Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Nerden biliyosun Tinu? Baban mı Ergün Gürsoy? Yada teşvik primi alanlardan biri yakın akraban falan mı?
Bitim kadar sevmediğim bi adam Ergün Gürsoy'da, baya yediği haltlar hakkında kanıt olduğu söylenen,şuan gözaltında olan bir adamla sadece hakkında dedikodular olan bi adamı aynı kefeye koyman çok ilginç.
Sosyal ağlarda paylaş

Eh, ne değişti şimdi. Sinan Engin'le Ergun Gürsoy'u suçlayınca? Aziz Yıldırım aklandı mı?
Anlamıyorsunuz işte bu olayı. Sinan Engin ve Ergun Gürsoy suçluysa onları da yargılasınlar, tutuklasınlar. Ama Aziz Yıldırım'ı kurtarmıyor bu. Argüman bile değil, ama o da yaptı demek. Aziz Yıldırım suçluysa cezasını çeker, bu kadar. Suçlu değilse zaten serbest bırakılacaktır.
Yani suçluysa cezasını çeksin demek yerine, ama onlar da suçlu demek. Kusura bakmayın çocukluk gibi geliyor bana. Bir suçun yaygınca yapılması, suçu meşru kılmaz hiçbir şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi 14 nisandan önce televizyonda canlı yayında adamlar gidip "al kardeşim teşvik primi, zıcın ağzına karşı takımın" demiş olsalar bile suç değildi.

O yüzden kimin başlattığının falan çok da önemi yok, önemli olan teşvik primi suç kategorisine girdikten sonra kimin kime teşvik primi verdiği.
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Nerden biliyosun Tinu? Baban mı Ergün Gürsoy? Yada teşvik primi alanlardan biri yakın akraban falan mı?
Bitim kadar sevmediğim bi adam Ergün Gürsoy'da, baya yediği haltlar hakkında kanıt olduğu söylenen,şuan gözaltında olan bir adamla sadece hakkında dedikodular olan bi adamı aynı kefeye koyman çok ilginç.

sen bir araştır istersen , 86 87 88 sezonlarına bak o zamanlar ergün gürsoy gs daydı, bir incele , malatyaspor maçı mesala, yada zalad ismini bir incele,

aziz yıldırımdan nefret ederim ama esas dedikodu dediğin şey aziz yıldırımla ilgili olan olaylar ortada daha ne görüntü var ne itiraf var ne konuşmalar var, ergün gürsoyun yediği haltların itirafları var biraz araştır bulursun.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Abi 14 nisandan önce televizyonda canlı yayında adamlar gidip "al kardeşim teşvik primi, zıcın ağzına karşı takımın" demiş olsalar bile suç değildi.

O yüzden kimin başlattığının falan çok da önemi yok, önemli olan teşvik primi suç kategorisine girdikten sonra kimin kime teşvik primi verdiği.

olay 14 nisandan önce yapıldıysa ama sonra dava açtılarsa?
Sosyal ağlarda paylaş

Butun sikecileri iceri alsinlar fenerlisi galatasaraylisi trabzonlusu besiktasli kimsenin gozunun yasina bakmasinlar.

kulup baskanlari baskan olduklarinda kendinlerini dokunulmaz saniyorlardi simdi gorelim bakalim ne olacak,

Ayrica Bursaya yapilan mali operasyonun aynisinin Trabzona yapilmasini istiyorum Bursanin on kati kadar yolsuzluk donuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

EricCantona said:

sen bir araştır istersen , 86 87 88 sezonlarına bak o zamanlar ergün gürsoy gs daydı, bir incele , malatyaspor maçı mesala, yada zalad ismini bir incele,

aziz yıldırımdan nefret ederim ama esas dedikodu dediğin şey aziz yıldırımla ilgili olan olaylar ortada daha ne görüntü var ne itiraf var ne konuşmalar var, ergün gürsoyun yediği haltların itirafları var biraz araştır bulursun.

86,87,88 sezonları hakkında hiç bi fikrim yok, zalad'ı da 3-5 beşiktaşlının ağlamalarından tanıyoruz evet.
Araştırırsam 3-5 tane aptal gazete haberinden,veya 2-3 kişinin ağlamalarından başka bişey çıkmaz ortaya.
Gerçekten dedikodu ile gözaltına alınmayla sonuçlanan,muhtemelen daha ileriye gidicek olayları karşılaştırman çok garip...
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahçe malesef şike yapmıştır savunulacak bir durumları yok herşey ortada fenerbahçeli arkadaşlar sitem etmesin boşuna . adamların ellerinde deliler var . benim üzüldüğüm soruşturma sadece fenerbahceyle sabit kalcak olması.galatasaray trabzonspor bursaspor gibi takımlarda araştırlıp küme düşürülmeli .
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

fenerbahçe malesef şike yapmıştır savunulacak bir durumları yok herşey ortada fenerbahçeli arkadaşlar sitem etmesin boşuna . adamların ellerinde deliler var . benim üzüldüğüm soruşturma sadece fenerbahceyle sabit kalcak olması.galatasaray trabzonspor bursaspor gibi takımlarda araştırlıp küme düşürülmeli .
böylelikle beşiktaş sonunda şampiyon olabilecek! sadece ezeli rakibi bursaspor kalacak ligde!
Sosyal ağlarda paylaş

sorunda orda zaten benim bir çok fenerli arkadaşımada dokunan o, tamam aziz yaptıysa çeksin cezasını diyorlar kümede düşelim diyorlar ama tarihe baktığın zaman , teşvik olayını ilk başlatan gs dır bunu internetde araştırın bulursunuz bizzat para almış futbolcuların kendi itirafları var televizyonlarda yaptıkları, sonrasında her kulüp yaptı ben beşiktaşlıyım beşiktaş bu şikelerden en çok başı yanan takımdır hepside gs tarafından beşiktaşa yapılmıştır, böyle son zamanlar yeni yetme beşiktaşlılar fener düşmanlığından gs ı kardeş sanıyorlar ona yanıyorum.

he beşiktaş yapmışmıdır seba varken imkansız ama sebadan sonra özellikle sinan engin döneminde yüzde yüz yapmıştır zaten telefon kayıtları felanda vardı adamın tipinden anlasılıyor zaten bir de sergen vardır gerçi onun hangi takımlı olduğu meçhul ama sergende beşiktaşdayken yemiştir bu haltlardan. o gs maçınca 3 e 2 giderken geriye döndüğü an bitmişti sergen.
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

sen nerden biliyosun olm herşeyi :D
fenerbahçe şike yapmıştır dedi direk
yani ben şimdi gidip zamanında bjk gs maçında sergen kaleci ile karşı karşıyayken orta sahaya geri pas atmıştı onuda inceleyin desem
bjkde küme düşücek
çünkü şike yaptı orda savunulcak bişey yok

doğru bi görüşmü benim ki?
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

bu ne lan ahahahahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...