ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 tinu said: ozii_x said: Yahu fenerliler kaç yüz post atmışsınız aziz böyle fener böyle. Topu yine gs ye atıyorsunuz bık bık zamanında gs ile başladı. Başkanınızıda atıcaklar kodese. Sizide düşürecekler alt lige. O zaman da bık bık burda yırtın kendinizi. canım ciğerin ne yazıkki acı gerçekler evet teşvik olayı ilk olarak gs ile başladı. 86 87 yıllarından itibaren, sinan engin döneminde beşiktaşda yapmıştır , ama piyango fenere patladı, bunda da azizin önlenemeyen egosu, futbolun kralı benim havaları, feneri bırakıp türkiye de futbolu ben yönetirim tavrı böyle bir sonuç çıkardı ortaya. kendi kendini yaktı yakarken feneride rezil etti, bu saatten sonra serbest kalsalar bile fenerin ismi rezil oldu, avrupada şike ile anılıyor, hisseleri %10 değer kaybetti felaket yani, ben aziz yıldırımın istifa edeceğini düşünüyorum. Olayın birde öbür tarafı var fener bu suçlamalardan aklanırsa ki zor görünüyor ama olduda suçsuz bulundu, o zaman bu fenerbahçe isminin rezil edilmesinin, kaybedilen %10 hisse ile uğradığı zararın hesabını kim verecek o da ayrı konu. Saygıları Deniz abi :) sana lafım olmaz. Haklısındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 sabit 6 saatti bizim. Üzerine devriye,sevk vs. Ama güzeldi. Yelekle hastanede falan bayağı havamız oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 buarada bir şike soruşturması yapılıyorsa bu maçın devre arasında ne olduğunu sormadan geçmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=p_wIQmzPCi4&feature=related bu maçın devre arasında neler oldu acaba onuda araştırsınlar ozmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 hazır bakıyorlarken 92-93 senesine baksınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Asıl bu maç incelensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=8Z8bal6SsSE bu maç var birde.bursa 0-2 rize bursa kümeye gidiyor.devre arasında neler olur neler.sonra 4-2 bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=tZCKGcbmP9U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 asıl bu maçın devre arasını merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ağlasanız da zırlasanız da ceza gelecek, siz hala 100 yıllık klübünüzü elinde oyuncak eden adamların şakşakçısı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Cons said: http://www.youtube.com/watch?v=tZCKGcbmP9U Gündem tek videoda birleşmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Aziz Yıldırım'ı suçlu ilan edenler kadar, temiz ilan edenler de yanlış yapıyor şu konuda. Sen inanıyorsun diye suçlu veya suçsuz değil Aziz Yıldırım. Ben temiz olmadığına inanıyorum, ama bu benim inancım bunu iddia edecek değilim. Edenler de zaten hata yapıyorlar. Ama, dava sonuçlanmadı daha. Ne delil var, ne yok tam olarak halka da açılmış değil. Şu an zanlı durumunda. Mahkeme kararından önce temiz demek de, suçlu demekle aynı saçmalık seviyesinde şu anda. Ayrıca, Ergenekon'la nasıl karşılaştırırsınız bu davayı anlamıyorum. İkinci günü daha gözaltı süresinin. Şu anda öyle sebep göstermeden gözaltında tutmak gibi bir olay yok yani. Bakalım geçsin bir süre, hakikaten suçlama olmadan gözaltında tutulmaya devam ediliyorsa, ben de karşı olurum zaten bu işe. Son olarak, bu maçı da alırdık, o da şike yaptı gibi argümanlar inanılmaz derecede geçersiz; bunu bilin isterim. Başkasının suç işlemiş olması