Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Yönetiminize ciddi saygı duydum. Sorumlu yöneticilik bu işte. Klüpler birliğinin sadaka gibi -30 puanla süper ligde başlasın saçmalığını da çok çok iyi cevabını vermişler. Bu kararı kimler verdiyse tebrik ediyorum...

Sonra Lathspell geliyor, tüm saygımı bir anda kaybediyorum yine Fenerbahçeye...

Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

Flameoffear said:

İddialar doğruysa Türk futboluna vereceğiniz kadar hasarı vermişsiniz zaten. Şu aşamadan sonra düşmeniz geri götürmez futbolu. Bir şey de olmaz. Zaten muhteşem bir futbol camiamız varmış gibi konuşuyorsunuz. Futbolun hali ortada daha nereye gidicez?

Şikeden küme düşürülürseniz de basbaya lekelenirsiniz. Bundan 20 sene sonra da insanlar "fener şikeden küme düştü" der. Hele ortada rekabet varsa bunu kimse unutmaz, her fırsatta önünüze sererler.

Duygusal yaklaşıyorsunuz da işi karşı tarafa hakaret boyutuna taşırsanız siz zararlı çıkarsınız. Kuyruk acısıymış filanmış. Bir Galatasaraylının Fenerbahçeden ne kuyruk acısı olacak. 10 senedir yenemiyoruz bu mu? Tanrım ne büyük başarılar elde etmişsiniz acıdan kendimi kesicem o derece. Komik olmayın.

butthurt much?

ADSAJSDHAS

Şikeci?
Sosyal ağlarda paylaş

hayır da nasıl daha mantıklı arkadaş ben onu anlamadım. bank asya'da 3 yabancı oynayabiliyosun. hadi birisi alex (türk kontenjanı) kalan 3 kim olacak (ki kalır mı yani diğerleri (eden hazard fln gelir belki 3'ün biri olarak).

Sonra, ligtv geliri var bunun bir sürü stada geliri vs. nasıl kendi gelirleri açısından bank asya daha iyi olacakmış ki? bank asya hisse mi vermiş bankadan?

Dipnot: bankasya'da tarihin en ballı sponsorudur heralde bu arada :P
Sosyal ağlarda paylaş

bu da @nilep
yok maddi açıdan demişler ben ona binayen şeğettim.

ayrıca nilep dua edin bu sene patladınız yoksa kesin sizin de çıkardı biton şike. "yığaaaa bi git olm ne şikesi, zaten canım burnumda" diye geri çevirmiştir delnan şikecileri :P

aquila said:

calimero said:

birisi alex (türk kontenjanı)

wat

alex türk oldu hacı

aleks

haa pardon ya işlemiyo muydu neydi alex'te, vatandaşlığa geçtikten sonra bilmemkaç yıldı galiba pardon :/
Sosyal ağlarda paylaş

said:
700 BİN LİRAYA CAMİ YAPTIRDIM
BÜLENT UYGUN: Ali Kıratlı eskiden beri aile dostumdur. O tarihlerde Eskişehir’e geldi. Oturup yemek yedik. Gazetelerde de vardı. Alenen yemek yedik. Ayrıca ben Ümit Karan ile beraber kesinlikle şike olayına iştirak etmedim. Ben 700 bin lira verip cami yaptırdım. 300 bin lira verip okul yaptırdım. Paraya ihtiyacım yoktur. Ayrıca şike olayı futbolcular yoluyla yapılır. Bana şike teklifi gelmedi. Benim Sedat Peker ile bir bağlantım yok. Ancak babalarımız Adapazarı Karasu’dan tanışır. Biz de o vesile ile çcukluktan beri tanışırız.”

şu herif mümkünse hiç çıkamasın hapisten...
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi ortada bir durum var, fenerliler de artık şikeyi genel olarak kabul etmiş "şike yaptık ama düşmeyelim, düşürün diyenlerin kuyruk acısı var" falan moduna girmişler, bu birazcık ikiyüzlülük oluyor kusra bakmayın. Sen hem şike yapacaksın, hem de sonra yakalanınca cezamızı niye istiyosunuz diye sağa sola çatacaksın, ayıp yahu.

Eternal said:

Dün gece bazı kendinibilmez kuyruk acısı olan üyeler " Fenerbahçe bitti..Artık tarihi boyunca şikeci olarak anılacak ve öyle kalacak " gibi umut dolu postlar attı buralara şimdi bulamıcam tek tek.. ortaya konusuyorum..

Sen değil,sülalen gelse 100 yıllık bir spor kulubunu biteremez rahat ol sen.
Cumhuriyetten önce kuruldu bu kulupler ( Fenerbahce , Galatasaray , Beşiktaş )
İnsanlar gelip geçer ama Fenerbahçe kalır.Her kulup için geçerlidir bu. FB,GS,BJK farketmez. Kişiler toprak olur bu çınarlar dimdik durur.

