Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

DA2019 said:

Emniyette ifade vermek istemiyor. Savcıya konuşacağını belirtiyor.

ilk soru savcı bey hangi takımlısın olacak heralde sdfs

Kesin. :) Eve gelen polislere de sormuş zaten.

NTVSPORda canlı yayında söylüyorlar şu an. Halen emniyetten ayrılıp adliyeye geçmiş değil. Emniyetteki işlemler sürüyor. Anlaşılan, bu gece yine kimseye uyku yok.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

mertadam said:

EricCantona said:

Evet takımın cezalandırılması için gereken stadın veya klüp binasının şike yapması zaten.

Yoo, futbolcuların da şikeye katıldığı anlaşılırsa küme düşürsünler Fener'i.Ne stadı,ne binası?Fanatik olun ama beyinlerinizi tatile çıkarmayın.

ya ağır saçmalıyorsun. Esas futbolcunun yaptığı tamamen bireysel kabule dilebilir. Ancak yönetici demek kulüp demektir kusura bakma. Sen beynini aldırmış gibi konuşuyorsun yani. Yöneticiler şike yaptıysa cezası belli, futbol trt'de izlenir

Bence de sen ağır saçmalıyorsun.Futbolcunun şke yapması demek artık olayın kaçar noktası yok demek çünkü o takımı oluşturan,kazanılan başarının birinci elden yaratıcısı olan futbolcudur.Nesi bireysel değerlendirilecek,olur mu öyle şey?Beynimi aldırsam konuşamazdım canım diye bağlayayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

İtalya'daki olan Luciano Moggi'nin hakemleri ayarlaması değil miydi, futbolcu neresindeydi işin ben hatırlayamadım...
Kaldı ki Moggi sportif direktördü, başkan veya asbaşkan değil..
Eğer Aziz Yıldırım veya Şekip Mosturoğlu suçlu bulunursa bu ondan kat kat kötü söyleyeyim...

tek Juve'li futbolcu bile ceza almadı. Ömür boyu hak mahrumiyeti verebiliyor FIFA öyle bir durumda. Bazı futbolcular evet hjaberimiz vardı dediler o kadar. Karışmaları bu
Sosyal ağlarda paylaş

Revenge said:

Baggio said:

Revenge said:

Tabi ya bütün yöneticiler karışmış da futbolcuların haberi yokmuş şikeden vah vah görüyo musun :) bu kadar saf olmayın

Bütün yöneticiler dediğin üç yönetici, koskoca Nihat Özdemir'e bile dokunamadılar. Futbolculardan da Emre'yi bile alamadılar. Konunun takımla alakası yok, kendinizi düşürmeyin.
+
"AHAH TAKIMIN HABERİ YOKMUŞ LOL" gibi salak bi mantığa itiraz ettim sadece :p

Buraların herşeyi bilen çocuğu sensin galiba :) Önce bi sakinleş,ben ılımlı FBliyim ayağına önüne gelene çıkışmaktan vazgeç..Sonraaa,sözlerini de dikkatli seç..
Konuya dönecek olursam,Başkan şike yapıcak,bunu futbolcular bilmicek..mafyacık kaptan emre'ye "olm rahat oynayın biz hallettik maçı" demicek..teknik direktörün hiiiiç haberi olmayacak..1 degil 5 degil bilmem kaç maçta kanunsuz işler yapılmış,olsa olsa "tesadüf"tür yaw..kimsenin haberi yoktur yaw..korkudan bi tarafları atıyodur şimdi..Neyse biraz zaman geçsin birşeyler çıkar diye tahmin ediyorum..Çıkmazsa da önemli değil,yeter ki sen sakin ol

Aynen böyle olmadığının hiçbir garantisi yok.Ne var ki buna inanamayacak?
Sosyal ağlarda paylaş

Futbol bir takım oyunudur nileppedzel.
Futbolcu da takımın parçasıdır,eğer söz konusu hata takım ile ilgili ise yaptığı hata takımı bağlar.Bireysel olarak değerlendirilemez.Ama bireysel hata ise,oyuncu cezalandırılır.
Ör:Gökdeniz Karadeniz'in iddaa skandalı.Ne oldu?Durumun takım ile ilgisi yoktu,bireysel bir suç işledi,cezasını çekti.

İşçinin yaptığı hatanın çeşitleri vardır.Bireysel hata tabi ki bireysel olarak cezalandırılır ama işçinin yaptığı hata bütün fabrikanın üretim,kalite,sevkiyat kontrollerinden geçip son kullanıcıda fark edilir ve hele bir de mağduriyet yaratılırsa patron ve dolayısıyla bütün çalışanlar o hatayı çatır çatır öder.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam o fabrika mağdur olunca son kullanıcıya da ürün gitmez, o da mağdur olur işte sdfsdf

Yahu savunmanız abes gerçekten, yöneticiniz şike yaptıysa küme düşürülmeniz ağır ceza falan değil. Bu yapılmazsa caydırıcılığı kalmaz, önüne gelen şike yapar.

PS: Aziz "ifadesi yetişmeyeceği gerekçesiyle" sabah götürülecekmiş. Ulan günde 15 saat ifade dinleyen adam zaten, kaç saat konuşacak Aziz de yetişmiyor ifadesi?
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

İtalya'daki olan Luciano Moggi'nin hakemleri ayarlaması değil miydi, futbolcu neresindeydi işin ben hatırlayamadım...

Bunu diyecektim şimdi. Tutturulmuş bir Italya daha geniş caplıydı.
İtalya`da olan bazı kuluplerin federasyona baskı ile bazı maclara istedigi hakem atamalarini yapmasi idi, tesvik ya da rakip takimdan oyuncu, td ayirtip mac alma bile yoktu.
Emniyet dün yaptigi aciklamada usulsuz menajerlikten girdi, futbolcu tehtidi ile devam etti, 19 maçta şike ve teşvik delillendirilmiştir ile bitirdi. Kaldı ki TFF Eski Yönetimine de hakem atamasında baskı yapıldığı ve şüpheli sıfatıyla Özgener`in de adı geçiyor. Bulaşılmadık pislik kalmamış, İtalya bunun yanında çok komik kalıyor asıl.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Tamam o fabrika mağdur olunca son kullanıcıya da ürün gitmez, o da mağdur olur işte sdfsdf

Yahu savunmanız abes gerçekten, yöneticiniz şike yaptıysa küme düşürülmeniz ağır ceza falan değil. Bu yapılmazsa caydırıcılığı kalmaz, önüne gelen şike yapar.

PS: Aziz "ifadesi yetişmeyeceği gerekçesiyle" sabah götürülecekmiş. Ulan günde 15 saat ifade dinleyen adam zaten, kaç saat konuşacak Aziz de yetişmiyor ifadesi?

o kadar cok pislige bulaşmışsa ifadesi uzun sürer.
Sosyal ağlarda paylaş

@doruk
Bakış açısına göre değişir,sen fanatik başka takım taraftarı olduğun için fenerin düşürülmesi gerektiğini sabahlara kadar savunursun,ikna da olmazsın.
Ben de oyuncular ve antrenörün olay ile ilgisi yoksa olaya karışan yöneticilerin cezalandırılmasını,şampiyonluğun alınmasını ama küme düşürülmemesini normal karşılarım.Ban göre de doğrusu bu olur(tabi ki bana göre olanla,yasalarda ki uygulamanın farklı olduğunu biliyorum).
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...