Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

suçlu muamelesini savcı yapıyor, adamın tutuklanmasını istiyor üstelik bunun kafasına göre değil delillere göre yapıyor, hangi delillere göre yaptığını tabiki kimse bilmiyor, ama sonuç olarak bu adam ciddi bir suçlama ile içerde ve ona oluşan bu nefret bu olayla başlamadı ki son 3 - 4 yıldır var ve biz bunu her dile getirdiğimizde çekemiyorsunuz dediniz,

he bu adam aziz yıldırım değilde atıyorum bir can bartu olsaydı, kimse bu şekilde saldırmazdı hadi canım can bartumu derlerdi bir saygı olurdu, ama aziz yıldırıma karşı oluşan bu nefretin suçlusu kendisidir kendisi ekti bu nefret tohumlarını sorun bu siz bunu anlamıyorsunuz.

ben tekrar tekrar soyluyorum aziz yıldırımdan dolayı her ne kadar fenerden nefret etsemde, fenerbahçenin tarihine ezeli rekabete ve dostluğa saygım var eminim ki burdaki herkesin var ama konu aziz yıldırım bu şike olaylarından öncede benim ve bir çok beşiktaş taraftarı için konu yine aziz yıldırımdı,

bunu da yıllar önce pankar açarak söylemiştik.
saygımız 100 yıllık ebedi dostluğu ve ezeli rekabeti yaratanlara!
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Iggy said:

baggio duymak istediğinizi söylüyo aradaki fark o. tabiki kendi fikirleri bu arada ona bişey demiyorum, yanlış anlamasın beni.

hayır, ikimizin de aksine objektif yaklaşıyor olaya, ülke sporundaki gerçeklerin de farkında Aziz Yıldırım'ın karakterinin de

Abi dışardayım okuyamıyorum hepsini, gene takmışsınız 30-40 sayfayı, bittim yarın sabah :p Kulağım çınlamış gibi girdim şunu gördüm, teşekkür ederim.

FB'yi şimdiden suçlu ilan eden de, suçsuz ilan eden de haksızdır, benim konunun başından beri iddiam bu. Burada körü körüne Aziz'i savunanlardan çok daha fazla üzülüyorumdur muhtemelen kulübümün haline, ama elimden geldiğince objektif olmaya çalışıyorum.

Davanın siyasi amaçlı olduğunu düşünüyorum, daha önce de belirttim bunu. Diğer kulüplerin de temiz olduğunu düşünmüyorum, öyle olduğunu düşünen de yoktur sanırım. Fakat bu sezon iddia edilen işleri yapıp da tesadüfen veya siyasi sebeplerle de olsa yakalandıysa, bu yapmış olduğu gerçeğini değiştirmez, gereken yapılmalıdır. Bugün savcı serbest bırakmamış sanırım, %75 dediğim oranı %85'e çekiyorum bu sebeple, tutuklu yargılanması kabul edilirse %95 olacak bu :p

Pazartesi mi karar verecek TFF?
Sosyal ağlarda paylaş

Iggy said:

ya bana şunu açıklasanıza.

ergenekona neden inanmıyordunuzda, buna bu kadar ne kadar şike, kanıt vs varsa yapılırken ordaymışsınız kadar net konuşabiliyosunuz?

Herşey Kaan Söylemezgiller'e atılan mesaj sonrasında, öyle birşey olmadı ile başlayıp, şakaydı ile bitirilmesi ile insanlar kıllandırıldı. Konunun bir tarafı da Fenerbahçe idi. Daha sonra İbrahim Akın'ın 100.000 dolarlık şakası çıktı. Konunun bir tarafı yine Fenerbahçe... Emenike'ye yapılan sözleşmenin maçtan 2 gün öncesinde imza tarihi olan senetlerin bankada delil olarak tutulması. Ve daha bir sürü şey.

Bunlar küçük şeyler olarak görülebilir ama bunun tarafı olmayan insanların midesini bulandıracak kadar ciddi iddialar.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

|Joker| said:

biz de zamanında yaptık ama Fenerbahçe yakalandı deme cesaretini gösterin.

http://malcolm816.com/_sites/youlaughyoulose/wp-content/uploads/2011/07/poker-face.jpg
Uruguay Şili maci basladi bu arada, azicik futbol izleyelim.

