Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Cüneyt Tanman bağlandı bugün bir ara NTVSpor a yahu ben hiç birşey yorum yapmadım diyor ama benim ağzımdan çıkmış gibi açıklama yaptılar diyor. Kesin resmi olmayan kaynaklara (gazete vb) güvenmemek lazım heyecan yaratmamak açısından
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ya hala yeto avukatlar çıkıp TFF kanaate göre karar vermemeli diyor. Adamlar "kanıtları" gördü aga, ne kanaati ya hasta mısınız? yetoluk etmeyin birader kaç sene okuyup avukat olmuşsunuz, feneri kurtaracaz, kamuoyu oluşturacaz diye saçmalamayın /end rage
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 1 saat içinde savcı tutuklama istemi ile mahkemeye gönderdi haberi gelir, bir 6 saatte mahkeme sürer yada sağlık nedeni ile yarına kalır mahkemeden de tutuklama kararı çıkar, p.tesi fedarasyon toplanır, salı günü düştüğünü açıklarlar biter gider.
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Ligtv Son dakika : Aziz Yıldırım'ın sağlık sorunları nedeniyle sorgulamasına ara verilmiş. bu ne lan simdi fghjjkgh.
escape Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ege avukat onlar. para alıyolar bu işten.. onlar yaptıgı savunmayla falan eğer aziz bi serbest kalırsa dünyanın parasını yağdırır aziz avukatlara.. adamlar da kendiin düşünmek zorunda. düşünerek saçmalıyor evet ama yapacak bişi yok :D
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Bu arada kanıtların TFF'na gösterilmemesi gibi bir durum da oluşabilir, çünkü çete kapsamında yargılanıyor bu insanlar ve çete soruşturmaları neredeyse her zaman gizlilikle yürütülürmüş. Tolga Şardan öyle dedi.
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Azizin çok üstüne geldiler heralde bir sorguda hastaneye gitme rekorunu kırmıştır.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 kanıtları çoktan gösterdiler deniyor, gizlilikle yürütülür ama TFF de ciddi bir kurum, borsaya açık bir yığın dev kulübü bünyesinde barındırıyor, çılgın paralar dönüyor ülke ekonomisinde de çok etkili. Verecekleri karar da ülke ekonomisini ilgilendirdiğinden gösterirler delilleri, ki göstermeliler de Fener aynen devam eder de 3 sene sonra suçlu bulunursa şikeci takımla oynanan o 3 sezonun hesabını nasıl verecekler? Göstermeliler kanıtları
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Aziz Yıldırım'ın savcı Mehmet Berk tarafından yapılan sorgusu sabahın erken saatlerinden beri devam ediyor. NTVSpor Yıldırım'ın sorgusunun sona erdiğini duyurmuştu ancak sorguya verilen aranın Yıldırım'ın rahatsızlığından kaynaklandığı öğrenildi. Sorgu daha bitmemiş.Heralde baktı Aziz işler sarpa sarıyo alıyorlar mapusa bi hastane daha patlattı.
escape Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 abi konuşturmak için dövüyolarmıdır acaba?
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ben tenis oynamaya gidiyorum artik gelince ogreniriz akibetini. hadi iyi nobetler. :D
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Göstermeliler bence de ellerinde ne varsa. Öte yandan borsa kapandıktan sonra karar açıklar bence savcı.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 hortumla dövüolarmış bu arada fenerbahçe küme düşmese bile bana göre bi -puan geyiği ve aziz yıldırımın başkanlıgı gider en kötü
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Aziz bırakacam demiş aklansam bile.Yeter artık canımdan kıymetlimi moduna girmiş.Ailesinden duymuş milliyet gazetesi öyle okudum.
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ulan ara mı verildi bitti mi? ara verildiyse küfür edicem çünkü
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Red said: hortumla dövüolarmış bu arada fenerbahçe küme düşmese bile bana göre bi -puan geyiği ve aziz yıldırımın başkanlıgı gider en kötü şunu yapabiliyorlar mı yasal olarak, ben onu çoooooooooooooooook merak ediyorum. Kaldı ki kendi yönetmeliğine sırf takım büyük diye uymayan federasyona bir daha kim güvenebilir?
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bank asyadaki takımlar şikeye doyacak
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 fb düşmez, tff den küme kararı gelir , tahkimle -30puan olur ..... totemmmmmmm
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 güney korede 10 futbolcu ömür boyu men almış şikeden
Öne çıkan mesajlar