DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 işim gücüm olmasa okurdum zaten. milleti keyfine tutuklamadılar heralde. çok bilgi sahibi olunması gereken bi durum yok ortada. ayrıca üstteki mesaj alıntılanmaz burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yapmak zorund ama grast şu saatten sonra kafası sıkışan şike yaptınız siz şikecisiniz diyecek artık fenerbahçenin alın teri ile maç kazandığına kimse inanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Özür dilerim bu ulvi kurala iştirak edemedim ancak, Senin lafların birbiriyle çelişiyor şu durumda. İddiaların hepsinin doğru olduğunu söylüyorsun (2 maçla kısıtlı değil iddialar) fakat 2 futbolcunun tutuklanmasını örnek gösterip boşuna tutuklanmadılar diyosun. e ortada 13-14 maç varken bunlarda şike olduğunu bahsedip 2 kişiden bahsediosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 FENER KÜME DÜŞÜYORMUŞ HOBAA http://inciswf.com/1302803070.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 adamınbiri said: yapmak zorund ama grast şu saatten sonra kafası sıkışan şike yaptınız siz şikecisiniz diyecek artık fenerbahçenin alın teri ile maç kazandığına kimse inanmaz Ya inansınlar inanmasınlar okadar önemli değil o. Gelirler kanıtlarlar bizde ona göre reaksiyon veririz. Hala kanıtlanmış birşey olmamakla beraber herhangi bir delil bulunmayan olayların varlığına inanan medya sazanlarına söylüyorum sadece komik oluyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yok delilden falan bahsetmiyorum fenerbahçe galatasaray mı yendi şike yaptık fenerbahçe son dakika golü ile maç mı kazandı şike yaptık fenerbahçe yenildi mi şike yaptığımız anlaşılmasın diye bu maçı bilerek yenildik artık böyle bi takım oldu fenerbahçe insanların gözünde avrupada şike yaptınız derlerse bilemem ama avrupada rahat oynarız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Tabi tek tek yöneticileri muhasebeciyi vs içeri atıyorlar, millette hiçbirşey olmamış gibi devam etsin ne olacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 $ikecilere mesaj yazmiyoruz beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 @adamınbiri Yani burda fb dışında herkesin sütten çıkmış ak kaşık olduğuna inanmıyordur heralde. Ha önümüze sunarla elbet gelecekte o konumda verecek cevapta çoktur @Darksun 2-3 sayfa geri gidersen nerden geldiğimizi anlarsın FB-Sivas maçından bir gol koyup al işte şike gibi bir söylem oldu cevap verince SAZAN ilan edildik. Medyadaki her habere sazanlık yapanlardan geldi konu buraya. Elbette susulucak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bişey sorucam bi de antep'in uefa gidiceği garantilenmiş eleme maçını ne zaman ve kimle yapıcağı fenerin falan küme düşmesi durumunda antep hiç etkilenmiyomuydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Grast said: 2-3 sayfa geri gidersen nerden geldiğimizi anlarsın FB-Sivas maçından bir gol koyup al işte şike gibi bir söylem oldu cevap verince SAZAN ilan edildik. Medyadaki her habere sazanlık yapanlardan geldi konu buraya. Elbette susulucak değil. peki sen o video'ya verdiğin cevap için niye sazan dediklerini anladın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 adamınbiri said: bişey sorucam bi de antep'in uefa gidiceği garantilenmiş eleme maçını ne zaman ve kimle yapıcağı fenerin falan küme düşmesi durumunda antep hiç etkilenmiyomuydu? Etkileniyor, Bursa şampiyonlar ligine eleme oynuyor, Antep ise 1 maç daha az oynayıp gruplara kalma şansı doğuyor. Burada tek etkilenmeyecek takım bjk, zaten kupa şampiyonu 1 eleme oynuyor 2. olmadığımız sürece avrupa ligi 1 ön eleme ile gideceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Grast said: @adamınbiri Yani burda fb dışında