Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rewendor said:

e fenerle ilgili açıklanmış onlarca şeye basın uydurması diyosun işine gelmediği için, şimdi TS için açıklandı doğru diyosun. Biraz dürüst olsan, yanar döner olmasan iddialarında iksmen?

medya ya tam doğru yada tam yanlıs değil

bazı haberlwer doğru bazılarıda yanlıstır

sana emniyetteki olayları başkomisermi arayp sölüo?

basından öğreniyorsun.

yalan çarpıtılmış haberi muhabir arayıp mı sölüo?

gazete ve tvden öğreniyorsun.
Mesaj tarihi:
e orasını biliyoruz zaten. peki sana trabzonun şike yapmaya çalışıp yapamadığını başkomser mi söyledi? madem bazı haberler yalan ve çarpıtılmış, sen nasıl "TS masum değil, şike yapmaya çalıştı beceremedi açıklandı" diyosun? Senin söylediğin yalan çarpıtılmış haberlerden olmadığını nereden biliyosun, neye göre fener haberleri yalan da ts haberleri doğru diyosun? onu soruyoruz biz.

ya haberler yalan olabilir de hem fener hem ts haberlerini reddet, ya da basına sızmış işte de ikisini de kabul et, birini kabul edip diğerini reddetmek işgüzarlık.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

aziz yildirimin esgal belirleme fotolarini basina servis eden polis memuru gozaltina alinmis.

İyi olmuş, adamlar soruşturma ile ilgili bir yığın şeyi basına sızdırdılar, ayıp içinde ayıp.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

oha ciddi isimmiş yahu!!

ben geyik sandım

sorri. yine de çok çok kötü bi isimmiş be.

abi şu lube'nin üstündeki adam kim? bir iki kez denk geldim leş gibi bir adam of yine sinirlendim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...