aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 kim yapicak o aciklamayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 nileppezdel said: yapamazlar öyle bir şey zaten ya, pazartesi düşürülürsünüz muhtemelen. Yarın Aziz'i de alırlarsa %99.999999 olurinşallah suçsuz bile olsalar aklansalar bile isimleri geçti o leke tarihimize yansıyacak ya hemen düşürsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 aquila said: kim yapicak o aciklamayi?en yetkili nihat özdemir umarım yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=kanalturk&seekTime=07-07-2011%2001:00 Zamanı olan dinlesin bu adamı... Ziya kaptan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ziya'ya hakkaten yazık ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 rte konuşuyor beyler. ya da konuştu ben sornadan takip edebildim. yildiz.tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ya son 2-3 sayfaya bakabildim, sabaha düşmüş olur fener gibi geyikler dönmüş de... ne çıktı yeni akşam 7'den beri ya biri ufak bir özet yazabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 tutklandi sekip filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Ceza evine giriş sırasında metrisin önü çalmasını beklerdim. Biri mixlesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Yuh türk futbol camiası komple tutuklanmış, peki fenerbahçe'nin şampiyonluğuna falan herhangi bir şey olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Görünen o ki, elinden alınacak ve Bank Asya 1. lig'e yüksek bir - puanla düşürülecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bakalım görücez. ama muhtemel. şuan kimse bişey bilmiyor zaten. hala net birşeyler ortaya çıkmadı. yakın zamanda çıkıcak. sonra zaten sövüp saymaya başlıcaz. =)q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 az önce haberleri izledim. Bugün nasıl kaçırdık ya da yeni mi bilgi elde ettiler bilmiyorum da, federasyon başkanı'nın savcıyla görüşmesinde savcılık adama "fenerin son 4 maçının sonuçlarını oynanmadan biliyorduk" demiş, adam da dumur olmuş tabi. Kanıtları henüz vermemişler, ilerleyen günlerde verecekler heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 aylar sonra ilk double post <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 UEFA'dan TFF'ye %1 şüpheniz varsa dahi yönetmelik ve talimatlarda gereği olanı yapın talimatı. Ayrıca UEFA bir inceleme komitesi göndereceğini belirtmiş. Demek ki kaçarı kalmadı artık... http://sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2011/07/07/uefa-geregini-yapin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ntvspor'a bağlanın gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 hasktir lan demistir baskan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 şekip, ümit karan, bulent uygun, cemil turan, ali kıratlı, mecnun, korcan vs. 15 kisi tutuklanmıs. bu saatten sonra kralı gelse kurtaramaz adı gecen kulupleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 kim bu beybifeys? yatıyodum tam yatamıyorum şimdi sdfsdf edit: O sabah haberi kısmen yalandır, UEFA'nın ek süre vereceğini hiç zannetmiyorum, kuralar çekilecek sonuçta, belirlenmesi lazım kimlerin katılacağı. Kaldı ki ne kadar uzarsa karar süreci, Türk futbolundaki kaos o kadar büyük olur. Tut ki Trabzon direk katılacak şamp ligine ve şampiyon falan da olacak, o parayla transfer yapma hakkı yenmiş olacak büyük ölçüde, eğer geç kalınırsa. Sezon boyu hakkının yenmiş olduğu gibi, yeni sezona da hakkı yenerek başlamış olacak. 15 Temmuz'a kadar düşer fener, sanmıyorum uzatacaklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 spiker ya bu. basket maclarını anlatıyo, fazla gorunmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 said: Bağdat Caddesi'nde 500 bin Fenerbahçeli Fenerbahçeli taraftarlar, şike soruşturması nedeniyle gözaltına alınan yöneticiler ve oyunculara destek vermek amacıyla dev bir organizasyon düzenlemek için harekete geçti. Bağdat Caddesinde 500 bin Fenerbahçeli Facebook ve twitter'da organize olan sarı-lacivertliler, Bağdat Caddesi'nde pazar günü saat 13.00'te 500 bin Fenerbahçeli taraftarı bir araya getirmek için kolları sıvadı. Sarı-lacivertlilerin, 500 bin kişiyle dev bir organizasyon düzenleyerek, yöneticiler ve oyunculara, "arkanızdayız" mesajı verecekleri belirtildi. Bu arada Topuk Yaylası'nda kampa giren Fenerbahçeli futbolcuların, şampiyonluk kupası ile poz vererek, kamuoyuna birliktelik mesajı gönderecekleri öğrenildi. Sarı-lacivertliler bu amaçla şampiyonluk kupasını kampa götürme kararı aldı. Bu ne yüzsüzlük ya, neyin arkasındasınız şikeninmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 fag işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 sakinlerler demistim ama artik hukumet de fenere karsi diye aglicaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 abi ne hasta insanlar ya ooof, sırf bu yeto taraftarlar yüzünden düşürsen yeridir şunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bagdat caddesine 500k biraz zor toplarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar