Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

bank asya diye bağırmışlar, canına susamış salaklar :D

banlanıp gelmek ip ban sebebiydi eskiden zaten sanki? tabi laf yetiştiririm banlandıysa sebebi var değil mi?

Anlamadan bir şey yazdığım yok, anlıyorum yorumumu yazıyorum beğenmeyebilirsin işte. antucu kafasında yazdıklarını düşünüyorum hala bazı arkadaşların. Ve çok yazıyorum evet, sorun mu var?

Sana bol şans. Ve sabah akşam bunları düşünüp bide başlığa yansıtıp başlığında içine ettiğin için saol.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

adamları içeri alıyorlarsa masumiyetleri kanıtlanana kadar suçludurlar benim gözümde işte, zira bunları ellerinde sağlam delil olmasa, masum olsalar alamazlar. Yemez. Kralı gelse yemez yani koca caimayı yok yere karşısına almaya
benim gözümde senin gözünde diye bir şey var mı saçmasapan konuşmayı keser misin

TCK ya göre suç olan birşeyi "benim gözümde" diye yorumlarsan ergen bebelerin "18 yaş altını almıyoruz" denilen yerlere "ben girerimm" demesi gibi bi hale düşüyorsun ddfs
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

nilep ve benzerlerine bakarak akp'nin neden %50 aldığını çözebilirsiniz aslında.

onlar da ergenekon'a bakıp, bu kadar rütbeli, meşhur, güçlü adamı bir şey olmasa nası içeri alcaklar tutuklayacaklar diye düşünüyor. bir fark yok arada.

o adamların sebepsiz yere iceri girdiklerini dusunuyorsan zaten %50 de sen varsın garanti :)
Sosyal ağlarda paylaş

of insider bilgiler geldi, doktor olan annemin iş arkadaşı Aziz'in özel doktoruymuş. Bugün gelmiş arada işe, konuşmuşlar, yırtarsa sağlıktan yırtar yoksa tutuklanacak demiş. Bi de anneme göre anksiyeteyi bahane edip zaman kazanıyorlarmış ama o tamamen kendi görüşü. Tıbbi görüşü de anksiyeteyle kardiyak sorunların artabileceği yönünde
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...