Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Phyx said:

kume dustugumuz garantilendi mi simdi

Abi düşmezsek şu saatten sonra ayıp.Şu olayda da hala biz suçsuzuz diyen bizim taraftarı anlamıyorum.Yavaş yavaş çekin abi adrenalini filan bünyeden.Mantıklı düşünün.
Aziz yıldırım bi bok yemiş işte bariz.Sonuçlarını fenerbahçe taraftarı ,kulübü etc ödicek.
Bide şeyi geçin abi.Aziz Yıldırım bunu Fenerbahçe için yaptı duyguları filan saçma.
Yapılan düpedüz hırsızlık işte.Aziz Yıldırım bunun diyetini ödemicek.Çıkar o 4-5 yıla.Olan biz taraftara ve kulübe oldu.
Şimdi burda adamlar dalga geçiyolar filan bunları okuyan patideki bizim fenerliler böle hatred yükseliyo ama yapıcak bişi yok.
O hatredı Aziz Yıldırım a doldurmak lazım.
İsterse 15 milyar bilmekac milyon dolar bütce su kadar tesis yapsın.Şu tarihimize sürdüğü lekeyi parayla geri alamıcaz neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.galatasaray.org/images/haberler/2/B_10512_B_10056_b.jpg

Başkan Ünal Aysal'dan Açıklama

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sn. Ünal Aysal’ın futbol dünyamızdaki son gelişmelerle ilgili açıklaması:

Spor dünyamız açısından en büyük yanlış bu tür olaylara rekabet duygusuyla yaklaşmaktır. Tüm Galatasaray camiasından gelişmeleri büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla izlemelerini ve Türk futbolunun bu süreçten zarar almadan çıkmasını dilerim. Hukuka ve genel ahlak anlayışına aykırı herhangi bir davranış gerçekleştiyse – ki bunu düşünmek bile istemem - bunu kanıtlamak adalet sistemine düşer, bizlere değil.

Konuyla ilgili yayınlar hususunda Fenerbahçe Kulübü’nün hassasiyetini göz önünde tutarak Galatasaray TV başta olmak üzere Kulübümüzün tüm mecralarında konu ile ilgili program ve yayın yapılmaması kararını almış bulunuyoruz. Aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından da gösterileceğine eminim.

Ünal Aysal
Başkan
Galatasaray Spor Kulübü

Sosyal ağlarda paylaş

bu olay ilk ortaya çıktığında da yazmıştım, bende komplo olduğu düşünüyorum, ama şike de kesin, eğer fenerbahçe düşürülmezse arka planda anlaşmalar yapıldı demektir, esas olay ondan sonra çıkar ortaya yani aziz çekildikten sonra fenerin başına kim geçecek bence asıl olay o zaman çözülecek.
Sosyal ağlarda paylaş

fenerin basina gecmek icin azizi yollamak yeterli mi yahu?
komur dagitip mi oy isteyecek fb kongre uyelerinden? zaten kendi kongre uyesi cemaattan bir adayi sececek hala geldiyse fener daha cok yanmis demektir. kolay degil bu isler. gs, fb, bjk gibi asirlik camialari ele gecirmek, istedigi baskana atamak imkansiz.

btw, tesadufe bak :p
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/262014_10150244824433778_545233777_7555518_7906177_n.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Delillerin sağlamlığı konusunda son önemli indikatörümüz Aziz'e ne olacağıydı, tutuklu yargılanacağına göre %90-95 oldu diyebiliriz küme düşme olayı ama yine de umut bitmiyor tabii, TFF'nin kararını bekliyoruz artık.

Bu arada Çarşı da kalitesini konuşturmuş :p Kendi şampiyonluklarını kutlayamayıp, zamanında rakibi kutlayacak olgunluğa da sahip olmayıp, şimdi "OH FB ŞAMPİYON OLAMADI" diye ana sayfa falan yapmış. Tiner kafası galiba. Sonra 17v1 falan denince laf ederler. Bir de burada "hiçkimse istemiyor admin tek başına çalıp oynuyor" ayağı yapanlar olmuş, o daha epic. Atın o zaman liderlikten, çoğunluk memnun demek ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

bu işin arkasında birileri var ise %99 ihtimalle ellerine yüzlerine bulaştıracaklar şu olayı.
O antu diye küçümsediğiniz taraftar kitlesi bile anladı, fenerbahce düşmezse tepki koymaya hazırlanıyorlar. hedefin aziz yıldırım oldugu apaçık ortada.

Abi herşey apaçık ortada. Güngeçmiyor ki AKP bir taraflara saldırmasın. Takvimin devamını merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla küme felan düşemez bence, 5 güne kadar şike olduğunu kesin olarak belgeleyemezler, bu durumda uefa'ya mecburi olarak Fenerbahçe bildirilir o durumda da düşemiyor sanırım, (-)12-15 puanla felan başlar lige diye tahmin ediyorum.

Tabi sadece fikir. Yasalar ve Kurallar neyi gösteriyor bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...