Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 nileppezdel said: bank asya diye bağırmışlar, canına susamış salaklar :D banlanıp gelmek ip ban sebebiydi eskiden zaten sanki? tabi laf yetiştiririm banlandıysa sebebi var değil mi? Anlamadan bir şey yazdığım yok, anlıyorum yorumumu yazıyorum beğenmeyebilirsin işte. antucu kafasında yazdıklarını düşünüyorum hala bazı arkadaşların. Ve çok yazıyorum evet, sorun mu var? Sana bol şans. Ve sabah akşam bunları düşünüp bide başlığa yansıtıp başlığında içine ettiğin için saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 nilep mesajların yarısını versene ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ah rica ederim :) abi ben diyorum hep alsınlar madalyalarımı, prestige kasayım (:P) madalyalar tamken post kasacak halim yok heralde, ilgimi çeken konu tartışıyorum ondan bu kadar yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 hastaneye götürülüyomuş aziz şişli etfale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 eskiden nickin altında herkesin tuttuğu takımın renkleri olurdu, aklıma geldi sadece :) yalnız dizi sornu merak eder gibi ediyorum ne olucağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 cavanagh said: hastaneye götürülüyomuş aziz şişli etfale ölecek abi adam :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 zil takıp oynarsınız işte? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 o kadar da değil, hele mahkeme sonucunda suçlu çıkarlarsa cezasını çekemeden öldü diye kan ağlarım, yok masumsa da işte normal bi insan ölünce ne kadar üzülüyorsam o kadar üzülürüm de sevinmem yani. çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Futbolda şike soruşturması kapsamında tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım rahatsızlandı. Yıldırım, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Zegna said: zil takıp oynarsınız işte? :) allah korusun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 offf nabıcaz be kamil http://www.youtube.com/watch?v=MRaU1Dze9V0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Bu adam hapisde yapamaz gibi geliyor bana. Erbakan vari ev hapsi felan verirler belki. Yoksa ölüp gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Dava sonuçlandığında şu görüntüler videolar falan düşermi basının eline.Çok merak ediyorum durmadan hastanelik oldu Fenerbahçeli yöneticiler.Ne gösteriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Darksun said: Bu adam hapisde yapamaz gibi geliyor bana. Erbakan vari ev hapsi felan verirler belki. Yoksa ölüp gidecek. öyle olmalı zaten, ne olursa olsun yazık adama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 nileppezdel said: adamları içeri alıyorlarsa masumiyetleri kanıtlanana kadar suçludurlar benim gözümde işte, zira bunları ellerinde sağlam delil olmasa, masum olsalar alamazlar. Yemez. Kralı gelse yemez yani koca caimayı yok yere karşısına almayabenim gözümde senin gözünde diye bir şey var mı saçmasapan konuşmayı keser misin TCK ya göre suç olan birşeyi "benim gözümde" diye yorumlarsan ergen bebelerin "18 yaş altını almıyoruz" denilen yerlere "ben girerimm" demesi gibi bi hale düşüyorsun ddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 giriyolar ama (:P) ya adam pazartesiye kadar mahkemeye çıkarılsa bari, oyalamasınlar federasyonu daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Yazik valla aziz beye. Umarim hastanede gecirir zamanini yoksa icerde cok ceker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 nilep ve benzerlerine bakarak akp'nin neden %50 aldığını çözebilirsiniz aslında. onlar da ergenekon'a bakıp, bu kadar rütbeli, meşhur, güçlü adamı bir şey olmasa nası içeri alcaklar tutuklayacaklar diye düşünüyor. bir fark yok arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ahmedinejad said: nilep ve benzerlerine bakarak akp'nin neden %50 aldığını çözebilirsiniz aslında. onlar da ergenekon'a bakıp, bu kadar rütbeli, meşhur, güçlü adamı bir şey olmasa nası içeri alcaklar tutuklayacaklar diye düşünüyor. bir fark yok arada. o adamların sebepsiz yere iceri girdiklerini dusunuyorsan zaten %50 de sen varsın garanti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 anlamadım şu dediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bende anlamadım yazdıktan sonra ortak :D edit : trolleyecek hal kalmadı cok leş sıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ulan adam sağlıkta bile şike yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 visible village doesn't require a guide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 of insider bilgiler geldi, doktor olan annemin iş arkadaşı Aziz'in özel doktoruymuş. Bugün gelmiş arada işe, konuşmuşlar, yırtarsa sağlıktan yırtar yoksa tutuklanacak demiş. Bi de anneme göre anksiyeteyi bahane edip zaman kazanıyorlarmış ama o tamamen kendi görüşü. Tıbbi görüşü de anksiyeteyle kardiyak sorunların artabileceği yönünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 yeni geldim. tenis oynamaya gitmistim, telle ogrendim sevk kararini gelince de gs hazirlik macina baktim, dur bakalim neler diye girer girmez yine hastalandi sisli etfal son dakikasi dustu ajanslara. hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar