Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

abi o diilde fenerlilerin tukurukler saça saça hala feneri savunmalarına ne dıosnz? lan yapmısız galıba bı b.k yada yapmamısızdır ya hele bı onumuze bakalım fln yerıne dırek saldırmaları salya akıta akıta benı cok uzdu... sonucta bu suclamaları yapanlar hakım savcı vs. ve elımızde delıl var dıyor. yoksa yada yetersızse tamam bagırıp cagırsınlarda takımlarını caresızce savunmaya calısmaları daha da batırdı fenerı benım gozumde. kaldı kı fenerden nefret eden bı ınsanda dııl(d)ım.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiyede 4 güne kadar uzatılabiliyor gözaltı süresi, hatta özel kararlarla daha da uzatılabiliyor diye hatırlıyorum. O 48 saat geyiği herhangi bi suçlama yapılmadan tutulabilicekleri süre,ortada iddianame falan olduğu için öyle bi sıkıntıları yok şuan.
10 gün içinde mahkemeye sevkedilirler dedi avukat bi arkadaşım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ershut said:

abi o diilde fenerlilerin tukurukler saça saça hala feneri savunmalarına ne dıosnz? lan yapmısız galıba bı b.k yada yapmamısızdır ya hele bı onumuze bakalım fln yerıne dırek saldırmaları salya akıta akıta benı cok uzdu... sonucta bu suclamaları yapanlar hakım savcı vs. ve elımızde delıl var dıyor. yoksa yada yetersız tamam bagırıp cagırsınlarda takımlarını caresızce savunmaya calısmaları daha da batırdı fenerı benım gozumde. kaldı kı fenerden nefret eden bı ınsanda dııl(d)ım.

bazı fenerlilerin gerçekten beyni sulanmış o ayrı da, benim tanıdığım çoğu fenerli arkadaşımsa suç ispatlanırsa cezamız neyse çekelim ama neden sadece biz diyerek isyan ediyorlar ki bence haklılar yıllardır bu teşvik olayı var ama sanki ilk defa yapılmış gibi fenere patladı olay,

he niye fenere patladı bunun sebebide tabiki aziz yıldırımın türkiyede futbolun kralı benim ben ne istersem yaparım modunda dolaşması, yıllardır fenere karşı oluşan düşmanlığın baş mimarı aziz yıldırımdır dedik ,adam kendini ayrı bir boyutta tutuyor dedik ,bunları dedik diye bize kızan çekemiyorsunuz diyen fenerli arkadaşlar şimdi aynı cümleleri kurmaya başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen CNN türk rulazz. Helal olsun tabiiki gidecekler olayın üzerine. Ahmet , Mehmet kimse işin içinde sonuna kadar gidilsin.

Trabzonsporluların Başbakana tepkisi konusunda hep aynı şeyi söyledim, adam seçimi meçimi bırakıp, futbolla uğraşacak hali yok, zannetmiyorum , ama yapması gereken belli, çeteleri öyle yapıyoruz, böyle yapıyoruz diye atıp tutuyor. Ama nerdeyse ülkenin tamamını ilgilendiren bir spor dalındaki pisliklerin üzerine bir türlü gidilmiyor. Hükümetin başı olarak yetkili birimlere bu konunu üzerine gidilmesi talimatını vermeliydi. Gerçi yine onun başlattığını zannetmiyorum ama en azından karışmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Iscen: Özel görüsmemiz lazim
Celebi: Tamam görüselin.
....
Iscen: O arkadas beni bekliyor
Yildirim: Sen bak o ... söyle bize yardim etsinler. Tamam mi? Yani, belli etmeden yardim etsinler.
.......
Iscen: Görüstüm. Gidecek fiyat konusacak. Sen merak etme.
Yildirim: Ahmet'i (Celebi) de yolla.
Iscen: Tabii gidiyor. 5 gün orada. "Yapamazsan Aziz abiye selam verme" dedim.
.........
Basak ( Menajer): Nasil gecti?
Celebi: 200 milyara baglayacagiz.
.....
Celebi: Tamam ben operasyona basladim, haberin olsun.
Iscen: dini imani para olmus onun. Yolunu bulacakmis. Lan sen kimsin?
..........
Sefer Yilmaz (ESES Ant.Yrd): Orada kafayi cakip atsaydin golü
Mehmet Yildiz(Sivas): Ben oraya gol atmaya gitmedim. Fener'i sampiyon yaptik.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...