şunu diyemeyen adamın zaten ne samimiyetinin, ne de burada konuştuklarının en ufak bir inandırıcılığı yok.

mehmet baransu ile rasim ozan gibi bir şey oluyorsunuz şunu diyemedikten sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Iggy said:

ya bana şunu açıklasanıza.

ergenekona neden inanmıyordunuzda, buna bu kadar ne kadar şike, kanıt vs varsa yapılırken ordaymışsınız kadar net konuşabiliyosunuz?

Herşey Kaan Söylemezgiller'e atılan mesaj sonrasında, öyle birşey olmadı ile başlayıp, şakaydı ile bitirilmesi ile insanlar kıllandırıldı. Konunun bir tarafı da Fenerbahçe idi. Daha sonra İbrahim Akın'ın 100.000 dolarlık şakası çıktı. Konunun bir tarafı yine Fenerbahçe... Emenike'ye yapılan sözleşmenin maçtan 2 gün öncesinde imza tarihi olan senetlerin bankada delil olarak tutulması. Ve daha bir sürü şey.

Bunlar küçük şeyler olarak görülebilir ama bunun tarafı olmayan insanların midesini bulandıracak kadar ciddi iddialar.

Fatih Camii'ne cuma namazından sonra uçakla saldıracaklardı. Allah müminleri korudu. Ufak ama mide bulandıracak kadar önemli bir iddia..
Sosyal ağlarda paylaş

100 yıldan daha büyük Fenerbahçem, babamdan miras, diyorlar, deniyorlarla bir haftada bitirildi.

ne diyim beyler. bu benim bu topice son postum.
umarım aynı şekilde bi siyasi hareket birgün sizinde başınıza gelmez. kim şike yaptıysada cezasını çeksin.. ama başınıza gelirse, karşınızdakilerin nasıl nefretle saldırdığını, nasıl herşeye bir cevapları olduğunu goreceksiniz. öyle bir duruma düşeceksinizki anlatsanızda kimse anlamayacak. iş işten geçince anlarsınız belki bigün.
babanızdan size miras tek aşk elinizden alındığı zaman böyle.
anlayacağınızıda tabiki düşünmüyorum bu duruma düşmeden, inşallahta asla düşmezsiniz..
insanların ikiyüzlülüğünü görüp benim kadar mideniz bulanmaz umarım.
insanların bazen nasıl vahşilebileceğini ve ne kadar kolay parmaklarında oynatılabileceğini.
Sosyal ağlarda paylaş

|Joker| said:

tinu said:

suçlu muamelesini savcı yapıyor, adamın tutuklanmasını istiyor üstelik bunun kafasına göre değil delillere göre yapıyor, hangi delillere göre yaptığını tabiki kimse bilmiyor,

Ergenekon'dan farkı nedir :)?

he ben olayın içinde komplo olduğunu düşünenlerdenim, ben komplo yoktur demiyorum ama şikede bir o kadar gerçektir, zaten bu tarz bir şikeye kalkışmak için ya deli olmak yada garanti almak lazım, bakın daha öncede yazdım, fener 2 defa son anda sampiyonluk kaybetmiş bir takım, bu sene birileri çok ciddi birileri yönetime bakın yine son anda kaybetmeyin gelin garantiye alalım diyerek üstüne garanti vererek bu işe soktuklarını düşünüyorum he bu bencede komploydu cunku bu kadar buyuk rıske anca guvence alarak girer insanlar, ve yönetimde bu şike olayına girdi bu çok net ve onlara garanti verenlerde onların ipini çekti, bana göre olay net budur. arkasında siyasi sebebler vardır, zaten azizden sonra fenerin başına kimin geleceği bunu cok daha net ortaya çıkartıcaktır, amaaaa bütüüüüüüüüüün bu sebebler aziz yıldırımı masum yapmazki sonuçta bu komploya uymuşdur. Koskoca fenerbahçenin adını şike ile kirletmiştir, hadi bunları bırak bir yana son 3 - 4 yıldır tavırlarıyla hakaretleriyle fenerbahçe düşmanlığının mimarı olmuştur. bu yüzden bugun insnalar fenere üzülürken aziz yıldırıma gülüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

gene de bakıyorum da... Patide bile fenerliler şikeyi savunur duruma gelmiş, GS'liler ise hukuksuz tutuklamalara alkışlar olmuş. Ayni bizden mi onlardan mı muhabbeti sürüyo.
şikeyi savunan fenerliler kimler? bakıyorum bakıyorum sürekli bu mesaj ama ortada böyle kişileri göremiyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

Şu topicte kimseye kızıp sinirlenemiyorum.Herkes olması gerektiği gibi çok duygusal bu konuda.Topicin dava süresince değerlendirilmesi bile saçma hal almaya başladı.Çünkü elde bişey yok yaşananlar yazılıyor, herkes duygusuna göre ne istiyorsa o olmuş gibi davranıyor.

Fenerliler Aziz'in suçlu olduğuna inanmak istemiyor, konduramıyor.Geçen cumartesi çok sevdikleri başkanları şuan iğrenç bi leke ile mahkemeye çıkarılmak üzere tutuklu yargılanıyor.Diğer taraftan renklerine aşık olduğu takım o sevilen başkan nedeniyle 2.lige düşüp ömürleri boyunca taşıyacakları şikeci damgasıyla takımının anılacağını düşünüp üzülüyor ve sinirleniyor.Şurda bunun aksini düşünen ve bu konuda eğlenen diğer bireylere karşı savunma yapmaları halen suçun kanıtlanmadığı dönemde normal olarak karşılıyorum.Eğer Aziz'in suçlu olduğu kanıtlanırsa onların da diğer takım taraftarlarının koyduğu tepkiyi koyacaklarına inanıyorum.

Diğer taraftan Aziz'in suçlu olduğunu düşünen ve buna artık kendini inandırmış bir kitle var.Bunun nedeni Aziz Yıldırım'ın Fener düşmanlığı yaratması (Cumhuriyet vb.) ve daha önce çıkan şike dedikodularının etkisi altında kalınması.Daha bunlar çıkmadan önce Aziz satın alır vs diyen bi topluluktuk. Aziz'e duyulan antipati nedeniyle onun da cezalanmasını istemeleri normal.Onlar da bu konuda duygusal yaklaştığını düşünüyorum.Bu kitlede Aziz suçlu değil çıksa bile onlar için artık suçlu ilan edilmiştir ki Aziz Yıldırım artık aklansa da aklanmasa da başkanlığa devam edeceğini düşünmemekteyim.

Gelelim kendi düşünceme; Aziz bana kalırsa ne suçlu ne de suçsuzdur şimdilik.Yürekten inandığım ise gerçekten suçlu olduğudur ki medyada da bu yönde ilerlemekte haberler.Kimsenin günahına girmek istemem ancak Aziz Yıldırım'da bunu yapabilecek güç olduğunu düşünüyorum.Geçen seneki son haftada kaybedilen şampiyonluk sonucu yaşadığı hırsta kendisini buna itmiş ve başkalarının da kafasına girmesiyle yapmış olabileceğini düşünüyorum.Fenerbahçe bizi yener evet :) ama ezeli rakibimizdir.Ben bu sene fenerle eğer 2 maç yapmazsak bu ligden keyif alamam.Her maç bi yana Fener maçları diğer yanadır.Küçükken ağlardım kaybedince :) Eğer fener düşerse kayıp sadece bu senede değil, yaşanacak maddi kayıplardan dolayı uzunca bir süre kendini toparlayamaz.

Neyse uzun lafın kısası hak yerini bulsun ezeli rakibimiz eğer hakkıysa ligde dursun, değilse düşsün.Temiz bir ligde tekrar o derbilerimizde formalarımızı giyip atılan gollerde çılgınca sevinelim veya üzülelim.

Derbimizi kaybetmeyelim..

En uzun postum olabilir pati tarihindeki sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...