O yüzden cahil cahil konuşup içindeki acıları bu kadar düşüncesizce insanlara aşılamaya veya paylaşmaya çalışma.

edit : imlâ

Creus said:

bu sizin abuse etmenizden başka birşey değil. alınan karar sonrası çekilecek bir ceza var zaten sonunda. hala ömür boyu taşıycak filan nedir bu? ortaçağ'da kadınları cadı diye asmak gibi birşey yaptığınız.

yahu takım istediği kadar ceza çeksin ister küme düşün ister para cezasıyla yırtın, maalesef "fenerbahçe şike yaptı" kararı kesinleştikten sonra o şike tarih boyunca kulübün isminin yanında kalacak, kulübün haysiyetini şerefini konuşurken her tartışmada hatırlatılarak o haysiyete gölge düşürecek. Yönetici yaptı onun ayıbı diye kurtarılacak yanı yok, e kulüp şike yapıyosa onu yöneticisi yapacak heralde, başka kim yapacak? Ha, kulübün tek bir dönemki kareketinden tüm tarihi sorumlu tutulamaz diyebilirsiniz, ki haklısınız. Ama zaten kara leke olacak deniyor komple kararacak denmiyor.

adamınbiri said:

ama yalan değil
fenerbahçenin küme düşmesi
süper ligdeki her takımı etkiliyecek maddi açıdan
süper ligin değeri düşücek
lig tv zarar edicek
fenerbahçe derbileri olmıyacağı için esnaf zarar edicek
anadolu takımları deplasman bileti satabildikleri maçlardan birini kaybedicek
vs vs

Doğru, ama düşündüğünüz kadar büyük bir etki değil. Lig TV her halukarda parayı verecek, sözleşmesi var sonuçta, ligin değeri de şike skandalıyla yeterince düştü zaten, az buçuk daha düşmesi çok etkilemez. seneye fener çıktığında kazanırız o değeri, sorun değil. Federasyon TRT falan bu zararı karşılamak için bayağı bir kasar heralde. Bir de Digiturkten henüz bir rest sinyali de gelmedi.

LathspeLL said:

Abi milletin butthurt inanılmaz seviyede. Ağlıyorlar burda resmen KÜME DÜŞMELİLER, TÜRK FOTBOLONO ÇOK ZOROR VORDONOZ! falan.

LCD kafası.

Kim ağlıyor yahu? kanun bu, uygulansın deniyor. "olsun küme düşürmesinler bakın o kadar zarar gelir" diyip sonra da ağlıyosunuz demek nedir? Kanunda, TFF kurallarında açık ve net ceza belliyken ve fenere sırf büyük kulüp diye ayrıcalık yapılmamasını savunurken buna lcd kafası diyebilmek? LCD kafası dediğin şike yapıp yapıp sonra ceza çekmeye gelince "ceza istiyolar ağlıyolar" diye burada büyük bir utanmazlıkla hem suçlu hem güçlü durumuna geçmeye çalışmaktır.

* * *

Acınızı ve paniğinizi anlıyoruz, kulübünüzün durumu yüzünden mantıklı düşünemiyorsunuz, ama lütfen mesajlarınızı birazcık daha tartın yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

aziz yıldırım da hala konusursam herkes yanar gibi komik seyler soyluyor. konus birader o zaman.

muhtemelen yanacak herkesin içinde kendisi de var, bi nevi herkesi beraberinde götüreceği bir itiraf var o yüzden son ana kadar bekliyor.

oyundan çıkmadan önce tüm işçilerini sağa sola saldırtacak işte, yanında ne götürebilirse.
Sosyal ağlarda paylaş

valla başka bir takım yapmış olsa. her tartışmada ben bunu söylemezdim. ama söyliyecek çok taraftar var her takımın taraftarı. maksat çamur at izi kalsın durumu. izi de kalıcak haklısınız ama bunun için sürekli bir aşşalanma durumu da komik birşey bence. yani bayatlıyor en azından. şike yapıldığı için ben sizden daha çok nefret ediyorum yapanlardan muhtemelen. sonuçta kirlenen benim takımım. ve sonra işte birileir çıkıp. "al işte bunlara malzeme verende kabahat, nublar sizi" diyicek. ve tr futbolunda sürekli böyle komik ve anlamsız tartışmalar filan olucak. yara deşilirse çıkan kan karşı tarafın üstünü kirletir gibi bişey işte. aman neyse canım. hele bi açıklansında karar. iyi kötü bişiler olsun işte. aslında bu kadar yazıyorum ama sadece empati yapsanız durumu anlarsınız. azcık ünal başkanı örnek alın :P
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...