Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Aziz Yıldırım'a bak arkadaş, adam çirkeflik yaparpen bile çirkefleşiyo, hile yaparken bile hile yapıyo. Adam şikeyi vermiş, üstüne bi de "şike parasının yarısını vermeyin" demiş, şike yaptığı adamı bile kandırmış yani ahahaha

http://www.maraton.com.tr/Ankaragucu-maci-icin-400-bin-dolar_143711.html
Sosyal ağlarda paylaş

Yasa ortada, bu deliller gerçekse düşürmeme şansları yok gibi görünüyor o ayrı da;

said:

Eğer feneri küme düşürmezlerse fifa da uefa da ebemizi öper, kaç sene zor katılırız müsabakalara.

Olayı şu kılıfa sokmadan "ama abi nasıl düşmez o kadar heveslendik" diyecek bir tane delikanlı yok mu lan konuda?
Sosyal ağlarda paylaş

loop said:

Peki fener , sivas belki bir üçüncüsü düşerse ne olacak ? Gelecek sezon lig eksik takımla mı olacak yoksa bank asyadan takım mı çıkarılacak?
Neticede Dijitürk ün bir suçu yok. Bu olaydan daha fazla zarar görmemesi lazım.

valla ben olsam playofflara katılan tüm takımları çıkartırım bank asyadan diyecem de, o zaman da ona göre transfer falan yaparlardı yazık olur şimdi çıkartmak.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Yasa ortada, bu deliller gerçekse düşürmeme şansları yok gibi görünüyor o ayrı da;

said:

Eğer feneri küme düşürmezlerse fifa da uefa da ebemizi öper, kaç sene zor katılırız müsabakalara.

Olayı şu kılıfa sokmadan "ama abi nasıl düşmez o kadar heveslendik" diyecek bir tane delikanlı yok mu lan konuda?

ben varım, yasal olarak zaten düşmesi lazım, düşürmezlerse hakkaten fifa falan da biner tepemize bunlara katılıyorum

ama ben şahsen de düşsün isterim, neden dersen şamata çıksın diye, fnerlilerle dalga geçebilmek için. aynı şekilde bursa da şampiyon olsun bari diye istemiştim şamata çıksın diye, zaten gazete başlıklarını sabahtan beri nasıl gülerek ve hevesle takip ettiğimi 1-2 sayfa önce de yazdım, kılıfa gerek yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

said:

Gayet hevesliyim fenerin küme düşmesi için. Nedenler:
- Aziz antipatisi
- Adalet
- Sivas ve Buca maçlarında abi böyle şey olmaz diye basbas bağırmam
- 17de17 zaaaa yapan tiplere, GS kümeye lolol diyen tiplere kapak. Göreceğiz kim kümeye gidiyor, o galibiyet serisi nasıl alınmış.

Keşke eski sezonlar da araştırılsa. O meşhur 3-0'dan 4-3 Gaziantepspor maçı mesela İNANCIN GÜCÜ !!!111
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

lan olm sanane digiturk'ten. iyice futbol boku çıktı zaten bu sponsorlar, yayıncılar yüzünden. bir kurtulun ya.

Adamlar galibiyete 1 milyon lira veriyor ya. Bir iki şerefsiz cebine para indirmesin, bütün takım para kazansın diye yapılabilecek en güzel şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

said:

Benim Fenerbahçe ye olan umrumda değil sonuçta Fenerbahçe resmen adi bir oyunda kendi başkanı saolsun araç olmuştur.Aziz Yıldırım'ın alabileceği maksimum cezayı almasını istiyorum.Böyle ömür boyu hak mahrumiyeti yüklü para cezası ile yırtıp Fenerbahçe'yi küme düşürüp eksi 15 puanla lige başlatmak gerçekten camiaya yazık olur.Benim anlamadığım kendi klübünü kişisel egolar yüzünden böyle adi bir oyuna araç etmiş başkanı hala ölümüne savunanlar.Resmen gözleri kör olmuş kendi kendilerine büyük zarar veriyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Baggio said:

said:

Gayet hevesliyim fenerin küme düşmesi için. Nedenler:
- Aziz antipatisi
- Adalet
- Sivas ve Buca maçlarında abi böyle şey olmaz diye basbas bağırmam
- 17de17 zaaaa yapan tiplere, GS kümeye lolol diyen tiplere kapak. Göreceğiz kim kümeye gidiyor, o galibiyet serisi nasıl alınmış.

Keşke eski sezonlar da araştırılsa. O meşhur 3-0'dan 4-3 Gaziantepspor maçı mesela İNANCIN GÜCÜ !!!111

ahahahaha gs yi neredeyse küme düşmesine sebep olanda aziz başkandır ahahahahahaha,300*500 milyon dolar borcun sorumlusuda aziz başkandır :D:D gs liler yavaş yavaş düşmeye başladı,senelerdir sesleri çıkmıodu nedense:D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...