Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

az önce haberleri izledim. Bugün nasıl kaçırdık ya da yeni mi bilgi elde ettiler bilmiyorum da, federasyon başkanı'nın savcıyla görüşmesinde savcılık adama "fenerin son 4 maçının sonuçlarını oynanmadan biliyorduk" demiş, adam da dumur olmuş tabi. Kanıtları henüz vermemişler, ilerleyen günlerde verecekler heralde
Sosyal ağlarda paylaş

kim bu beybifeys? yatıyodum tam yatamıyorum şimdi sdfsdf

edit: O sabah haberi kısmen yalandır, UEFA'nın ek süre vereceğini hiç zannetmiyorum, kuralar çekilecek sonuçta, belirlenmesi lazım kimlerin katılacağı. Kaldı ki ne kadar uzarsa karar süreci, Türk futbolundaki kaos o kadar büyük olur. Tut ki Trabzon direk katılacak şamp ligine ve şampiyon falan da olacak, o parayla transfer yapma hakkı yenmiş olacak büyük ölçüde, eğer geç kalınırsa. Sezon boyu hakkının yenmiş olduğu gibi, yeni sezona da hakkı yenerek başlamış olacak. 15 Temmuz'a kadar düşer fener, sanmıyorum uzatacaklarını
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bağdat Caddesi'nde 500 bin Fenerbahçeli
Fenerbahçeli taraftarlar, şike soruşturması nedeniyle gözaltına alınan yöneticiler ve oyunculara destek vermek amacıyla dev bir organizasyon düzenlemek için harekete geçti.

Bağdat Caddesinde 500 bin Fenerbahçeli

Facebook ve twitter'da organize olan sarı-lacivertliler, Bağdat Caddesi'nde pazar günü saat 13.00'te 500 bin Fenerbahçeli taraftarı bir araya getirmek için kolları sıvadı. Sarı-lacivertlilerin, 500 bin kişiyle dev bir organizasyon düzenleyerek, yöneticiler ve oyunculara, "arkanızdayız" mesajı verecekleri belirtildi.
Bu arada Topuk Yaylası'nda kampa giren Fenerbahçeli futbolcuların, şampiyonluk kupası ile poz vererek, kamuoyuna birliktelik mesajı gönderecekleri öğrenildi. Sarı-lacivertliler bu amaçla şampiyonluk kupasını kampa götürme kararı aldı.

Bu ne yüzsüzlük ya, neyin arkasındasınız şikeninmi?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...