escape Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 abi ben polis olsam döverdim ya. döverdim dediğim işte hırpalardım. "burası türkiye ulan burada para değil adalet konuşr. (kravatından tutarak çeker) şimdi söyle ulan kimlere para verdin hangi maçlarda şike oldu (saçlarını çeker)" of gaza gelişime bak dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 aziz yıldırıma mı yapardın onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 adam behzat ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 o 500k taraftar gözünde tek morluk görse affetmez ha. Gerçi Aziz böyle tuvalete gitse kendi gözünü morartsa, dövdüler beni dese ne olay olur ha sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 adam canına susamış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 escape said: abi ben polis olsam döverdim ya. döverdim dediğim işte hırpalardım. "burası türkiye ulan burada para değil adalet konuşr. (kravatından tutarak çeker) şimdi söyle ulan kimlere para verdin hangi maçlarda şike oldu (saçlarını çeker)" of gaza gelişime bak dfs Aziz de ne sağlam adam ya.Zaten yüz defa fenalaştı.Elinde kalırdı anında dört kolluya bindirirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 adamınbiri said: aziz yıldırıma mı yapardın onu? ona yaparken zevkten titreyerek.. o kadar nefretimiz var adama zaten ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 aziz tatlı adam ya demeyin öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 VUVMAYIN MEMUV BEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 KOMSEVIM VALLAHA BISEY YAPMADIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Aziz'e bir bidon turşu suyu içirip sanayi güneşinin altında bıraksalar bile umrumda değil şu saat, olay futbol takımını ne kadar bağlıyor bunun kararı lazım. Zaten Korcan'ın tutuklanmasıyla sıçtın mavisi verdi olay, Aziz'e ne yaparlarsa yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 kardeş, ben komiserim/başkomiserim ve organize suçlar bürosundayım... kim ne yapabilir bana? Cons said: VUVMAYIN MEMUV BEY huaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Cons said: VUVMAYIN MEMUV BEY AZİZLE DALGA GEÇME TAAM MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 simdi serbest kaldimi bu adam. özet gecin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 YEMEDİK İŞTE YEMEDİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Seele said: simdi serbest kaldimi bu adam. özet gecin. hayır hastalanmış yine, kanıtları yüzüne vurduklarında kalbi dayanmamış yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 valla aziz yıldırım'ın avukatları böyle facebook takip ediyo falan gibi bişeyler söylemişti biri topicin başlarında. şu konuşmaları bi görürse ağzınıza ağzınıza vururlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 nileppezdel said: Seele said: simdi serbest kaldimi bu adam. özet gecin. hayır hastalanmış yine, kanıtları yüzüne vurduklarında kalbi dayanmamış yine sakali komikli post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Fener ile şike olayında adı geçen Sivas'tan Başkan Mecnun,kaleci Korcan Eskişehir den T.D Bülent ve Ümit Karan F.bahçeden yöneticiler şekip ve ilhan tutuklanmış.Zaten normalde olacak belli ama sağolsun ülkemde her türlü adaletsizliğe açık olduğumuz için heyecanla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 hayatımda gördüğüm en gerizekalı haber. 2010'dan beri editlenmemiş bir makale görüyorsun ve bunu "ŞAMPİYONLUĞU KALDIRMIŞLAR" diye manşet yapıyorsun. sonra da spor medyası uyuyor bomba haber bizde diye siteye koyuyorsun. vay arkadaş ya. http://i.imgur.com/1SjB0.jpg http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=24421253 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bu saatten sonra aziz çavuşa bile vuramaz , nereye vuruo azına azına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 he hiç kanıt yokken almışlar adamı içeri, umut fakirin ekmeği tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 El-Barto said: valla aziz yıldırım'ın avukatları böyle facebook takip ediyo falan gibi bişeyler söylemişti biri topicin başlarında. şu konuşmaları bi görürse ağzınıza ağzınıza vururlar :) bak bu doğru sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 yöneticlerin yanında takımın mali işler sorumlusu tamer yelkovanda tutuklandı aziz yıldırım bence çok net tutuklanacak ama işte fener ene ceza verilcek mevzu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Red said: yöneticlerin yanında takımın mali işler sorumlusu tamer yelkovanda tutuklandı aziz yıldırım bence çok net tutuklanacak ama işte fener ene ceza verilcek mevzu o Bu kadar tutuklanmaya şampiyonluk alınmaz küme düşürülmez ise yuh artık zaten.Hele Aziz hiçbirşey yokmuş gibi salınırsa vay haline bu adaletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar