Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Fenerbahçe olunca kesinliğe ihtiyaç yok. Fenerbahçeli olmamak yeterli suçun sabitliği için :)

bu başlıkta alenen trol özelliği taşıyan mesajlar atılmakta. adnan polat olmadı yıldırım demirören için böyle bir konu olsa ve ben olay kesinleşmeden eskaza suçlu gibilerinden konuşsam 2 haftadan kapı açılırdı :)
Sosyal ağlarda paylaş

ozii_x said:

Yahu fenerliler kaç yüz post atmışsınız aziz böyle fener böyle. Topu yine gs ye atıyorsunuz bık bık zamanında gs ile başladı. Başkanınızıda atıcaklar kodese. Sizide düşürecekler alt lige. O zaman da bık bık burda yırtın kendinizi.

canım ciğerin ne yazıkki acı gerçekler evet teşvik olayı ilk olarak gs ile başladı. 86 87 yıllarından itibaren, sinan engin döneminde beşiktaşda yapmıştır , ama piyango fenere patladı, bunda da azizin önlenemeyen egosu, futbolun kralı benim havaları, feneri bırakıp türkiye de futbolu ben yönetirim tavrı böyle bir sonuç çıkardı ortaya. kendi kendini yaktı yakarken feneride rezil etti, bu saatten sonra serbest kalsalar bile fenerin ismi rezil oldu, avrupada şike ile anılıyor, hisseleri %10 değer kaybetti felaket yani, ben aziz yıldırımın istifa edeceğini düşünüyorum.

Olayın birde öbür tarafı var fener bu suçlamalardan aklanırsa ki zor görünüyor ama olduda suçsuz bulundu, o zaman bu fenerbahçe isminin rezil edilmesinin, kaybedilen %10 hisse ile uğradığı zararın hesabını kim verecek o da ayrı konu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan birazcık haysiteniz, şerefiniz olsun.
Daha suçlu muyuz değil miyiz belli değil, ekşiden, burdan, tvlerden herkes saldırıyor.

Aklansak ne bu saatten sonra, izi kalacak. Sizin gibi adamlar ağzından düşürmeyecek. Siyaset birtek futbolun içine girmemişti, göremiyor musunuz bunu. Ergenekon neyse buda öyle. Fenerbahçe vardı bi ele geçirilmeyen, o da olacak. Gelir Murat Ülker yakında başa.

Daha suçumuz belli olmadan heryerden bize saldıranlar, siz değilmiydiniz 1-2 sene önce Basketbolda şike yapıp hile yapıp, puanı silinen, üstünde 2 ay konuşulmadı. Siz değil misiniz şikesi kanıtlanan Gsli arkadaşlar, şimdi hangi yüzle yüzünüz kızarmadan bu kadar saldırabiliyorsunuz?

Bu ülkeye dünyanın en iyi basketçisini getirdik, Diana Taurasi. Dedinizki doping kullandı. Heryerden saldırdınız gene aynı bunun gibi. Gslisi, Bjklisi. Sözleşmesini feshettik bize yakışmaz diye. Sonra ne oldu aklandı. Şimdi Gsde oynuyor. O zamanda hiç yüzünüz kızarmamıştı.

Beşiktaşlı arkadaşlar, siz değil misiniz, youtubeda hala Sinan Enginin şike konuşmaları bulunan, aratan bulur 1 saniye sürmez tel kayıtlarını youtubeda. Hiç mi yüzünüz kızarmıyor, daha suçu bile belli olmamış durumda bu kadar saldırmaya.

Ama bunun siyasi bir manevra olduğunu göremiyorsanız yapacak birşey yok.
Benim arkadaşlarımın babaları 1 sene içeride tutuldu, ellerinde tek bir kanıt olmadan. Yazık ya, bu ülkede bir futbol kalmamıştı siyaset bulaşmayan.
Bir Fenerbahçeliden çok, bir futbolsever olarak üzülüyorum. Aynısını size Aslentepe de yapmadılar mı? Dalga geçmediler mi resmen sizle stadınızın açılışında.

Herkes bugünü bekliyormuş, bir gerekirse küme düşerizde, dahada güçlü çıkarız ordan. Biz Fenerbahçeyiz.
Siz bugun sevinin, sizin gününz bugün, unutun tüm başarısızlıklarınızı. Nefretiniz o kadar gözünüzü kapamış ki.
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

idda edilen bak işte.

ispat edilen olunca olur o.git elini yüzünü yıka

okuduğunu anlayamıyorsun sanırım.

iki önceki sayfaya bak. Orada birisi arama kararını koymuş,ve suçdan bahsetmiş, sonra başka birisi yok o belge sahtedir o suçdan almamışlardır demiş üstüne bende o belgenin gerçek olduğunu ve o suçdan alındığının kesin olduğunu söylemişim.

şimdi bunun ergenekonla alakası ne.
Sosyal ağlarda paylaş

Iggy said:

Daha suçlu muyuz değil miyiz belli değil, ekşiden, burdan, tvlerden herkes saldırıyor.

Aklansak ne bu saatten sonra, izi kalacak. Sizin gibi adamlar ağzından düşürmeyecek. Siyaset birtek futbolun içine girmemişti, göremiyor musunuz bunu. Ergenekon neyse buda öyle. Fenerbahçe vardı bi ele geçirilmeyen, o da olacak. Gelir Murat Ülker yakında başa.

