nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Eee onda hukuksuzluk var mı? Zaten her zaman teklif edilir anlaşmalar. İyi halden indirim verirler itiraf ederse. Hukuka aykırı mı bu?
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Rewendor said: e fenerle ilgili açıklanmış onlarca şeye basın uydurması diyosun işine gelmediği için, şimdi TS için açıklandı doğru diyosun. Biraz dürüst olsan, yanar döner olmasan iddialarında iksmen? medya ya tam doğru yada tam yanlıs değil bazı haberlwer doğru bazılarıda yanlıstır sana emniyetteki olayları başkomisermi arayp sölüo? basından öğreniyorsun. yalan çarpıtılmış haberi muhabir arayıp mı sölüo? gazete ve tvden öğreniyorsun.
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Bana emniyetteki başkomser olmasa da komser söylüyor :D
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 e orasını biliyoruz zaten. peki sana trabzonun şike yapmaya çalışıp yapamadığını başkomser mi söyledi? madem bazı haberler yalan ve çarpıtılmış, sen nasıl "TS masum değil, şike yapmaya çalıştı beceremedi açıklandı" diyosun? Senin söylediğin yalan çarpıtılmış haberlerden olmadığını nereden biliyosun, neye göre fener haberleri yalan da ts haberleri doğru diyosun? onu soruyoruz biz. ya haberler yalan olabilir de hem fener hem ts haberlerini reddet, ya da basına sızmış işte de ikisini de kabul et, birini kabul edip diğerini reddetmek işgüzarlık.
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 aziz yildirimin esgal belirleme fotolarini basina servis eden polis memuru gozaltina alinmis.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Esh said: DoruK said: yalnız trabzonun şike yapmak isteyip becerememesi gayet muhtemel :p epic fail has never been so much win. nası bok atıcaklarını şaşırdılar X(
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Masquerade said: aziz yildirimin esgal belirleme fotolarini basina servis eden polis memuru gozaltina alinmis. İyi olmuş, adamlar soruşturma ile ilgili bir yığın şeyi basına sızdırdılar, ayıp içinde ayıp.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 sağdan 170 soldan 175 cm çıktığı için mi gözaltına almışlar sdfsd
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Masquerade said: aziz yildirimin esgal belirleme fotolarini basina servis eden polis memuru gozaltina alinmis. hatta ağzını burnunu kırsınlar.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ahahha kanaltürkteki adam: "rant varken bu işin içine her bok.. şey de giriyor. hahah çevirdik" sdfds off lube bağlandı, ölmek istiyorum
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 LUBE NE ABI AHAHAHHA NASIL BI ISIM O. KY
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ismim lube ayar olsa ben de 24 saat atarli olurdum.
Apranax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bidibdibidbidbidibdibidbidibidbdibidibdi bide itici konuşuyo yav, böle gelio sesi direk..
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 aquila said: LUBE NE ABI AHAHAHHA NASIL BI ISIM O. KY
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 oha ciddi isimmiş yahu!! ben geyik sandım sorri. yine de çok çok kötü bi isimmiş be.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 of ayarları döşüyolar lube'ye :D
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 mafya kitapları falan var kadının abi. konuşması çok itici sorun orda. liseli gibi konuşup mafya hakkında yazsan ne olur.
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 nileppezdel said: of ayarları döşüyolar lube'ye :D OHOHOHO AYARLARO DOSOYOLA ZUHAHAHA PIS FENERLILERE HADLERINI BILDIRIYORLAR ZUHAHAHA
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 dasaaa said: oha ciddi isimmiş yahu!! ben geyik sandım sorri. yine de çok çok kötü bi isimmiş be. abi şu lube'nin üstündeki adam kim? bir iki kez denk geldim leş gibi bir adam of yine sinirlendim.
Öne çıkan mesajlar