Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Grast said:

Ama senelerdir Fenerbahçe Cumhuriyeti mecazi söylemine yüklenenler ciddi anlamda Fenerbahçenin kendisinden ayrılmalarına sebep olur bu koşullarda.

Olayın olası negatif kararları sonrası varacağı nokta türk futbolunun ciddi anlamda kaosa sürükleneceğidir.

Havuz Sistemi dağılır
Kulupler birliği dağılır

Ortada işlenmiş bir suç varsa bunların gerçekten olması marifet değil valla, olması gereken şey Aziz'in istifası ve taraftarın susup oturmasıdır. Var mı yok mu bilmiyoruz fakat henüz.

Benim esas merak ettiğim şey; FB 9 puan gerideyken, ortada şikedir yatmadır hiçbir iddia yokken kim hangi delille şikayet etti de Ergenekon savcımız FB'yi aylardır sessiz sessiz teknik takibe alıyor, daha önemlisi neden lig bitiminde değil de genel seçim ve TFF seçiminden sonra bunlar ortaya dökülüyor, enteresan işler.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Grast said:

Ama senelerdir Fenerbahçe Cumhuriyeti mecazi söylemine yüklenenler ciddi anlamda Fenerbahçenin kendisinden ayrılmalarına sebep olur bu koşullarda.

Olayın olası negatif kararları sonrası varacağı nokta türk futbolunun ciddi anlamda kaosa sürükleneceğidir.

Havuz Sistemi dağılır
Kulupler birliği dağılır

Ortada işlenmiş bir suç varsa bunların gerçekten olması marifet değil valla, olması gereken şey Aziz'in istifası ve taraftarın susup oturmasıdır. Var mı yok mu bilmiyoruz fakat henüz.

Benim esas merak ettiğim şey; FB 9 puan gerideyken, ortada şikedir yatmadır hiçbir iddia yokken kim hangi delille şikayet etti de Ergenekon savcımız FB'yi aylardır sessiz sessiz teknik takibe alıyor, daha önemlisi neden lig bitiminde değil de genel seçim ve TFF seçiminden sonra bunlar ortaya dökülüyor, enteresan işler.

eh tabii ki seçim süreçlerini etkilemek istemedikleri için, lig mi daha önemli Tayyip'in seçim süreci mi? Lütfen. Kaldı ki lig bitmeden bu operasyon yapılsa, lig bitemezdi daha büyük kaos olurdu. İtalya'da da lig bittikten sonra yapılmıştı her şey. Doğrusu o
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Grast said:

Havuz Sistemi dağılır
Kulupler birliği dağılır

Ya zaten bahsettiğin olaylar fenerbahçe taraftarını sinirlendiriyor.

Dediğin gibi kulup 9 puan geride 3. sırada. Hiç bir ümit vermiyor. Yeni Malatyaspor'a yenilmiş. Birinin kafasına dank etti de haydi bi araştırma başlatalım bu fenerbahçe kesin şike yapar mı dedide 2010 yılında böyle bir soruşturma başlatıldı araştırmaya geçildi. Hayretle izliyorum yani çok mantıklı gelmiyor gelişmeler.
Sosyal ağlarda paylaş

pelin; Lig bitmeden yapsınlar demedim zaten, o kadarını kafam alabiliyor çok şükür de; lig biter bitmez kim ne şike yaptıysa yaptı ve bitti işte, tescil edilmeden kimi alıyorsan al bir an önce kapansın bitsin. Yok işin içine "seçimden sonra yapalım şimdi seçmen kaybı olmasın" giriyorsa, hele savcı Zekeriya Öz iken, olayın siyasi hesaplaşma boyutunun olmadığını söylemek mümkün değil.
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Ilhan eksioglu yakalanmis son dakika cnn turkde verio yakalanmak nasi oluo kaciomuydu ki adam

uyusturucu kacirirken yakalanmis gibi vermis haberi yanliz

İlhan Ekşioğlu tatildeydi. Gittiği otele polisler giriş yaparken kendisine haber verildiği iddia edildi ve bir şekilde ortadan kayboldu. Olay bu yani. Niye kaçıyorsun be adam. Sabahtan beri takiptelerdi adamı...
Sosyal ağlarda paylaş

birinin öyle yapmasını mı bekliyorsunuz ya? İçeri adam sokmuşlardır belki, zaten Aziz hakkında çeşitli başka dedikodular da var, illa izliyorlardır adamı. İçerdeki adam da bunların yapılacağı duyumunu alınca operasyon başlamıştır işte. Çok film gibi oldu da öyle yapıyorlar sonuçta organize suçlarla ilgili uzun soluklu operasyonları
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

pelin; Lig bitmeden yapsınlar demedim zaten, o kadarını kafam alabiliyor çok şükür de; lig biter bitmez kim ne şike yaptıysa yaptı ve bitti işte, tescil edilmeden kimi alıyorsan al bir an önce kapansın bitsin. Yok işin içine "seçimden sonra yapalım şimdi seçmen kaybı olmasın" giriyorsa, hele savcı Zekeriya Öz iken, olayın siyasi hesaplaşma boyutunun olmadığını söylemek mümkün değil.

ya açıkçası siyasi hesaplaşmayla hiçbir ilgisi olduğunu düşünmüyorum, zira hesaplaşmaya gerek yok, aklıbaşında her başbakan böyle bir gücü varken, o soruşturmayı bekletir seçim sonrasına kadar. Aziz'le siyasi kavgası olması gerekmez.

Ayrıca bilmediğimden soruyorum, Aziz'le ne siyasi hesaplaşması olacak ki? Siyasi gücü olan bir adam deil sonuçta Aziz pek, öyle mi yoksa? :/
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Ne olmuş yani siyasi boyutu var diye şikenin görüntülerle kayıtlı olması ve 1 senedir takip edilen konuşma kayıtlarını geçersiz kılamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

reampage said:

Ilhan eksioglu yakalanmis son dakika cnn turkde verio yakalanmak nasi oluo kaciomuydu ki adam

uyusturucu kacirirken yakalanmis gibi vermis haberi yanliz

İlhan Ekşioğlu tatildeydi. Gittiği otele polisler giriş yaparken kendisine haber verildiği iddia edildi ve bir şekilde ortadan kayboldu. Olay bu yani. Niye kaçıyorsun be adam. Sabahtan beri takiptelerdi adamı...
operasyonu yönetenlerden birisin heralde.lol.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Baggio said:

Ne olmuş yani siyasi boyutu var diye şikenin görüntülerle kayıtlı olması ve 1 senedir takip edilen konuşma kayıtlarını geçersiz kılamaz.

Ben biriyle 2-3 mesajdır bir şey konuşurken son mesajı cımbızla çekip saçma sapan cevaplar verme abi lütfen, zorla germeye çalışıyorsunuz ortamı ya da adam gibi okumak zor geliyor. Kaç mesajdır diyorum suç ve delil varsa tabii ki gereken yapılacak, bir şey varsa Aziz istifa etmeli ve taraftar olay çıkarmamalı diye.

Hatta tüzüğü bilmiyorum ama TFF ve/veya FB tüzüğüne göre kendiliğinden düşecektir başkanlığı muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

Birşey varsa Aziz'in istifa etmesine gerek kalmayacak zaten =) Şu olaya en çok sevinende saadettin saran'dır.. (olayların yaptırım uygulanmış olması durumunu düşünerek yazıyorum keşke şu olay mehmet ali aydınlar futbol federasyonu başına geçmeden gerçekleşseydi en azından daha güvendiğimiz adamlara emanet olurdu bu camia)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...