Daha suçumuz belli olmadan heryerden bize saldıranlar, siz değilmiydiniz 1-2 sene önce Basketbolda şike yapıp hile yapıp, puanı silinen, üstünde 2 ay konuşulmadı. Siz değil misiniz şikesi kanıtlanan Gsli arkadaşlar, şimdi hangi yüzle yüzünüz kızarmadan bu kadar saldırabiliyorsunuz?

Bu ülkeye dünyanın en iyi basketçisini getirdik, Diana Taurasi. Dedinizki doping kullandı. Heryerden saldırdınız gene aynı bunun gibi. Gslisi, Bjklisi. Sözleşmesini feshettik bize yakışmaz diye. Sonra ne oldu aklandı. Şimdi Gsde oynuyor. O zamanda hiç yüzünüz kızarmamıştı.

Beşiktaşlı arkadaşlar, siz değil misiniz, youtubeda hala Sinan Enginin şike konuşmaları bulunan, aratan bulur 1 saniye sürmez tel kayıtlarını youtubeda. Hiç mi yüzünüz kızarmıyor, daha suçu bile belli olmamış durumda bu kadar saldırmaya.

Hepiniz tertemizsiniz ya saldırın. Gün doğdu size, unutun böyle başarısızlıklarınızı.

Herkes bugünü bekliyormuş, bir gerekirse küme düşerizde, dahada güçlenir çıkarız oradan, biz Fenerbahçeyiz siz rahat olun.
Benim arkadaşlarımın babaları 1 sene içeride tutuldu, ellerinde tek bir kanıt olmadan. Yazık ya, bu ülkede bir futbol kalmamıştı siyaset bulaşmayan.
Bir Fenerbahçeliden çok, bir futbolsever olarak üzülüyorum.

+1, diyorum ya; Tanrı, ergenin zulmünden korusun.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

TD)Pentagram said:

idda edilen bak işte.

ispat edilen olunca olur o.git elini yüzünü yıka

okuduğunu anlayamıyorsun sanırım.

iki önceki sayfaya bak. Orada birisi arama kararını koymuş,ve suçdan bahsetmiş, sonra başka birisi yok o belge sahtedir o suçdan almamışlardır demiş üstüne bende o belgenin gerçek olduğunu ve o suçdan alındığının kesin olduğunu söylemişim.

şimdi bunun ergenekonla alakası ne.

Tamam iletişim sıkıntısı çekmişsiz.Ben seni yanlış anlamışım
Sosyal ağlarda paylaş

Dün atar kıvamında bir duyuru vardır, bugun sagduyu cagrisi, yargiya guveniyoruz kemkum ibareleri.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=25172

said:
İddialara göre operasyonlar yaygınlaşarak devam edecek.

Operasyonlarda 'ikinci dalga' mutlaka gelecek ve yine ünlü isimleri kapsayacak.

Soruşturamada üç kulübün mercek altında olduğu bilgileri geliyor. Ayrıca 15'i Süper Lig 5'i Bank Asya olmak üzere 20 maç soruşturuluyor.

Operasyonun sadece Fenerbahçe ile sınırlı kalmayacağı belirtiliyor.

Bu arada geçtiğimiz sezon ligin kırılma maçlarından biri olarak gösterilen bir derbi de soruşturuluyor.

Derbide soruşturulan ise Türkiye'nin önde gelen hakemlerinden biri... Ünlü hakemin maçın sonucunu etkilediği iddiaları yeralıyor.

Bu arada Futbol Federasyonu'nun eğer dava açılırsa mahkemenin sonucunu beklemeden kararlar alacağı belirtiliyor.

Buna göre kupaların el değiştirmesi, küme düşürme yada puan silme cezaları deliller incelendikten sonra bir kurul tarafından verilecek.

Derbi maçı Gs:Fb olmasın dsad hakem doğramıştı. Baros`un sayılmayan golü, Fenere garip garip yay etrafından beleş frikikler, Özer`i atamamalar. :D
Sosyal ağlarda paylaş

ya fb li kardeşlerim,ırkdaşlarım,gönüldaşlarım,aziz başkan bu olaylardanda sıyrılmayı başaracaktır,bir tane böyle karşısına çıkacak adam gibi adam bir başkanları yok diye,ağlayanlara çamur atanlara,daha avlanmayı öğrenmeden ava çıkan acemi avcılarla kendinizi bir tutmayın,her şehirde 500 er fb li oturma eylemi yaparız,yakarız yıkarız gerekirse,fb candır canandır lan,bi dtp bile her istediğini yaptırıyor da :D
Sosyal ağlarda paylaş

Arkada kalmasın okuyunda belki biraz olsun kızarır yüzünüz.

Bir Fenerbahçeliden çok, bir futbolsever olarak üzülüyorum. Aynısını size Aslentepe de yapmadılar mı? Dalga geçmediler mi resmen sizle stadınızın açılışında.

Herkes bugünü bekliyormuş, bir gerekirse küme düşerizde, dahada güçlü çıkarız ordan. Biz Fenerbahçeyiz.
Siz bugun sevinin, sizin gününz bugün, unutun tüm başarısızlıklarınızı. Nefretiniz o kadar gözünüzü kapamış ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...