığı adamı bile kandırmış yani ahahaha http://www.maraton.com.tr/Ankaragucu-maci-icin-400-bin-dolar_143711.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Peki fener , sivas belki bir üçüncüsü düşerse ne olacak ? Gelecek sezon lig eksik takımla mı olacak yoksa bank asyadan takım mı çıkarılacak? Neticede Dijitürk ün bir suçu yok. Bu olaydan daha fazla zarar görmemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Yasa ortada, bu deliller gerçekse düşürmeme şansları yok gibi görünüyor o ayrı da; said: Eğer feneri küme düşürmezlerse fifa da uefa da ebemizi öper, kaç sene zor katılırız müsabakalara. Olayı şu kılıfa sokmadan "ama abi nasıl düşmez o kadar heveslendik" diyecek bir tane delikanlı yok mu lan konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 loop said: Peki fener , sivas belki bir üçüncüsü düşerse ne olacak ? Gelecek sezon lig eksik takımla mı olacak yoksa bank asyadan takım mı çıkarılacak? Neticede Dijitürk ün bir suçu yok. Bu olaydan daha fazla zarar görmemesi lazım. valla ben olsam playofflara katılan tüm takımları çıkartırım bank asyadan diyecem de, o zaman da ona göre transfer falan yaparlardı yazık olur şimdi çıkartmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 lan olm sanane digiturk'ten. iyice futbol boku çıktı zaten bu sponsorlar, yayıncılar yüzünden. bir kurtulun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ibrahim akın şike parası için hocanın birini arayıp fetva sormuş diyorlar. komik adamlar bunlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bence konuyla tamamen alakasız 4. 5. takımı yükseltmek yerine ligden düşen takımlar geri getirilmeli. İki takım düşürülecekse yanlarında sadece lig sonuncusu gönderilmeli mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Baggio said: Yasa ortada, bu deliller gerçekse düşürmeme şansları yok gibi görünüyor o ayrı da; said: Eğer feneri küme düşürmezlerse fifa da uefa da ebemizi öper, kaç sene zor katılırız müsabakalara. Olayı şu kılıfa sokmadan "ama abi nasıl düşmez o kadar heveslendik" diyecek bir tane delikanlı yok mu lan konuda? ben varım, yasal olarak zaten düşmesi lazım, düşürmezlerse hakkaten fifa falan da biner tepemize bunlara katılıyorum ama ben şahsen de düşsün isterim, neden dersen şamata çıksın diye, fnerlilerle dalga geçebilmek için. aynı şekilde bursa da şampiyon olsun bari diye istemiştim şamata çıksın diye, zaten gazete başlıklarını sabahtan beri nasıl gülerek ve hevesle takip ettiğimi 1-2 sayfa önce de yazdım, kılıfa gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Fenerbahçeli futbolcular tedirgin her ihtimale karşı kendilerini hazırlamaktaymışlar bakalım büyük Fenerbahçe ruhuyla övünen kaç tane futbolcu Fenerbahçe küme düşerse takımda kalıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Demirören çeker bi gökhan gönül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Alex'e üzüldüm ben ya, adamcağızın haberi yokmuş şikeden falan duyunca yıkılmış. resti çekip gitmek istiyomuş falan. Tam temiz futbol oynayan karakterli oyuncu tipi zaten, ona yazık oldu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 niang lugano ve gokhan gonulu istiom ben. Alex gitmek istiosa onuda alalim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 souldarkorn said: Fenerbahçeli futbolcular tedirgin her ihtimale karşı kendilerini hazırlamaktaymışlar bakalım büyük Fenerbahçe ruhuyla övünen kaç tane futbolcu Fenerbahçe küme düşerse takımda kalıcak.Hiçbiri kalmayacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 of olsa ya öyle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Baggio said: Yasa ortada, bu