sizin işlemiş olduğunuz (işlediğinizi iddia etmiyorum) suçu haklı kılmaz. Ayrıca, bir suçu işlememiş olmanız, diğerini işlemediğinizi göstermez. Diğerleri de yaptıysa onların da yargılanması gerekir, ama yargılanmak için de delil gerekir. Onlar hakkında da delil varsa yargılansınlar. Dediğim gibi; adamları hemen suçlu veya temiz ilan etmek yerine bekleyemez misiniz bir iki gün deliller açıklansın. Ha, bir süre bekledikten sonra birşey olmuyorsa gidersiniz Kadıköy'e toplanırsınız. O zaman haklı olursunuz. Suçlu ilan edenler de susarlar o zaman. Edit: aboo neler girmiş araya, sallayın bu mesajı ya 5-1 türkiye kupası hobaa UEFA, süper kupa falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Saykoleo said: Aziz Yıldırım'ı suçlu ilan edenler kadar, temiz ilan edenler de yanlış yapıyor şu konuda. Sen inanıyorsun diye suçlu veya suçsuz değil Aziz Yıldırım. Ben temiz olmadığına inanıyorum, ama bu benim inancım bunu iddia edecek değilim. Edenler de zaten hata yapıyorlar. Ama, dava sonuçlanmadı daha. Ne delil var, ne yok tam olarak halka da açılmış değil. Şu an zanlı durumunda. Mahkeme kararından önce temiz demek de, suçlu demekle aynı saçmalık seviyesinde şu anda. Ayrıca, Ergenekon'la nasıl karşılaştırırsınız bu davayı anlamıyorum. İkinci günü daha gözaltı süresinin. Şu anda öyle sebep göstermeden gözaltında tutmak gibi bir olay yok yani. Bakalım geçsin bir süre, hakikaten suçlama olmadan gözaltında tutulmaya devam ediliyorsa, ben de karşı olurum zaten bu işe. Son olarak, bu maçı da alırdık, o da şike yaptı gibi argümanlar inanılmaz derecede geçersiz; bunu bilin isterim. Başkasının suç işlemiş olması sizin işlemiş olduğunuz (işlediğinizi iddia etmiyorum) suçu haklı kılmaz. Ayrıca, bir suçu işlememiş olmanız, diğerini işlemediğinizi göstermez. Diğerleri de yaptıysa onların da yargılanması gerekir, ama yargılanmak için de delil gerekir. Onlar hakkında da delil varsa yargılansınlar. Dediğim gibi; adamları hemen suçlu veya temiz ilan etmek yerine bekleyemez misiniz bir iki gün deliller açıklansın. Ha, bir süre bekledikten sonra birşey olmuyorsa gidersiniz Kadıköy'e toplanırsınız. O zaman haklı olursunuz. Suçlu ilan edenler de susarlar o zaman. Tebrik ederim forumda aklı basında insanlarda varmıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 insanlar niye azize yükleniyor çünkü geçmişden gelen hadiseler var. Mustafa Denizliye sen şampiyonluğu sahada kazandığını mı zannediyorsun diyede aziz devre arası hakem odası basanda aziz. Durum böyle olunca kimse azize bir suçlama yöneltilince yadırgamıyor. Mesela bu hadise azize karşı değilde Türk spor camiasında herkesin sevdiği süleyman seba gibi bir adama karşı olsaydı, takım gözetmeksizin herkesin hadi len diyeceğine eminim ama işte hadisenin için aziz olunca inanmak, inanmamakdan daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Düşenin dostu olmaz hele de Aziz gibi agresif ve kendini beğenmiş biri ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 "Şüphelilerin çete mantığıyla hareket ettiği, kendi aralarındaki telefon konuşmalarını da şifreli gerçekleştirdikleri öne sürülüyor. Maç veya oyuncu bağlayan kişilerin karşı tarafa “Tarla yeşillendi mi, buğday başak saldı mı?” sorusunu sorduğu, karşı tarafın “Evet tarla yeşillendi, buğday başaklandı” diye yanıtladığı iddia ediliyor." ya bu gerçekten çok komik ya, ulan telefonun dinlendiğinden