herkesin sütten çıkmış ak kaşık olduğuna inanmıyordur heralde. Ha önümüze sunarla elbet gelecekte o konumda verecek cevapta çoktur @Darksun 2-3 sayfa geri gidersen nerden geldiğimizi anlarsın FB-Sivas maçından bir gol koyup al işte şike gibi bir söylem oldu cevap verince SAZAN ilan edildik. Medyadaki her habere sazanlık yapanlardan geldi konu buraya. Elbette susulucak değil. Kardeş o videonun sonunu izle. Spoiler altına almıyorum zira Baggio sağolsun 100 kere gözümüze soktu espriyi. Sonra niye sazan olduğunu anlicaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 chagy said: Grast said: 2-3 sayfa geri gidersen nerden geldiğimizi anlarsın FB-Sivas maçından bir gol koyup al işte şike gibi bir söylem oldu cevap verince SAZAN ilan edildik. Medyadaki her habere sazanlık yapanlardan geldi konu buraya. Elbette susulucak değil. peki sen o video'ya verdiğin cevap için niye sazan dediklerini anladın mı?Hayır orda bir savunma politikasına girmedim gayet dalga geçtim onda şike varsa bundada var gibi. GS-Trabzon maçında şike olduğunu düşündüğümden yazdığğımı sanmıyorsun heralde. Neyse raid var ben kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 adam hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Darksun said: adamınbiri said: bişey sorucam bi de antep'in uefa gidiceği garantilenmiş eleme maçını ne zaman ve kimle yapıcağı fenerin falan küme düşmesi durumunda antep hiç etkilenmiyomuydu? Etkileniyor, Bursa şampiyonlar ligine eleme oynuyor, Antep ise 1 maç daha az oynayıp gruplara kalma şansı doğuyor. Burada tek etkilenmeyecek takım bjk, zaten kupa şampiyonu 1 eleme oynuyor 2. olmadığımız sürece avrupa ligi 1 ön eleme ile gideceğiz. eee antep'i yollamışlar ön elemeye? yani nolcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 çanak çömlek patladı. davalar düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 kusura bakma panpa diyip gitmeyecek, uefa'da maça erteleme falan vermezse antep'in yerine uefa'ya gidecek takım apar topar uçağa bindirilip maça gönderilecek. Tabii kararın verileceği süre çok önemli, işte o yüzden çok uzatmadan en kötü 1 hafta içinde kararın verilmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 benim merak ettiğim olay işte o antep çıktı maça ön eleme oynadı diyelim sonrasında karar verildi antep bi üst sıraya çıktı alttan gelen takım ne olcak? eee bize maç kalmadı laaa diye üzülcek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Grast said: Hayır orda bir savunma politikasına girmedim gayet dalga geçtim onda şike varsa bundada var gibi. GS-Trabzon maçında şike olduğunu düşündüğümden yazdığğımı sanmıyorsun heralde. Neyse raid var ben kaçar Ama genede konuyu anlamamışsın :(, bir bakıma da :) *successful attempt* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 BASIN TOPLANTISI BAŞLAMAK ÜZERE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Aziz Yıldırım serbest bırakıldı. http://bit.ly/noq6AI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 adamınbiri said: BASIN TOPLANTISINI BAŞLAMAK ÜZERE Turkce dersi de ba$lamali sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 çok ayıp ediyosun esh biz pikacuya laf atıyomuyuz ahfuaehfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 adamınbiri said: benim merak ettiğim olay işte o antep çıktı maça ön eleme oynadı diyelim sonrasında karar verildi antep bi üst sıraya çıktı alttan gelen takım ne olcak? eee bize maç kalmadı laaa diye üzülcek mi? abi antep maçı ne zaman bilmiyorum ama ondan önce karar vermek zorunda federasyon, herşeyden önce böyle bir durumda uefa izin verip oynatmaz, sonuçta antep'ten ziyade karşıdaki takım/takımlar mağdur duruma düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar