Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Özür dilerim bu ulvi kurala iştirak edemedim ancak, Senin lafların birbiriyle çelişiyor şu durumda. İddiaların hepsinin doğru olduğunu söylüyorsun (2 maçla kısıtlı değil iddialar) fakat 2 futbolcunun tutuklanmasını örnek gösterip boşuna tutuklanmadılar diyosun. e ortada 13-14 maç varken bunlarda şike olduğunu bahsedip 2 kişiden bahsediosun.
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:

yapmak zorund ama grast
şu saatten sonra kafası sıkışan
şike yaptınız siz
şikecisiniz diyecek
artık fenerbahçenin alın teri ile maç kazandığına kimse inanmaz

Ya inansınlar inanmasınlar okadar önemli değil o. Gelirler kanıtlarlar bizde ona göre reaksiyon veririz.

Hala kanıtlanmış birşey olmamakla beraber herhangi bir delil bulunmayan olayların varlığına inanan medya sazanlarına söylüyorum sadece komik oluyor diye
Sosyal ağlarda paylaş

yok delilden falan bahsetmiyorum
fenerbahçe galatasaray mı yendi
şike yaptık
fenerbahçe son dakika golü ile maç mı kazandı
şike yaptık
fenerbahçe yenildi mi
şike yaptığımız anlaşılmasın diye bu maçı bilerek yenildik

artık böyle bi takım oldu fenerbahçe insanların gözünde

avrupada şike yaptınız derlerse bilemem ama avrupada rahat oynarız artık
Sosyal ağlarda paylaş

@adamınbiri

Yani burda fb dışında herkesin sütten çıkmış ak kaşık olduğuna inanmıyordur heralde. Ha önümüze sunarla elbet gelecekte o konumda verecek cevapta çoktur

@Darksun

2-3 sayfa geri gidersen nerden geldiğimizi anlarsın FB-Sivas maçından bir gol koyup al işte şike gibi bir söylem oldu cevap verince SAZAN ilan edildik. Medyadaki her habere sazanlık yapanlardan geldi konu buraya. Elbette susulucak değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Grast said:

2-3 sayfa geri gidersen nerden geldiğimizi anlarsın FB-Sivas maçından bir gol koyup al işte şike gibi bir söylem oldu cevap verince SAZAN ilan edildik. Medyadaki her habere sazanlık yapanlardan geldi konu buraya. Elbette susulucak değil.

peki sen o video'ya verdiğin cevap için niye sazan dediklerini anladın mı?
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:

bişey sorucam bi de
antep'in uefa gidiceği garantilenmiş
eleme maçını ne zaman ve kimle yapıcağı
fenerin falan küme düşmesi durumunda antep hiç etkilenmiyomuydu?

Etkileniyor, Bursa şampiyonlar ligine eleme oynuyor, Antep ise 1 maç daha az oynayıp gruplara kalma şansı doğuyor.

Burada tek etkilenmeyecek takım bjk, zaten kupa şampiyonu 1 eleme oynuyor 2. olmadığımız sürece avrupa ligi 1 ön eleme ile gideceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Grast said:

@adamınbiri

Yani burda fb dışında herkesin sütten çıkmış ak kaşık olduğuna inanmıyordur heralde. Ha önümüze sunarla elbet gelecekte o konumda verecek cevapta çoktur

@Darksun

Kardeş o videonun sonunu izle. Spoiler altına almıyorum zira Baggio sağolsun 100 kere gözümüze soktu espriyi. Sonra niye sazan olduğunu anlicaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

chagy said:

Grast said:

peki sen o video'ya verdiğin cevap için niye sazan dediklerini anladın mı?
Hayır orda bir savunma politikasına girmedim gayet dalga geçtim onda şike varsa bundada var gibi. GS-Trabzon maçında şike olduğunu düşündüğümden yazdığğımı sanmıyorsun heralde.

Neyse raid var ben kaçar
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

adamınbiri said:

bişey sorucam bi de
antep'in uefa gidiceği garantilenmiş
eleme maçını ne zaman ve kimle yapıcağı
fenerin falan küme düşmesi durumunda antep hiç etkilenmiyomuydu?

Etkileniyor, Bursa şampiyonlar ligine eleme oynuyor, Antep ise 1 maç daha az oynayıp gruplara kalma şansı doğuyor.

Burada tek etkilenmeyecek takım bjk, zaten kupa şampiyonu 1 eleme oynuyor 2. olmadığımız sürece avrupa ligi 1 ön eleme ile gideceğiz.

eee antep'i yollamışlar ön elemeye?
yani nolcak şimdi?
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakma panpa diyip gitmeyecek, uefa'da maça erteleme falan vermezse antep'in yerine uefa'ya gidecek takım apar topar uçağa bindirilip maça gönderilecek.

Tabii kararın verileceği süre çok önemli, işte o yüzden çok uzatmadan en kötü 1 hafta içinde kararın verilmesi gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Grast said:

Hayır orda bir savunma politikasına girmedim gayet dalga geçtim onda şike varsa bundada var gibi. GS-Trabzon maçında şike olduğunu düşündüğümden yazdığğımı sanmıyorsun heralde.
Neyse raid var ben kaçar

Ama genede konuyu anlamamışsın :(, bir bakıma da :)
*successful attempt*
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:

benim merak ettiğim olay işte o
antep çıktı maça ön eleme oynadı diyelim
sonrasında karar verildi
antep bi üst sıraya çıktı
alttan gelen takım ne olcak?
eee bize maç kalmadı laaa diye üzülcek mi?

abi antep maçı ne zaman bilmiyorum ama ondan önce karar vermek zorunda federasyon,

herşeyden önce böyle bir durumda uefa izin verip oynatmaz, sonuçta antep'ten ziyade karşıdaki takım/takımlar mağdur duruma düşüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...