deliller gerçekse düşürmeme şansları yok gibi görünüyor o ayrı da; said: Eğer feneri küme düşürmezlerse fifa da uefa da ebemizi öper, kaç sene zor katılırız müsabakalara. Olayı şu kılıfa sokmadan "ama abi nasıl düşmez o kadar heveslendik" diyecek bir tane delikanlı yok mu lan konuda? Gayet hevesliyim fenerin küme düşmesi için. Nedenler: - Aziz antipatisi - Adalet - Sivas ve Buca maçlarında abi böyle şey olmaz diye basbas bağırmam - 17de17 zaaaa yapan tiplere, GS kümeye lolol diyen tiplere kapak. Göreceğiz kim kümeye gidiyor, o galibiyet serisi nasıl alınmış. Keşke eski sezonlar da araştırılsa. O meşhur 3-0'dan 4-3 Gaziantepspor maçı mesela İNANCIN GÜCÜ !!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ben büyük atar Volkan ve Emre kankaları merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 küheylan said: lan olm sanane digiturk'ten. iyice futbol boku çıktı zaten bu sponsorlar, yayıncılar yüzünden. bir kurtulun ya. Adamlar galibiyete 1 milyon lira veriyor ya. Bir iki şerefsiz cebine para indirmesin, bütün takım para kazansın diye yapılabilecek en güzel şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Başkana destek için idmana çıktılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yalnız resimde guiza var destek olan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Baggio said: Yasa ortada, bu deliller gerçekse düşürmeme şansları yok gibi görünüyor o ayrı da; said: Eğer feneri küme düşürmezlerse fifa da uefa da ebemizi öper, kaç sene zor katılırız müsabakalara. Olayı şu kılıfa sokmadan "ama abi nasıl düşmez o kadar heveslendik" diyecek bir tane delikanlı yok mu lan konuda? Benim Fenerbahçe ye olan umrumda değil sonuçta Fenerbahçe resmen adi bir oyunda kendi başkanı saolsun araç olmuştur.Aziz Yıldırım'ın alabileceği maksimum cezayı almasını istiyorum.Böyle ömür boyu hak mahrumiyeti yüklü para cezası ile yırtıp Fenerbahçe'yi küme düşürüp eksi 15 puanla lige başlatmak gerçekten camiaya yazık olur.Benim anlamadığım kendi klübünü kişisel egolar yüzünden böyle adi bir oyuna araç etmiş başkanı hala ölümüne savunanlar.Resmen gözleri kör olmuş kendi kendilerine büyük zarar veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Fenerbahçe küme düşmezse Torino'dan otobüs kaldıracakmış Juventus taraftarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Wispy said: Baggio said: Yasa ortada, bu deliller gerçekse düşürmeme şansları yok gibi görünüyor o ayrı da; said: Eğer feneri küme düşürmezlerse fifa da uefa da ebemizi öper, kaç sene zor katılırız müsabakalara. Olayı şu kılıfa sokmadan "ama abi nasıl düşmez o kadar heveslendik" diyecek bir tane delikanlı yok mu lan konuda? Gayet hevesliyim fenerin küme düşmesi için. Nedenler: - Aziz antipatisi - Adalet - Sivas ve Buca maçlarında abi böyle şey olmaz diye basbas bağırmam - 17de17 zaaaa yapan tiplere, GS kümeye lolol diyen tiplere kapak. Göreceğiz kim kümeye gidiyor, o galibiyet serisi nasıl alınmış. Keşke eski sezonlar da araştırılsa. O meşhur 3-0'dan 4-3 Gaziantepspor maçı mesela İNANCIN GÜCÜ !!!111 ahahahaha gs yi neredeyse küme düşmesine sebep olanda aziz başkandır ahahahahahaha,300*500 milyon dolar borcun sorumlusuda aziz başkandır :D:D gs liler yavaş yavaş düşmeye başladı,senelerdir sesleri çıkmıodu nedense:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Rewendor said: yalnız resimde guiza var destek olan :D guizaya laf atıyodu fener 2. lig topçusu yollayın şu adamı diye iyi işte alex/niang gider semih/guiza yeter bank asyaya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 fazla mesaj edit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar