Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Mighty_THoR said:

Baggio said:

Zor penaltı vermesiyle tanınan Yıldırım sakatlığı sebebiyle geç açtığı bu sezon 15 maç yönetti.

Tüm sezonda da 3 Trabzon maçı almış, kaçı ikinci yarı oturup bakmadım da bunların birinin fark olacağı bariz olan Karabük maçı olduğunu biliyorum sadece. Gerisini siz araştırırsınız kuyruk acılılar derneği olarak :p

ahhaa ilk yarı kimin umurunda ben ikinci yarı diyorum.

Aziz yıldırım çıkıp ben bu adamı istemiyorum dedikden sonra bütün ikinci yarı maçlara verilmedi.

öte yandan fenerbahçenin kinci yarıda arifi aratmayacak pozisyonlarda aldığı penaltılarıda gündeme getirmiyorum bile.

Ya allah aşkına biraz mantıklı yazılar yaz ya. Bana Arifi aratmayacak penaltılardan tek bir örnek verirmisin ?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

Absolut said:

Ben birşeyi merak ediyorum cidden. Allah korusun elbette ama Aziz bey suçlu bulunup hapse girerse ve Fenerbahçe küme düşürülme değil ama ne biliyim elinden kupası alınma cezası falan alırsa burda körü körüne savunan arkadaşlar bunu kabullenecek mi yoksa bu sefer hukuk yanlış işledi mi diyecekler? Aynı hukuk serbest bırakırsa ne diyecekler.

altıyoldan aşağı ikinci kez Aziz Başkan için yürücez tabi ki. Fenerbahçe demek Aziz Başkan demektir, Fenerbahçe demek Kadıköy demektir, Fenerbahçe biz demektir. hep destek tam destek.

yok ole bişi. fenerbahçe demek taraftar demek. başkada bişi demek değil. taraftar oldukça fenerbahçe olur. taraftar olmadıktan sonra fenerbahçe'nin hiçbir değeri yok. isterse dunyanın en iyi futbolcularını alsın taraftar olmadan hiçbişi dğeildir fenerbahçe.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

Grast said:

BabacumMostors said:

ee ne oalcak şidmi.. fener 17 kere kazandığı şampiyonluğu 20 kere mi kultmaış olacak? nedir yani?

Geçen sene hakkında birşey dememle birlikte.

Fenerbahçe 2010-2011 Sezonunu ligin 1.'si yani Şampiyon olarak tamamlamakla birlikte Şampiyonluğu TFF tarafından tescil edilmiştir.

Şunuda belirteyim Fenerbahçe Spor kulubü şu an hala Türkiye Süper Ligi şampiyonudur.

Eğerki bahsettiğiniz küme düşürülüp şampiyonluğun alınması durumunda. Fenerbahçe Sezonu üstüne basa basa söylüyorum Şampiyon olarak tamamlamış fakat şampiyonluğuna el koyulmuş olacaktır.

Geçen seneki olayla arasında oldukça ciddi bir fark olacaktır. Hani Dalga geçmek hakkınız şu konumda fakat boş muhabbetler yapmak değildir dalga geçmek

18-1=18?

Hayır anlatmak istediğim kazanılmış bir şampiyonluğa karşı yapıldı kutlamalar hayal ürünü değildi. Bursa şampiyonluğundaki olaula arasındaki farklılığı anlatmaya çalışıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

suçu kanıtlanırsa Fenerbahçe'ye maletmicez demek istiyorum. bu takım yardıra yardıra 17 takımın birliğine karşı mücadele etmiş, bize aslan kesilen trabzona yatışlarda olan bir çok takımla karşılaşmış, trabzonu galatasarayı beşiktaş yenmiş bursa ile beraber kalmış iken takım şike ile şampiyon oldu demek en basitinden futbolcunların emeğine haksızlıktır.

bize karşı oynanan ciddiyetle diğer iddialı takımlara karşı aynı ciddiyeti korusa anadolu ekipleri zaten şampiyonluğu açık ara Fenerbahçe elde edecektir duruşuyla, futboluyla.

şike Aziz Başkan ve çevresindekilere maledilir, takım cezalandırılır, şampiyonluk elinden alınır, eksi puandan başlar, ligden düşürülür vs. Aziz Başkan'dan sonra gelen ekip tekrar büyük kulüp Fenerbahçe imajıyla camiayı yüceltir. isim değişir, kalbimiz sızlar ama Fenerbahçe her şeye rağmen varolur. hiçbir şeyi de eksilmez..
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

Arkasokak said:

Absolut said:

Ben birşeyi merak ediyorum cidden. Allah korusun elbette ama Aziz bey suçlu bulunup hapse girerse ve Fenerbahçe küme düşürülme değil ama ne biliyim elinden kupası alınma cezası falan alırsa burda körü körüne savunan arkadaşlar bunu kabullenecek mi yoksa bu sefer hukuk yanlış işledi mi diyecekler? Aynı hukuk serbest bırakırsa ne diyecekler.

altıyoldan aşağı ikinci kez Aziz Başkan için yürücez tabi ki. Fenerbahçe demek Aziz Başkan demektir, Fenerbahçe demek Kadıköy demektir, Fenerbahçe biz demektir. hep destek tam destek.

yok ole bişi. fenerbahçe demek taraftar demek. başkada bişi demek değil. taraftar oldukça fenerbahçe olur. taraftar olmadıktan sonra fenerbahçe'nin hiçbir değeri yok. isterse dunyanın en iyi futbolcularını alsın taraftar olmadan hiçbişi dğeildir fenerbahçe.