süphelenip tarla yeşillendimi diye bir cümle kurup şifreli konuştuğunu sanan harbiden gerizekalı olması lazım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Darbe.doc tan daha yaratıcılar en azından heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nepherith Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 abi şöyle biraz baktım da topice birisi çıkmış "dünyanın en iyi basketçisini getirdik, onu bile çekemediniz hepiniz saldırdınız hatersınız hepiniz" gibisinden birşey demiş, üstüne bütün fbliler sayfalarca quote yapıp +1ler çekmiş. hayır, zaten olmaz, olamaz da, bahsi geçen "basketçi" bu sezon gelen jasikevicious olsa hadi adamın avrupada o kadar başarısı var, insanlar anlayışla karşılayacak bir yere kadar falan. abi bahsi geçen taurasi ya. abi 138371802 fbli üstüne +1 çekmiş ya. abi şu konuda üzerinden prim yapılmaya çalışılan şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 zenci oyuncu baglarlarsa kamisa su yurudu mu, beyaz baglarlarsa kus otuyo mu? diye soruyolarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Nepherith said: abi şöyle biraz baktım da topice birisi çıkmış "dünyanın en iyi basketçisini getirdik, onu bile çekemediniz hepiniz saldırdınız hatersınız hepiniz" gibisinden birşey demiş, üstüne bütün fbliler sayfalarca quote yapıp +1ler çekmiş. hayır, zaten olmaz, olamaz da, bahsi geçen "basketçi" bu sezon gelen jasikevicious olsa hadi adamın avrupada o kadar başarısı var, insanlar anlayışla karşılayacak bir yere kadar falan. abi bahsi geçen taurasi ya. abi 138371802 fbli üstüne +1 çekmiş ya. abi şu konuda üzerinden prim yapılmaya çalışılan şey bu. Yazdığımda dünyanın en iyi basketçisini getirdik, kıskandınız mı yazdım. Doping olayından bahsettim. Hayır hem bu kadar anlayamayıp, yetemeyip, hemde boyle artis artis yazıyosun ya, olabilecek en itici şekilde komik. Senin gibilere yazdım zaten işte o postu ben. Orda 2 sene once yaptıgınız ve kanıtlanan, cezalandırılan, Basketbol şikesindende bahsettim, onuda quotelasaydın ya. onlarıda boldlasaydıny a. Ya da yazının tamamını. Bilip bilmefden konusmak bu olsa gerek. Taurasi kadın basketbolunun bir numaralı ismidir, o yuzden dunyada yankı buldu. Dopingli çıktıgı. Sizde saldırdınız dopingli vs diye hep bir yandna. Sonra aklandı, kendiniz aldınız, hic yüzünüz kızarmadı. yazdım. Önce okumayı ogren, sonra yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 tinu said: "Şüphelilerin çete mantığıyla hareket ettiği, kendi aralarındaki telefon konuşmalarını da şifreli gerçekleştirdikleri öne sürülüyor. Maç veya oyuncu bağlayan kişilerin karşı tarafa “Tarla yeşillendi mi, buğday başak saldı mı?” sorusunu sorduğu, karşı tarafın “Evet tarla yeşillendi, buğday başaklandı” diye yanıtladığı iddia ediliyor." ya bu gerçekten çok komik ya, ulan telefonun dinlendiğinden süphelenip tarla yeşillendimi diye bir cümle kurup şifreli konuştuğunu sanan harbiden gerizekalı olması lazım! abi zaten mafyayı falan dinlerken şike lafından çok böyle laflara kulak kesilcen :) tarla yeşillendi mi, ayva oldu mu falan gibi lafı duydunmu başlat operasyonu çıkar altından bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Nepherith said: abi bahsi geçen taurasi ya. abi 138371802 fbli üstüne +1 çekmiş ya. abi şu konuda üzerinden prim yapılmaya çalışılan şey bu. Taurasi 2003—Nancy Lieberman Award 2003—Wade Trophy 2003—Naismith College Player