ben şahsen Fenerbahçe taraftarı olarak sadece Kadıköylüler'in anılmasını isterken taraftarı görmezden gelmiş biri değilim. Aziz Başkan'ı niteliyordum orada.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

valla buna da katılmıyorum ben. Taraftar kendisini fazla önemli görmeye her zaman meyilli ama şart değil. İBB'nin taraftarı yok, gayet güzel gidiyolar, adamlar güzel zevk veren futbol oynuyor, daha birkaç sene evvel SL gördüler ona rağmen hep ilk 10'dalar uefaya falan gitmeye çalışıyorlar. Kadroları da iyi. Kulüp ismini duyurduysa, zamanında böle bi takım vardı ya da hala var deniyosa, insanlar (taraftar olsun olmasın) bir saygı duyuyorsa odur kulüp. Taraftarı çok abartmamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

ha bir de ortada gerçekten bir şike varsa ve şikeyle kazanılan şampiyonluk geri alındığında dalga geçmeyecek miyiz?

yıllar önce gs ın averajla kasüzandığı şampiyonluk için dalga geçebiliyoruz ama? şike kanıtlanmamış olmasına rağmen?
2 sayfa önceki mesajımda yazdım aynı olay galatasarayın başına gelseydi bende dalga geçerdim . Ki dalga geçmek en doğal hakkınız. Tabiki dalga geçtiğiniz koşulda olası bir Fenerbahçe lehine kararda dalga geçilmeyide kabul etmiş bulunuyorsunuz.

Ben Fenerbahçenin yeni takım otobüsü vb gibi şeyleri eleştirmedim. (Bakın tekrar ediyorum fenerbahçe lehine bir karar çıktığında günlük eğlencenin kursağında kalması anlamına geliyor)

Sadece yapılan mantıksız sırf dalga geçmek için saçmalanan laflara tepki verdim
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

mokoko said:

valla buna da katılmıyorum ben. Taraftar kendisini fazla önemli görmeye her zaman meyilli ama şart değil. İBB'nin taraftarı yok, gayet güzel gidiyolar, adamlar güzel zevk veren futbol oynuyor, daha birkaç sene evvel SL gördüler ona rağmen hep ilk 10'dalar uefaya falan gitmeye çalışıyorlar. Kadroları da iyi. Kulüp ismini duyurduysa, zamanında böle bi takım vardı ya da hala var deniyosa, insanlar (taraftar olsun olmasın) bir saygı duyuyorsa odur kulüp. Taraftarı çok abartmamak lazım.

abi futbol kim için? taraftar için. kulup taraftar olmadan varolamaz bence. ibb gibi desteklerle zarzor yurur işte taraftarsız. boş tribunlere oynanan bi maç anlamsız geliyo bana. e taraftar olmadan ne ligtv para kazanabilir ne kulupler bişi kazanabilir. sonucta bu denklemdeki en onemli şey taraftar. yoksa ben taraftar > fb demiyorum ztn. ama taraftar desteklemedikten sonra bi anlamı yok diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

e tamam da İBB adını aldığı kurumdan mali destek alıyor

diğer takımlar mali desteklerini taraftarıdnan alır

yani taraftar yoksa takım da yoktur

Denizlispor uefada yardırırken kaç taraftarı vardı? İstanbulsporda hadi cem uzan vardı da, Şimdi Bursasporluların coştuğuna her yerde Bursa forması gördüğünze bakmayın, şampiyon olmadan önce, ertuğrul gelmeden önce kaç kişiydiler takımla ilgilenen? Ya da tersi bir örnekle zamanında CL UEFA görmüş şampiyonluğa oynayan ve bugün hala taraftarlarıyla coşan Leeds yıllardır premier lige çıkamadı?

Taraftar önemli ama takımı komple taraftara indirgemek büyük hata.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

mokoko said:

Bak kendin diyorsun ilk 10'dalar diye. Taraftar kulup vizyonunu artıran bir faktördür. Taraftarsız bir camia'nın Başarılarının istikrarı tartışılır ve Asla kalıcı bir başarı kesin değildir.

Fenerbahçe - Galatasaray - Beşiktaş gibi camia'lar bundan 50 sene sonrada yine bu ligde varolacak fakat IBB için bunu iddia etmek zor
Sosyal ağlarda paylaş

Abi

Benim mesajlarımı kesip kırpıp istediğiniz yönde değiştirerek quoteliyorsunuz sonra laf atıyorsunuz.

Siz miz şöyle yaptınız kendinize bakın diyorsunuz, gsli damgası koyuyorsunuz direk.

Bunlara rağmen kimseye birşey dememişken, alttan almışken yine aşağılamaya çalışıyorsunuz.

Abi bir oturun sakinleşin ya.
Sosyal ağlarda paylaş

farketmez be,17 takıma karşı nasıl savaşmışsak tek başımıza,kaybettiğimiz şampiyonluğu tekrar almasınıda biliriz,beşiktaş gibi ağlamadıkki m.ö 1950 li yıllarda vardı şampiyonluğumuz, v.s gibi ts yi gs yi hiç söylemiyorum bile,biz bize yeteriz fb liler olarak diğerleri önemsiz ayrıntı
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

abi futbol kim için? taraftar için. kulup taraftar olmadan varolamaz bence. ibb gibi desteklerle zarzor yurur işte taraftarsız. boş tribunlere oynanan bi maç anlamsız geliyo bana. e taraftar olmadan ne ligtv para kazanabilir ne kulupler bişi kazanabilir. sonucta bu denklemdeki en onemli şey taraftar. yoksa ben taraftar > fb demiyorum ztn. ama taraftar desteklemedikten sonra bi anlamı yok diyorum.

orada görüş ayrılığımız var, futbol başarı içindir diyorum ben. Hatta futbolun taraftar için olmaya başlaması, endüstriyelleşip devasa paralara çıkması ruhunu öldürdü diyorum. Ama herkesin görüşü farklı o konuda tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...