of the Year 2003—NCAA Basketball Tournament Most Outstanding Player 2003—Honda Sports Award, basketball[21] 2004—Nancy Lieberman Award 2004—Naismith College Player of the Year 2004—NCAA Basketball Tournament Most Outstanding Player 2004—WNBA Rookie of the Year Award 2004—Honda Sports Award, basketball[21] 2005—WNBA All-Star Selection 2006—WNBA All-Star Selection 2006—WNBA Peak Performer 2007—WNBA All-Star Selection 2008—WNBA Peak Performer 2009—WNBA Peak Performer 2009—WNBA All-Star Selection 2009—WNBA Most Valuable Player Award 2009—WNBA Finals Most Valuable Player Award 2010—All-WNBA First Team Bilginiz yoksa bir şeyler kanıtlamak için bir tarafınızı yırtmayın abi, iki dakka araştırın öyle gelin. Bahsedilen konunun özü "Taurasi'yi getirdik kıskandınız" değil bu arada, dopingçi falan diye bok atıp sonra tutup takımınıza alıp besteler düzdünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Saol baggio, benim artık sinirler iyice gerildi, yazamıyorum sinirden. Öyle bir nefret ki, okumak yok adamlarda. Bilgi zaten yok, sadece saldırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Nepherith said: abi şöyle biraz baktım da topice birisi çıkmış "dünyanın en iyi basketçisini getirdik, onu bile çekemediniz hepiniz saldırdınız hatersınız hepiniz" gibisinden birşey demiş, üstüne bütün fbliler sayfalarca quote yapıp +1ler çekmiş. hayır, zaten olmaz, olamaz da, bahsi geçen "basketçi" bu sezon gelen jasikevicious olsa hadi adamın avrupada o kadar başarısı var, insanlar anlayışla karşılayacak bir yere kadar falan. abi bahsi geçen taurasi ya. abi 138371802 fbli üstüne +1 çekmiş ya. abi şu konuda üzerinden prim yapılmaya çalışılan şey bu. orada kocaman taurasi yazıyor onu göremeyip bu yazdığını düşünmek özel yetenek istiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nepherith Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Iggy said: Nepherith said: abi şöyle biraz baktım da topice birisi çıkmış "dünyanın en iyi basketçisini getirdik, onu bile çekemediniz hepiniz saldırdınız hatersınız hepiniz" gibisinden birşey demiş, üstüne bütün fbliler sayfalarca quote yapıp +1ler çekmiş. hayır, zaten olmaz, olamaz da, bahsi geçen "basketçi" bu sezon gelen jasikevicious olsa hadi adamın avrupada o kadar başarısı var, insanlar anlayışla karşılayacak bir yere kadar falan. abi bahsi geçen taurasi ya. abi 138371802 fbli üstüne +1 çekmiş ya. abi şu konuda üzerinden prim yapılmaya çalışılan şey bu. Bilip bilmefden konusmak bu olsa gerek. Taurasi kadın basketbolunun bir numaralı ismidir, o yuzden dunyada yankı buldu. Dopingli çıktıgı. Sizde saldırdınız dopingli vs diye hep bir yandna. Sonra aklandı, kendiniz aldınız, hic yüzünüz kızarmadı. yazdım. Önce okumayı ogren, sonra yaz. 1-İnsanlara okumayı öğrenmeyi tavsiye etmeden önce kendin okumayı öğrenmelisin. 2-"Kendiniz aldınız" ne demek, direk gsli damgası vurmak nasıl bir önyargıdır? 3-"Dünyada yankı bulmak" sözünün kafanda nasıl bir tanımı varsa o yanlış. 4-Dünyanın en iyi kadın basketbolcusu katara gittiğinde haberin olur muydu? 5-Futbol bölümünde, bu konuda hala basketbol hem de kadın basketbolu üzerinden rant yapmaya çalışman ve 3-5 mesajı olan yeni üyeye random flame yapman insanların gözündeki değerini düşürücektir. http://www.inventioninfo.info/logfiles/wp-content/uploads/2011/06/1307277036-60.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar